E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε γιατί τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της ‑ Μου στέρησαν και το νερό

Διαβάστε τι είπε σε συνέντευξη

Δημοσίευση 31/1/2024 | 09:06

Αντζελα Δημητρίου: Αποκάλυψε γιατί τσακώθηκε με την κόρη και τον γαμπρό της ‑ Μου στέρησαν και το νερό

Τον λόγο που η Άντζελα Δημητρίου τσακώθηκε στην Αμερική με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και τον γαμπρό της, Φώτη Λώση, αποκάλυψε στο περιοδικό ΟΚ!

Στη συνέντευξή της η Άντζελα Δημητρίου ανέφερε αρχικά: «Έχω πάρει πολλά μαθήματα στη ζωή μου. Αυτό ίσως είναι και το τελευταίο. Καμιά φορά λες ότι όλα είναι καλά και ξαφνικά έρχεται μια μέρα που λες: γιατί έγινε αυτό; Εγώ τα έκανα όλα σωστά. Μεγάλωσα σωστά τα παιδιά μου. Γιατί να υπάρχει αυτή η αχαριστία, η αδιαφορία, το bullying; Με λυπεί πάρα πολύ, γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα. Αγαπάει τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα σκέφτεται πάντα» και πρόσθεσε: «Έρχονται όμως έτσι τα πράγματα που πρέπει να διαλέξεις: θες μια ήσυχη ζωή και ηρεμία από δω και πέρα ή θες να είσαι σε έναν πόλεμο συνέχεια με τους ανθρώπους που αναρωτιέσαι αν σε αγαπάνε πραγματικά; Σε θέλουν ως Άντζελα Δημητρίου ή ως Αγγελική Κιουρτσάκη; Το έχω ζήσει πολλές φορές και με πονάει. Το καταλάβαινα αλλά έκανα υπομονή μόνο και μόνο για το παιδί μου. Και το άλλο παιδί μου αγαπώ εξίσου αλλά είναι πολύ μακριά, αυτό ήταν κοντά μου. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, δεν είναι όλα στη ζωή το χρήμα».

Αναφερόμενη στον καυγά στην Αμερική η Άντζελα Δημητρίου είπε: «Ξέρεις τι έγινε εκεί; Το νερό σου αρέσει, έτσι; Σε πληροφορώ ότι μου στέρησαν κι αυτό. Πήγα να πάρω ένα μπουκαλάκι από το ξενοδοχείο, που είχε 11 δολάρια, και έρχεται εκείνος (ο γαμπρός της) και μου λέει "μην το πάρεις, γιατί έχει 100 δολάρια". Και λέω στη Φιλίτσα, τη στιλίστρια, που μέναμε μαζί στο δωμάτιο: "Πάρε, σε παρακαλώ, στη ρεσεψιόν και ρώτα πόσο έχει το νερό, γιατί διψάω!". Και της λένε "11 δολάρια". Του λέω: «Φώτη μου, το νερό δεν έχει όσο είπες». Και γυρνάει και λέει στη Φιλίτσα: "Μην της ξαναμιλήσεις και μην της ξανακάνεις κουμάντο, γιατί εμείς έχουμε παιδί και δεν μπορεί να κάνει έξοδα"».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Kaos: Το πλωτό παλάτι αξίας 300 εκατ. δολαρίων έριξε άγκυρα στη Μύκονο

Tabloid 19.06.2025
Δείτε πλάνα από την υπερπολυτελή θαλαμηγό

Κατερίνα Καινούργιου: «Aναγκάστηκα να σώσω το σπίτι από τον πλειστηριασμό»

Tabloid 19.06.2025
«Βλέπω από τα λάθη που έκανα την προηγούμενη χρονιά και δεν θέλω να τα ξανακάνω» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 19.06.2025
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Charlie Hebdo: Ο πρώτος που θα βρει την ημερομηνία θανάτου του Χαμενεΐ κερδίζει ταξίδι στην Τεχεράνη

Media Χτες
Ο Αλί Χαμενεΐ εξώφυλλο στο γαλλικό περιοδικό που σχολιάζει τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή με το γνωστό του χιούμορ

Αρης Τσάπης: Ο Θανάσης από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» εξηγεί τον λόγο που δουλεύει ως σερβιτόρος στη Σέριφο

Tabloid Χτες
«Το έχω ακούσει κι άλλες φορές από κοντά για το πώς γίνεται να δουλεύεις σερβιτόρος, ενώ έπαιζες σε σειρά», είπε ο Αρης Τσάπης

Νικηφόρος: «Η Ιωάννα Τούνη δεν μιλά για τα προσωπικά της σε ιδιωτικό επίπεδο»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι εύκολο, τι συζητάμε. Δεν υπάρχει χειρότερη απώλεια», είπε ο Νικηφόρος

Γιάννης Δρακόπουλος για Σόι σου: «Ελπίζουμε να γίνει, αλλά δεν είναι και τόσο πιθανό»

Tabloid Χτες
«Αν δεν γίνει τώρα, μάλλον δύσκολα να γίνει», είπε ο Γιάννης Δρακόπουλος

Έλενα Τοπαλίδου: «Έχω κάποιες εξάρσεις τρόμου ‑ Διαγνώστηκα με ...»

Tabloid Χτες
«Χρόνια πριν που ήμουν με τον άνθρωπό μου, λέγανε αυτός έτσι και αυτή έτσι», είπε η Έλενα Τοπαλίδου