E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μητέρα Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Δεν φοβάται κανέναν – Του έλεγα πως θα του τη φέρουν»

«Ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/1/2024 | 12:57

Μητέρα Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Δεν φοβάται κανέναν – Του έλεγα πως θα του τη φέρουν»

Μετά τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τον έλεγχο στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, ο ίδιος θα παραστεί σήμερα αυτοβούλως στον εισαγγελέα για την υπόθεση.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε έξω από το σπίτι της μητέρας του κ. Πολυχρονόπολου, κ. Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, προκειμένου να ερωτηθεί για όλα όσα έχουν γίνει γνωστά. «Να ψάξουνε να βρούνε και άμα βρούνε… Η σύνταξή μου εμένα είναι μόνο 280 ευρώ, μόνο. Ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παναγούλα.

Όσον αφορά για το γεγονός ότι τα λεφτά από τις δωρεές μπαίνουν στον δικό της τραπεζικό λογαριασμό, η κ. Παναγούλα απάντησε: «Ναι στον δικό μου, έρχεται και πάμε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές, παίρνει και τη σύνταξή μου αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

«Με έχει στεναχωρήσει. Του το έλεγα, “θα σου τη φέρουνε”. Με τέτοιο αγώνα, φωτιές, πλημμύρες, με όλα. Δεν φοβάται κανέναν. Τι να φοβηθεί εφόσον δεν έχει τίποτα. Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια, γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει και η σύνταξή μου είναι 280. Ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα», κατέληξε η ίδια για την κατάστασή της.

«Αν έχω κάνει ξέπλυμα να έρθουν να με πάρουν»

Μιλώντας στον Alpha από την Πάτρα όπου βρισκόταν, ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας τα αρνήθηκε όλα: «Να με ψάξουν καλά, δεν έχω κανέναν πρόβλημα και να έρθουν να με πάρουν αν κάνω ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Όπως υποστήριξε «δεν είναι μόνο 600.000 ευρώ. Είναι πάνω 1,5 εκατ. ευρώ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια. Μόνο το φαγητό που έχουμε μοιράσει, μιλάμε για 18 εκατομμύρια μερίδες φαγητό, υπολογίστε μόνοι σας πόσα λεφτά κάνουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα Χτες
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο

Φαίη Σκορδά: «Για να κρατήσω το δικό μου επίπεδο, είπα ότι δεν θα ήθελα να ξαναπαίξουμε τα συγκεκριμένα άτομα»

TV Buzz Χτες
H Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στα τηλέφωνα που κάνουν κάποιοι κάθε χρόνο

Τέιλορ Σουίφτ: Το αίτημά της προς την αμερικανική κυβέρνηση

Tabloid Χτες
Σε νομικές ενέργειες έχει προχωρήσει η δημοφιλής τραγουδίστρια