E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εκατομμυριούχος: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού!

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μαζί με το κοινό στο πλατό, άφησαν ολομόναχο τον υποψήφιο Εκατομμυριούχο!

Δημοσίευση 11/2/2024 | 08:27

Εκατομμυριούχος: Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού!

Για μια ακόμα φορά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήρθε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

«Με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο» ομολόγησε ο Άρης, όταν ήδη είχαν περάσει αρκετά δευτερόλεπτα περιμένοντας να δώσει την απάντηση του, για να σπεύσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να σχολιάσει τα εξής. «Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγνώμη! Κάτσε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

«Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 για να κάνει… πράξη αυτό ακριβώς λίγα δευτερόλεπτα αργότερα!

«Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» υπέδειξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παρευρισκόμενους στο πλατό για να ακολουθήσει και ο ίδιος την έξοδο.

Λίγη ώρα αργότερα, έχοντας πάρει ο παίκτης τον χρόνο του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό και ο Εκατομμυριούχος συνεχίστηκε κανονικά. «Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται»



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 19.06.2025
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Charlie Hebdo: Ο πρώτος που θα βρει την ημερομηνία θανάτου του Χαμενεΐ κερδίζει ταξίδι στην Τεχεράνη

Media Χτες
Ο Αλί Χαμενεΐ εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό που σχολιάζει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με το γνωστό του χιούμορ

Αρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» εξηγεί τον λόγο που δουλεύει ως σερβιτόρος στη Σέριφο

Tabloid Χτες
«Το έχω ακούσει κι άλλες φορές από κοντά για το πώς γίνεται να δουλεύεις σερβιτόρος, ενώ έπαιζες σε σειρά», είπε ο Αρης Τσάπης

Νικηφόρος: «Η Ιωάννα Τούνη δεν μιλά για τα προσωπικά της σε ιδιωτικό επίπεδο»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολο, τι συζητάμε. Δεν υπάρχει χειρότερη απώλεια», είπε ο Νικηφόρος

Γιάννης Δρακόπουλος για Σόι σου: «Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό»

Tabloid Χτες
«Αν δεν γίνει τώρα, μάλλον δύσκολα να γίνει», είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω κάποιες εξάρσεις τρόμου ‑ Διαγνώστηκα με ...»

Tabloid Χτες
«Χρόνια πριν που ήμουν με τον άνθρωπό μου, λέγανε αυτός έτσι και αυτή έτσι», είπε η Έλενα Τοπαλίδου

Megan Fox και Machine Gun Kelly αποκάλυψαν το όνομα της κόρης τους, με ένα τρυφερό βίντεο

Tabloid Χτες
Αν και έχουν χωρίσει, φαίνεται πως διατηρούν καλές σχέσεις μετά τον ερχομό του παιδιού τους

Μαρία Αντωνά: Δεν θα με δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

TV Buzz Χτες
Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις προτάσεις που δέχεται