E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκλεψαν και πυρπόλησαv ΙΧ από το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας ‑ Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολιοφθορά στον αγωγό της Αίγινας

Το ΙΧ ήταν κλεμμένο από την Πεντέλη είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμένο και φυλάγονταν στο τμήμα της Σαλαμίνας

Δημοσίευση 4/2/2024 | 11:46

Έκλεψαν και πυρπόλησαv ΙΧ από το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας ‑ Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολιοφθορά στον αγωγό της Αίγινας

Μία περίεργη υπόθεση κλοπής και εμπρησμoύ ενός αυτοκινήτου στη Σαλαμίνα η οποία είναι πιθανό να συνδέεται με τη δολιοφθορά που έγινε στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα ερευνούν τα στελέχη ΕΛ.ΑΣ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται λίγες μέρες μετά τη δολιοφθορά που έγινε στον αγωγό όταν σε νησί του Αργοσαρωνικού εντοπίστηκε εγκαταλελειμένο ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο στο Τ.Α. Πεντέλης από τις 28 Σεπτεμβρίου 2023.

Το όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. Τα ξημερώματα ωστόσο της επόμενης ημέρες, περίπου στις 3.20, ένας άγνωστος προσέγγισε το Α.Τ. του νησιού και «άνοιξε» το αυτοκίνητο, καταφέρνοντας να το κλέψει. Να σημειωθεί ότι το τμήμα ήταν κλειστό με αποτέλεσμα να μην υπάρχει σκοπός.

Μισή ώρα μετά την κλοπή, περίπου στις 3.50, το εν λόγω αυτοκίνητο εντοπίστηκε και πάλι, μόνο που αυτή τη φορά ήταν καμένο ολοσχερώς. Ο άνθρωπος που το έκλεψε δηλαδή είχε σκοπό μέσω του εμπρησμού να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που βρισκόταν πιθανόν σε αυτό χωρίς όμως ακόμα να έχει αποσαφηνιστεί ο λόγος που προέβη στην πράξη αυτή.

Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι η κλοπή και ο εμπρησμoς του αυτοκινήτου να συνδέονται με τη δολιοφθορά που έγινε στον υποθαλάσσιο αγωγό στην Αίγινα. Εξετάζουν δηλαδή το ενδεχόμενο αυτός ή αυτοί που κρύβονται από πίσω να χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο αυτό για τη μετακίνησή τους.

Η δολιοφθορά που έγινε στον αγωγό στην Αίγινα -η τέταρτη κατά σειρά-, οδήγησε τον περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Η δολιοφθορά έγινε με εκρηκτικό μηχανισμό σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το Πέρανι της Σαλαμίνας, σε βάθος 48 μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γραμματέας σχολείου στις ΗΠΑ έκανε σeξ με δύο μαθητές, την ξυλοκόπησε ο σύζυγός της όταν την έκανε τσακωτή

Κόσμος 17.02.2026
Η παντρεμένη γραμματέας με τον έναν εκ των μαθητών έκανε σeξ τουλάχιστον πέντε φορές πριν συλληφθεί

Τόνι Μπλερ: Από πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Senior Advisor στον όμιλο Antenna

Ελλάδα 17.02.2026
Η δήλωση του προέδρου του ομίλου, Θοδωρή Κυριακού, για τη συνεργασία τους

Δολοφονία στις φυλακές Δομοκού: «Δεν ήταν μπροστά ο Αλκέτ Ριζάι»

Ελλάδα 17.02.2026
Το βίντεο που εξετάζουν οι Αρχές

Πέθανε ο εμβληματικός αγωνιστής Jesse Jackson

Κόσμος 17.02.2026
Ήταν δύο φορές υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ

Με χειροκροτήματα και επευφημίες από εργαζόμενους η έξοδος του ιδιοκτήτη της «Βιολάντα» από τα δικαστήρια

Ελλάδα 17.02.2026
Οι συγκεντρωμένοι κινήθηκαν, μάλιστα, και προς το όχημα, προσπαθώντας να χαιρετίσουν τον εργοδότη τους

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ ‑ Οι περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Καιρός 17.02.2026
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι τις επόμενες ώρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

«Δακρύζαμε από την οσμή ακόμα και όταν περνούσαμε απ’ έξω», καταγγέλλουν εργαζόμενοι της Βιολάντα

Ελλάδα 17.02.2026
Νέες αποκαλύψεις για κακοτεχνίες στις εγκαταστάσεις

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος των ξενοδοχείων Hyatt μετά τις αποκαλύψεις για επαφές με τον Επστάιν

Κόσμος 17.02.2026
«Καταδικάζω τις πράξεις και τη ζημιά που προκλήθηκε από τον Επστάιν και την Μάξγουελ και αισθάνομαι βαθιά θλίψη για τον πόνο που προκάλεσαν στα θύματά τους»

Απεργία ταξί: «Χειρόφρενο» για 3 ημέρες τραβούν οι οδηγοί στην Αττική – Τα κύρια αιτήματα του ΣΑΤΑ

Ελλάδα 17.02.2026
Μηχανοκίνητη πορεία των ταξί στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί προς το υπουργείο Μεταφορών