E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δωρεάν Περιηγήσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας!

Κάθε Σάββατο στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας η γνώση συνδυάζεται με τη διασκέδαση

Δημοσίευση 6/2/2024 | 16:12

Δωρεάν Περιηγήσεις στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας!

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, που στεγάζεται εντός του εμπορικού κέντρου Golden Hall, προσφέρει κάθε Σάββατο, σε μικρούς και μεγάλους ένα μοναδικό βιωματικό ταξίδι στην ιστορία της Ολυμπιακής Ιδέας.

Με την αγορά ενός εισιτηρίου, όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ομαδικές περιηγήσεις στους χώρους της μόνιμης έκθεσης.

Τα διαδραστικά εκθέματα, το πρωτότυπο οπτικοαουστικό υλικό και τα βιώματα των αθλητών μέσα από τις ιστορίες και τα προσωπικά τους αντικείμενα, συνθέτουν τη μόνιμη έκθεση του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, αντικατοπτρίζοντας την ιστορία, τις αξίες και τη φιλοσοφία του Ολυμπισμού.

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας  δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Lamda Development,  για να στεγάσει το σύνολο της ολυμπιακής κληρονομιάς της Ελλάδας, αλλά και για να αναδείξει την Αθήνα ως ολυμπιακή πρωτεύουσα, προτάσσοντας την αξία των ολυμπιακών διοργανώσεων που φιλοξένησε.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται να προστεθεί στις δωρεάν διαθέσιμες δράσεις και προγράμματα του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας και να υπογραμμίσει τον ρόλο του Μουσείου στη γνωριμία του κοινού με τα ιδεώδη του Ολυμπισμού, προάγοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ Αθλητισμού, Πολιτισμού και Εκπαίδευσης.

Οι δωρεάν ομαδικές περιηγήσεις του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, είναι διαθέσιμες κάθε Σάββατο, από τις 10:00 έως τις 18:00, ανά μια ώρα (τελευταία είσοδος στις 17:00).

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται τηλεφωνική προκράτηση θέσης στο +30 210 6885 560. Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Σχετικά με το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας

Φορέας λειτουργίας του Μουσείου είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Ολυμπιακού Μουσείου ήταν μια πρωτοβουλία της Lamda Development S.A. Το Μουσείο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Ολυμπιακών Μουσείων. Στόχος του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας είναι να κοινωνήσει τις Αξίες του Ολυμπισμού, να αποδώσει Φόρο Τιμής στους φορείς και τους αθλητές, να εμπνεύσει, να αναδείξει τη συνέχεια της Ολυμπιακής Ιστορίας και τον κομβικό ρόλο της Ελλάδας σε αυτήν. Όραμά του είναι μέσα από τις εκπαιδευτικές και κοινωνικές του δράσεις να αποτελεί μια εστία Ολυμπιακής Εκπαίδευσης και ανάδειξης της άρρηκτης σχέσης μεταξύ Πολιτισμού και Αθλητισμού.

www.athensolympicmuseum.org/

 

Σχετικά με την LAMDA Development  

Η LAMDA Development, εισηγμένη στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, είναι εταιρεία συμμετοχών που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, επένδυση και διαχείριση ακινήτων. Ο Όμιλος LAMDA Development διαδραματίζει κατεξοχήν σημαντικό ρόλο στον κλάδο των μεγάλων εμπορικών και ψυχαγωγικών κέντρων στην Ελλάδα και έχει επενδύσει στην ανάπτυξη οικιστικών κτιρίων και γραφείων κυρίως στην Ελλάδα, καθώς και σε χώρες της Ν.Α. Ευρώπης. Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Ομίλου περιλαμβάνει τέσσερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα (Τhe Mall Athens, Golden Hall και Designer Outlet Athens στην Αθήνα και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη), συγκροτήματα γραφείων, οικιστικά συγκροτήματα, και τις Μαρίνες Φλοίσβου, Ελληνικού και Κέρκυρας. H LAMDA Development έχει αναλάβει την ολοκληρωμένη μητροπολιτική ανάπλαση της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά (η ανάπλαση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού καθώς και η ανάδειξη του παραλιακού μετώπου), η οποία θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα έργα αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Το πλειοψηφικό ποσοστό στην εταιρεία κατέχει ο Όμιλος Λάτση.  

www.lamdadev.com  | www.theellinikon.com.gr/

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

The Meet Market #EasterEdition στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Cityλάιφ 27.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 27/04 έως 28/04

Main ‑ event TEDxAUTH 2024: Osmosis

Cityλάιφ 27.04.2024
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.28/04

Ανακοίνωση προβολών Horrorant Film Festival 2024!

Σινεμά Προχτές
ΕΛΙΖΕαπό 18/04 έως 28/047

Έρχεται το Hobby Festival 2024

Cityλάιφ 24.04.2024
ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥαπό 26/04 έως 28/04

Flea Market

Cityλάιφ 24.04.2024
ΔΕΘ - HELEXPOαπό 27/04 έως 28/04

#JobDay Δήμου Παύλου Μελά

Cityλάιφ 22.04.2024
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ26/04

Vinyl Market

Cityλάιφ 21.04.2024
ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝαπό 26/04 έως 28/04

Η Πεντάμορφη και το Τέρας ‑ Κλασικό Μπαλέτο

Θέατρο+Χορός 19.04.2024
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΘΕΑΤΡΟΝ ΑΙΘ. ΑΝΤΙΓΟΝΗαπό 17/05 έως 19/0515