E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που το λέει»

«Δεν με αγγίζει καν, δεν με νοιάζει»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 3/2/2024 | 18:30

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Κατερίνα Καινούργιου: «Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που το λέει»

Το αρνητικό σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου προς τον ίδιο, αλλά και το θέμα της «άδειας καρέκλας» στο «Fay's Time» με την απουσία της Φαίης Σκορδά, σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην κάμερα της εκπομπής «I LOVE ΣΟΥ ΚΟΥ», το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του ALPHA είχε χαρακτηρίσει τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ως «λίγο» και ότι δεν τον «έχει σε καμία υπόληψη» στον αέρα της εκπομπής της.

Για την εβδομάδα που πέρασε, κατά την οποία η Φαίη Σκορδά έχασε τον πατέρα της, και το «Fay's Time» προβλήθηκε εν απουσία της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δήλωσε: «Ήταν πραγματικά μια δύσκολη εβδομάδα. Φυσικά για τη Φαίη πολύ πιο δύσκολη. Εμείς από πλευρά ενσυναίσθησης. Ελπίζω η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη. Με τη Φαίη επικοινωνήσαμε όσο πρέπει θαρρώ. Από σεβασμό στη Φαίη δεν θέλω να τα γυροφέρνουμε, ήταν αυτό που ήταν, αν άρεσε ή όχι δεμ με ενδιαφέρει καθόλου, και όποιος είπε κάτι, πάλι δεν με ενδιαφέρει. Το θεωρώ τελείως άστοχο όλο αυτό το πράγμα».

Δείτε το βίντεο


Στη συνέχεια, αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Τι να απαντήσω στην Κατερίνα Καινούργιου; Τίποτα. Και πάλι από σεβασμό προς τη Φαίη, δεν θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιου είδους ξεκατίνιασμα, ειλικρινά. Ούτε καν. Τι να με ενοχλήσει; Για να με ενοχλήσει κάτι, θα πρέπει να με ενδιαφέρει ο άνθρωπος που το λέει. Καμία ενόχληση. Μπαίνει από εδώ βγαίνει από εδώ. Δεν χαλάω τη ζαχαρένια μου… Δεν νομίζω να μπω στη διαδικασία να της απαντήσω. Δεν έχει νόημα. Ειλικρινά, δεν με αγγίζει, δεν με νοιάζει, δεν με ακουμπάει. Θέλω να είναι καλά, να έχει εκεί την εκπομπή της, να κάνει ό, τι θέλει. Τι με νοιάζει να ασχοληθώ; Έχω τα δικά μου».

Επίσης, πρόσθεσε: «Πώς είχα παίξει εγώ σημαντικό ρόλο σε αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη; Εγώ θυμάμαι ότι είχε ρίξει έναν οχετό στη Φαίη. Εμένα ο ρόλος μου ήταν ότι μετά προσπάθησα, με το δικό μου τρόπο και όχι στην τηλεόραση, στο Instagram, να κάνω μια αναφορά μόνο στη Φαίη. Πως έπαιξε ρόλο αυτό που είπα εγώ μετά; Είχε προβλέψει από πριν τι θα πω; Άρα υπάρχει σύγχυση».

Τέλος ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του άποψη σε όσους χαρακτήρισαν την εκπομπή «μνημόσυνο», λέγοντας: «Θα τους άρεσε να το ακούγανε αυτό αν είχανε χάσει τον γονιό τους;».

Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Λάμπρου Κωνσταντάρα: Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, θεωρώ ότι είναι λίγος

Με αφορμή την απουσία της Φαίης Σκορδά από το «Fay's Time», πολλοί σχολίασαν την άδεια καρέκλα στην εκπομπή της, που προβλήθηκε κανονικά στον αέρα.


Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις αντιδράσεις σχετικά με το ότι το «Fay’s time» μεταδόθηκε, επικρίθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε, δηλώνοντας: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left 25.06.2026
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τι είπε on air για το κόψιμο της Φαίης Σκορδά και τι φοβάται για τον εαυτό της

TV Buzz 25.06.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε ανοιχτά για την αιφνιδιαστική λήξη της συνεργασίας της Σκορδά με το MEGA, παραδεχόμενη ότι σκέφτηκε και τη δική της θέση.

Fipster: «Δεν έχω δει πιο ανήθικες δηλώσεις» – Γιώργος Λιάγκας: «Θα τον φοβηθώ εγώ;»

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Νέος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Γιώργου Λιάγκα και Fipster, μετά τις δηλώσεις του γιουτιούμπερ για «ανήθικες» δηλώσεις του παρουσιαστή.

Η Στεφανία Γουλιώτη «διακοπάρει» σε πισίνα με μπικίνι ‑ μαντέψτε σε ποια πόλη;

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός βρήκε τον πιο απρόσμενο τρόπο να κάνει διακοπές, χωρίς να φύγει από την Ελλάδα.

Δημήτρης Κοντολάζος: Γιατί δεν πήγε στον γάμο της κόρης του και τι είπε για εκείνη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι δεν έλαβε πρόσκληση από την κόρη του Αντζυ, στέλνοντας ωστόσο δημόσια τις ευχές του στο νέο ζευγάρι.

Η Αννα Βίσση με κοντό αγορέ μαλλί, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια παρουσιάστηκε με νέο look στο Instagram

Αλίσα Λέμαν: Είπε το «ναι» στην πρόταση γάμου του νέου της συντρόφου μετά από έναν θυελλώδη έρωτα έξι μηνών

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Ο Μοντέλ ΜακΚένζι, που έγινε γνωστός περισσότερο για τη συμμετοχή του στο Love Island παρά για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, έκανε πρόταση γάμου στην 27χρονη σε παραλία στη Τζαμάικα

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι πόζες της με μπικίνι, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Η τολμηρή εμφάνιση της Μαντόνα στο Παρίσι με ημιδιαφανές μίνι φόρεμα και χωρίς εσώρουχο

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το look της με ασημί μπότες μέχρι το γόνατο και με μεταλλικό jacket το οποίο στην πορεία αφαίρεσε