E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Συρίγος: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Στην εκπομπή The Break με τη Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε καλεσμένος ο Νίκος Συρίγος το απόγευμα της Κυριακής 11/2

Δημοσίευση 11/2/2024 | 19:24

Νίκος Συρίγος: «Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ένα κομμάτι της ζωής μου»

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη ζωή του και τις έντονες στιγμές, ενώ η ερώτηση για την προσωπική του ζωή τον αιφνιδίασε.Η παρουσιάστρια ρώτησε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με την οποία διατηρούν σχέση.

«Ως δημοσιογράφος, αν έπαιρνες συνέντευξη από τον εαυτό σου, θα τον ρωτούσες για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη;» ρώτησε η Βάσω Λασκαράκη.

Ο Νίκος Συρίγος απάντησε: «Τι θέλεις να με ρωτήσεις; Εξαρτάται… ωραία το πήγες. Είναι ένα κομμάτι της ζωής μου, θα το ρωτούσα, αλλά υπάρχει η κόκκινη γραμμή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο πως διαχειρίστηκε τη σχέση του με την ερμηνεύτρια απέναντι στα media: «Είναι όλα διαχειρίσιμα όταν ερωτεύεσαι, είτε είσαι δημόσιο πρόσωπο, είτε βγαίνεις εκείνη την στιγμή από το σπίτι σου, ερωτεύεσαι με τον ίδιο τρόπο.

Είναι όλα αυτά τα ωραία που σου προκαλεί μεγάλη δύναμη στη ζωή σου. Όταν μπήκα στη διαδικασία να ερωτευτώ, δεν σκέφτηκα, ούτε ποια ερωτεύτηκα, ούτε αν θα έχει όλο αυτόν τον θόρυβο που έχει μια ιστορία αγάπης μεταξύ δύο προσώπων που είναι αναγνωρίσιμα στον κόσμο», είπε ο Νίκος Συρίγος στο The Break.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόστολος Γκλέτσος: Τι αποκάλυψε για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με την Ιζαμπέλα Αρβανίτη

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας μίλησε ανοιχτά για τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν στη σχέση τους, παραδεχόμενος ότι η ευθύνη ήταν και από τις δύο πλευρές.

Κηδεία Μάρως Κοντού: Ποιος έλειπε από το τελευταίο αντίο ‑ Η ηχηρή απουσία στο τελευταίο αντίο

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η απουσία του Γιώργου Κωνσταντίνου στην εξόδιο ακολουθία της σπουδαίας ηθοποιού δεν πέρασε απαρατήρητη, με συναδέλφους να αποκαλύπτουν πόσο βαριά βιώνει την απώλειά της.

Η Ευγενία Σαμαρά στο Κιργιστάν: Ιππασία, ιαματικές πηγές και εντυπωσιακά τοπία ‑ δείτε τα νέα στιγμιότυπα

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε βίντεο και φωτογραφίες από τη δεύτερη και τρίτη ημέρα της στη χώρα της κεντρικής Ασίας, με ιππασία σε υψόμετρο 2.500 μέτρων και βουτιά σε θερμή πηγή στα 2.600 μέτρα.

Το ρύζι των ελληνικών γάμων: Η ελληνική πρωτοβουλία που αλλάζει ένα έθιμο αιώνων

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Κάθε χρόνο 200 τόνοι βρώσιμου ρυζιού καταλήγουν στα σκουπίδια μετά τους γάμους - μια ελληνική startup βρήκε τρόπο να στηρίξει τους παραγωγούς χωρίς να θίξει την παράδοση.

Οδηγός μηχανής «σόκαρε» το κέντρο της Αθήνας με το ασυνήθιστο «αξεσουάρ» του;

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το βίντεο που καταγράφει έναν μοτοσικλετιστή να κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα τεράστιο φίδι τυλιγμένο στον λαιμό του.

Ποια ήταν η «κυρία με τα περιστέρια» του Home Alone 2 και τι αποκάλυψε για την υγεία της λίγο πριν φύγει

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ Ιρλανδή ηθοποιός Brenda Fricker έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία κινηματογραφική κληρονομιά.

Γιώργος Ελεύθερας: Νέα συγκινητική ανάρτηση στη μνήμη του Λορέντζο Καριέρε

E-Daily 3.Left 18.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας αφιέρωσε μια συγκινητική ανάρτηση στον αγαπημένο του φίλο Λορέντζο Καριέρε

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.