E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και από σχέσεις μου»

Πώς περιέγραψε την εις βάρος της επίθεση

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/2/2024 | 13:49

Μικαέλα Φωτιάδη: «Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου και από σχέσεις μου»

Η Μικαέλα Φωτιάδη μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για τον ξυλοδαρμό που υπέστη στην πλατεία Κολωνακίου. Αφού περιέγραψε πώς ακριβώς συνέβη, αποκάλυψε τι της είπε ο άνδρας που της επιτέθηκε, όσο τη χτυπούσε. Ακόμη, απάντησε σε όσους συνδέουν την υπόθεσή της με το τράφικινγκ και σε άλλους που λένε ότι είναι συνοδός πολυτελείας και γι' αυτό υπέστη ξυλοδαρμό.

Η πρώην Σταρ Ελλάς μίλησε στην εκπομπή «Επί Τόπου» και στο τέλος αποκάλυψε ότι πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στο κεφάλι της, όπου και αργότερα τη χτύπησε ο δράστης, ένα υγρό που πρέπει να επανεξεταστεί.

Δείτε το βίντεο

Η πρώην παίκτρια του GNTM είπε: «Εγώ ήμουν για διασκέδαση, άσχετα τελικά ότι εκείνο το βράδυ κατέληξε στο αντίθετο. Έψαχνα να βρω ταξί και μου επιτέθηκε κάποιος. Ήρθε από πίσω και μου τράβηξε τα μαλλιά. Εννοείται ότι αμέσως επιτέθηκα γιατί, ήμουν και πρωταθλήτρια στο Τάε Κβο Ντο. Οπότε προφανώς και θα έκανα και εγώ την άμυνα μου την επίθεση μου, απλά κάπως, δεν ξέρω πώς μου ήρθε η σκέψη πάνω στο ξύλο, ότι μπορεί να έχει κάποιο όπλο, κάποιο μαχαίρι. Κατάλαβα ότι μπορεί να είναι κάποιος επαγγελματίας».

Μου έλεγε «να μάθεις να μην μιλάς»

Το μοντέλο συνέχισε την περιγραφή του, αποκαλύπτοντας ότι ο άνδρας που τη χτύπησε ήταν αλλοδαπός. Σχετικά με αυτό, ανέφερε: «Τον χτύπησα αλλά μετά με χτύπησε λίγο πιο πολύ. Στην τελευταία μπουνιά θυμάμαι ότι γύρισα και πίσω και έριξα ένα τελευταίο βλέμμα γιατί ήθελα να δω το πρόσωπό του. Δεν τον είχα δει. Γύρισα, μου έδωσε μία δυνατή μπουνιά και εκεί μαύρισαν όλα. Μου έλεγε "πολύ μιλάς, να μην μιλάς, μάθε να μη, μιλάς" κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς. Ήταν ξένος δεν ήταν Έλληνας, δεν μίλαγε καθαρά ελληνικά. Είχα σίγουρα σύγκρουση με κάποιον άνθρωπο το τελευταίο διάστημα, αλλά με τον καιρό μαθαίνω ότι και με άλλα άτομα είχα, χωρίς να το ξέρω. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τελικά στον κύκλο μου, που δεν είναι τόσο κοντά μου όσο φαίνονται, οπότε να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο».

Τι σχέση έχει ο πρώην σύντροφός της

Στην πορεία, αναφέρθηκε σε όσους συνδύασαν τον δράστη με πρώην σύντροφό της, λέγοντας: «Πολλοί μίλησαν για την πρώην σχέση μου. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα σε κάποια εκπομπή από κοντινό συγγενικό του πρόσωπο, σκέφτηκα ότι μήπως τον καλύπτουν, μήπως έχει κάνει κάτι τελικά, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέση, θα έκανε κάτι τέτοιο».

Γιατί δεν πήγε κατευθείαν στην αστυνομία

Όσο για την απόφασή της να μην πάει στο αστυνομικό τμήμα ή σε κάποιο νοσοκομείο μετά το χτύπημα, η Μικαέλα Φωτιάδη απάντησε: «Εκείνη την ώρα εγώ το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να πάω στο σπίτι μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, θόλωσα, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Ήθελα απλά να ηρεμήσω με πόναγε τόσο πολύ το κεφάλι μου και αυτή τη στιγμή που σου μιλάω πονάω, απλά ήθελα ξαπλώσω, κράταγα το κεφάλι μου έκλαιγα, πονούσα, ζαλιζόμουν και έκανα εμετούς».

Τέλος, η Μικαέλα Φωτιάδη είπε για την επίθεση εις βάρος της: «Ήταν ξεκάθαρα ένα μήνυμα "κλείσε το στόμα σου". Κι εμένα η απάντησή μου είναι ότι δεν θα κλείσω το στόμα μου, θα κάνω το ακριβώς αντίθετο».

Ο δικηγόρος της, που πήγε στο πλατό της ίδιας εκπομπής, ανέφερε ότι θα κατατεθεί μήνυση και θα γίνει αίτημα να υπάρξει έρευνα μέσα από κάμερες της περιοχής.

Τι απάντησε σε όσους λένε ότι είναι συνοδός πολυτελείας

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, η Μικαέλα Φωτιάδη σχολίασε όσους συνέδεσαν την υπόθεσή της με τράφικινγκ και συνοδούς πολυτελείας. «Τόσα χρόνια προφανώς και μου έχουν κάνει ανήθικες προτάσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι επειδή λες όχι, σε δέρνουν. Τόσα χρόνια και ως Σταρ Ελλάς μου έχουν πει πολλά άτομα ότι είσαι από τις λίγες που δεν έχει κάνει κάποιο καλό γάμο. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δε θα μπορούσε να πει κάποιος άνθρωπος ότι έχω μπλέξει με κάτι τέτοιο».

«Έχω φάει πολύ ξύλο στη ζωή μου που τα μισά δεν τα ξέρουν ούτε οι κολλητές μου. Και από συντρόφους μου, και έμεινα στη σχέση και το έχω καλύψει».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.

Η Στεφανία Γουλιώτη «διακοπάρει» σε πισίνα με μπικίνι ‑ μαντέψτε σε ποια πόλη;

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον πιο απρόσμενο τρόπο να κάνει διακοπές, χωρίς να φύγει από την Ελλάδα.

Δημήτρης Κοντολάζος: Γιατί δεν πήγε στον γάμο της κόρης του και τι είπε για εκείνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έλαβε πρόσκληση από την κόρη του Αντζυ, στέλνοντας ωστόσο δημόσια τις ευχές του στο νέο ζευγάρι.

Η Αννα Βίσση με κοντό αγορέ μαλλί, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια παρουσιάστηκε με νέο look στο Instagram

Αλίσα Λέμαν: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του νέου της συντρόφου μετά από έναν θυελλώδη έρωτα έξι μηνών

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Μοντέλ ΜακΚένζι, που έγινε γνωστός περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Love Island παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη σε παραλία στη Τζαμάικα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πόζες της με μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Η τολμηρή εμφάνιση της Μαντόνα στο Παρίσι με ημιδιαφανές μίνι φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο και με μεταλλικό jacket το οποίο στην πορεία αφαίρεσε