E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν με ρωτούσαν αν θα είχα πρόβλημα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, θα ήθελα να το σκεφτώ»

«Έχω φίλο, γνωστό γκέι, με δυο παιδιά αυτή τη στιγμή, παντρεμένο με τον σύντροφο του, που τα παιδιά του δεν θέλει να βγουν ομοφυλόφιλα»

Δημοσίευση 7/2/2024 | 17:23

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν με ρωτούσαν αν θα είχα πρόβλημα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, θα ήθελα να το σκεφτώ»

Με αφορμή την συνέντευξη του Θάνου Τζάνη στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την προσωπική της άποψη για την ερώτηση «αν θα είχε πρόβλημα να γίνει το παιδί της ομοφυλόφιλο;». Μάλιστα, το πρωινό της Τετάρτης, η παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα έδινε εύκολα αυτή την απάντηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως «παρόλο που δεν είμαι μητέρα ακόμα, ξέρω ότι αν αποκτήσω ένα παιδί – που θέλω πάρα πολύ, μακάρι να με ευλογήσει και να με αξιώσει ο Θεός, μπορεί και να μην γίνει και ποτέ αλλά τελοσπάντων – θα ήθελα να είναι καλά. Όμως, αν με ρωτούσαν ευθέως «θα είχες θέμα το παιδί σου να είναι ομοφυλόφιλο;», τηλεοπτικά θα ήθελα λίγο πρώτα να το σκεφτώ. Γιατί δεν ξέρω αν το παιδί μου σε μια κοινωνία του 2024 και αργότερα θα ήταν ευτυχισμένο με τον περίγυρο που αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις».

«Είμαι υπέρ του γάμου και υπέρ της τεκνοθεσίας, ξαναλέω, αλλά είναι δύσκολη η ερώτηση σε έναν πατέρα και σε μια μητέρα παιδιών να ρωτάς «αν το παιδί σου βγει γκέι, θα είσαι ΟΚ;». Μπορεί ο πατέρας και η μητέρα να μην έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά όταν την κάνεις αυτή την ερώτηση έτσι απλά δεν θα σου απαντήσει κανένας πολύ άνετα».

«Εμένα που δεν είμαι μάνα, αν με ρωτήσεις τώρα, ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω το παιδί να είναι καλά. Θέλει όμως κουβέντα. Έχω φίλο, γνωστό γκέι, με δυο παιδιά αυτή τη στιγμή, παντρεμένο με τον σύντροφο του, που τα παιδιά του δεν θέλει να βγουν ομοφυλόφιλα. Γιατί στην Ελλάδα η κοινωνία του 2024, ακόμα, δεν είναι έτοιμη να είναι αυτά τα παιδιά ευτυχισμένα» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: Δεν μαγειρεύει, είμαι κι εγώ αυστηρός – Μας φέρνουν φαγητό στο σπίτι

Tabloid 05.06.2026
«Τον τελευταίο καιρό συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία και μας φέρνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό στο σπίτι», πρόσθεσε

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.