E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο γιος της Griselda Blanco αποκαλύπτει όσα δεν έδειξε η σειρά του Netflix

Η σειρά βρέθηκε στην κορυφή των charts του Netflix

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 9/2/2024 | 00:09

Ο γιος της Griselda Blanco αποκαλύπτει όσα δεν έδειξε η σειρά του Netflix
Nextweb Studio

Η σειρά του Netflix "Griselda" έχει αποδειχθεί μια επιτυχία για την πλατφόρμα. Κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2024 όπου στο σόου πρωταγωνιστεί η Sofia Vergara όπου παίζει το ρόλο της Griselda Blanco γνωστή και ως «The Black Widow», μια θανάσιμη Κολομβιανή διακινητής κοκαΐνης που πιστεύεται ότι ήταν υπεύθυνη για το θάνατο περισσότερων από 200 ανθρώπων, καθώς έχτισε την αυτοκρατορία της κατά τις δεκαετίες του 1970 και του 1980.

Η σειρά βρέθηκε στην κορυφή των charts του Netflix και είχε και τις περισσότερες προβολές στον πλανήτη μετά την κυκλοφορία της, με τους συνδρομητές της πλατφόρμας να περνούν συλλογικά περισσότερες από 100 εκατομμύρια ώρες με το "Griselda".

Ο μόνος πλέον, γιος της Griselda που είναι ακόμα ζωντανός Michael Blanco είναι ξεκάθαρα εναντίον της προσέγγισης της σειράς για τη ζωή της μαμάς τοιυ. 

Ο Michael Corleone Blanco δεν εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που το Netflix απεικόνισε το πώς η μητέρα του έκανε τα πρώτα της βήματα στο εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Michael Corleone Blanco δεν εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο που η «Griselda» του Netflix απεικόνισε το πώς η μητέρα του Griselda Blanco έκανε τα πρώτα της βήματα στο εμπόριο ναρκωτικών.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς, που διαδραματίζεται το 1978, η μητέρα τριών παιδιών παρουσιάζεται να δραπετεύει από τον σύζυγό της στο Μεντεγίν της Κολομβίας και να μετακομίζει με τους τρεις γιους της στο Μαϊάμι, όπου προσπαθεί να βρει έναν αγοραστή για ένα κιλό κοκαΐνη που έχει μεταφέρει λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί της. Ωστόσο, ο Michael διαφωνεί με αυτήν την εκδοχή της ιστορίας της μητέρας του, ισχυριζόμενος ότι την κάνει να μοιάζει σαν να ξεκινούσε όταν στην πραγματικότητα ήταν ήδη μια βασίλισσα του εμπορίου ναρκωτικών. Όπως σημείωσε στο podcast "The Real Griselda", η ιστορία δεν ήταν ακριβής.

«Ήταν αρκετά ενοχλητικό... Hταν η νούμερο ένα διανομέας κοκαΐνης στον κόσμο μέχρι το 1975», είπε στο podcast «The Real Griselda».

"Δημιουργούσε τη βιομηχανία... Θα μπορούσατε να πείτε ότι η μητέρα μου ήταν η πρώτη επίσημη μεγαλέμπορος επειδή κανείς δεν είχε εκατοντάδες κιλά, πενήντα κιλά. Κανείς δεν είχε εργαστήρια. Ήταν πρωτοπόρος. Πρωτοπόρος στα πάντα στη σύγχρονη βιομηχανία κοκαΐνης όπως εμείς το γνωρίζω." 

Ο Michael Corleone Blanco ισχυρίζεται επίσης ότι υπάρχουν πολλά άλλα σημεία πλοκής στο "Griselda" που βασίζονται σε κοινά διαδεδομένους μύθους για τη μητέρα του Griselda Blanco και όχι σε ιστορικά γεγονότα.

Σύμφωνα με τον Michael (μιλώντας στο "The Real Griselda,") η σχέση της Griselda με τον Alberto Bravo, ο οποίος παρουσιάζεται ως το έρωτά της στην εκπομπή, δεν είναι αρκετά ακριβής.

O Michael Corleone Blanco παραδέχεται ότι το να δει την ιστορία της μητέρας και της οικογένειάς του στην οθόνη ήταν μια εμπειρία που βρήκε βαθιά συγκινητική

Δηλώνει ότι η μητέρα του του είπε ότι ο Bravo δεν ήταν ποτέ ο σύντροφός της, αλλά ότι το ζευγάρι ήταν καλύτεροι φίλοι που παντρεύτηκαν για να πάρουν την αμερικανική υπηκοότητα για την Griselda και τους γιους της.

Iσχεύει πως η Griselda σκότωσε τον Bravo; Όσο ελκυστική κι αν είναι μια τέτοια ιστορία για τους θεατές, η φήμη - η οποία κυκλοφορεί εδώ και δεκαετίες - είναι κατασκευασμένη, σύμφωνα με τον Michael, ο οποίος την αποκαλεί απλά: "ψέματα". Σημειώνεται επίσης στο podcast ότι η ιστορία της Griselda που σκότωσε τον Bravo είναι μόνο μία από τις τέσσερις διαφορετικές εκδοχές γεγονότων που βρίσκονται στη δημόσια σφαίρα.

Παρόλα αυτά, ο Michael Corleone Blanco παραδέχεται ότι το να δει την ιστορία της μητέρας και της οικογένειάς του στην οθόνη ήταν μια εμπειρία που βρήκε βαθιά συγκινητική.

"Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Δεν πρόκειται να σου πω ψέματα, ήταν πολύ συναισθηματικό... Βρήκα τον εαυτό μου να αγωνιά", είπε.

Ο Michael γνωρίζει επίσης, ωστόσο, ότι η ζωή της μητέρας του είναι πλέον μύθος και εξηγεί ότι αυτός είναι ο λόγος που πιστεύει ότι πρέπει να ειπωθεί καλά. "Αισθάνομαι ότι η ιστορία... είναι τόσο περίπλοκη και τόσο θρυλική που πρέπει να δείξουμε σεβασμό όταν πρόκειται για αφήγηση... Νομίζω ότι η ιστορία άξιζε λίγο περισσότερο".

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι καλύτερες πόλεις της Ευρώπης για να ζεις

Νέα Εποχή 02.05.2024
Σύμφωνα με έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Γνωρίστηκαν online και σύντομα έμειναν μαζί: Μια σχέση που κατέληξε σε φόνο

Stories 02.05.2024
Ποτέ δεν ξέρεις ποιος είναι ο σύντροφός σου

Η πόλη που εξαφανίστηκε από προσώπου γης: Όλα χάθηκαν στις φλόγες

Ιστορικά 02.05.2024
Η φωτιά έχτισε ένα συμπαγές, αδιαπέραστο τείχος κατά μήκος της πόλης

Ατύχημα ή δολοφονία; Ο μυστηριώδης θάνατος μιας διάσημης χολιγουντιανής σταρ

Stories 02.05.2024
Ο θάνατος της παραμένει τυλιγμένος στο μυστήριο και έχει πυροδοτήσει πολλές θεωρίες όλα αυτά τα χρόνια

Γιατί ο Χριστός στη σπανιότερη απεικόνισή του φορά σκουλαρίκι

Stories 02.05.2024
Στην Ιερά Μονή Παναγίας του Αρακα, υπάρχει μια σπανιότατη τοιχογραφία

Αλμέιδα στην αυτοβιογραφία του: Είχα σοβαρά προβλήματα με το αλκοόλ, νόμιζα ότι θα πεθάνω

Αθλητισμός Χτες
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το βιβλίο του προπονητή της ΑΕΚ

Το ιστορικό πρόσωπο που μπήκε στο φρενοκομείο για τις απόψεις του και ο οξύμωρος τρόπος θανάτου του

Πρόσωπα Χτες
Απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει τους ασθενείς να ζήσουν και γελοιοποιήθηκε δημόσια γι` αυτό

Γιατί προφέρουμε λάθος το πραγματικό όνομα του Ιησού

Ιστορικά Χτες
Το όνομα χάθηκε στη μετάφραση

Ποιος σκοτώνει τους influencers στο Ιράκ;

Stories Χτες
Η καταστολή της διαδικτυακής ελευθερίας