E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγιος Παντελεήμονας: Στιγμές τρόμου για τη 13χρονη που βίωσε την επίθεση του «δράκου των ασανσέρ» ‑ Τι περιγράφει η ανήλικη κοπέλα

Οι στιγμές πανικού μετά την επίθεση στην άλλη ανήλικη και πώς τις περιγράφει η μητέρα της

Δημοσίευση 27/1/2024 | 10:27

Αγιος Παντελεήμονας: Στιγμές τρόμου για τη 13χρονη που βίωσε την επίθεση του «δράκου των ασανσέρ» ‑ Τι περιγράφει η ανήλικη κοπέλα

Μαρτυρίες για δύο σeξουαλικές επιθέσεις μέσα σε δύο ημέρες έχει στη διάθεσή της η αστυνομία σχετικά με τον άνδρα που επιτίθεται σε ανήλικες μέσα στην πολυκατοικία τους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας

Αν και στις δύο περιπτώσεις ο άνδρας κατάφερε να διαφύγει, η αστυνομία φαίνεται ότι κατάφερε να τον ταυτοποιήσει και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Η 13χρονη περιέγραψε στο Mega όσα συνέβησαν μέσα στην πολυκατοικία της την περασμένη Δευτέρα οπότε και δέχτηκε την επίθεση του νεαρού άνδρα που προσποιήθηκε ότι έχει όπλο. «Πήγα στο ασανσέρ και τότε ένας άνδρας ήρθε στο ασανσέρ και με ρωτάει. Είπε κάποιο όνομα κι αν ξέρω το σπίτι του, εγώ είπα όχι. Κι όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα, αυτός μου κράτησε το χέρι και με τράβηξε πίσω και πάτησε όλα τα νούμερα και συνέχισε να με ακουμπάει στο σώμα. Εγώ άρχισα να τσιρίζω κι αυτός έβαλε το χέρι του στο στόμα μου» για να μην φωνάζει», είπε η κοπέλα.

Δείτε βίντεο:

xxxxxxxxx

Η περιγραφή του πατέρα

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της 13χρονης περιέγραψε στο Star ότι ο δράστης είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. «Εγώ ήμουν στο σπίτι μου εκείνη την ώρα και άκουσα τη φωνή της κόρης μου. Κατεβαίνω κάτω και αυτός είχε φύγει ήδη. Ήταν κίτρινη σαν το λεμόνι. Λογικό, μικρό κορίτσι είναι. Τρόμαξε πάρα πολύ», είπε. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 17:20, όταν πήγε να αγοράσει ένα σαμπουάν. «Την ώρα που πήγε, γύρισε στο σπίτι, μπήκε μέσα στην πολυκατοικία και μάλλον αυτός την ακολούθησε».

Την ώρα που μπήκε μέσα στην πολυκατοικία, μπήκε και αυτός από πίσω. Η κόρη μου μπήκε στο ασανσέρ, μπήκε κι αυτός και τη ρώτησε σε ποιον όροφο μένει, με την κόρη μου να μην του απαντάει. Άρχισε να της μιλάει αγγλικά, αλλά η κόρη μου δεν απαντούσε και την ώρα που έσβηνε το φως, έβαλε το χέρι του στο στόμα και στο σβέρκο της, για να τη βγάλει έξω. Η κόρη μου κατάφερε να του βγάλει τα χέρια και κατάφερε να φωνάξει.

» Άκουσα τη φωνή του παιδιού και κατέβηκα τη σκάλα για να προλάβω να τον πιάσω. Προσπάθησα να τον πιάσω, αλλά έπεσα από τη σκάλα. Ήταν γύρω στα 37 με 38 ετών, στο 1,68μ. ύψος και δεν ήταν πολύ αδύνατος, ενώ δεν τον είχε δει στην περιοχή καθώς είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Είχε, μάλιστα, και μία γρατσουνιά στη μύτη, ενώ η κόρη μου πηγαίνει στο σχολείο με συνοδεία» ανέφερε.

Περιστατικό με 14χρονη

Την Τρίτη μία άλλη κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ένας νεαρός άνδρας -που κατά τα φαινόμενα είναι ο ίδιος- της επιτέθηκε με παρόμοιο τρόπο μέσα στην πολυκατοικία της. Αφού της μίλησε αγγλικά για να την κρατήσει μέσα, της επιτέθηκε σeξoυαλικα, αλλά και πάλι διέφυγε.

Η μητέρα της 14χρονης είπε στο Mega ότι «καθώς γυρνούσε το παιδί, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Ακούω ένα ουρλιαχτό, ένα “α”. Μετά στη συνέχεια, άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Λέω στον άντρα μου, το παιδί. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει: “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”».

«Η μαμά μού είπε ότι το κορίτσι όταν πήγε περίπτερο και γύρισε, πήγε στο ασανσέρ κι εκεί πήγε ο άλλος να την πιάσει. Η μητέρα της κοπέλας ήρθε χτύπησε το κουδούνι, λέει συγγνώμη για την ενόχληση παιδιά. Ταραγμένη πάρα πολύ ήταν», είπε σχετικά γειτόνισσα της οικογένειας.

Ασύλληπτος ο «δράκος των ασανσέρ»

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του «δράκου των ασανσέρ», ο οποίος επιτέθηκε στις δύο μαθήτριες στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η μητέρα 14χρονης περιέγραψε στο Mega τις στιγμές τρόμου που έζησε η κόρη της, την περασμένη Κυριακή, όταν ο «δράκος» της επιτέθηκε στο ασανσέρ της πολυκατοικίας που μένει και προσπάθησε να τη βιάσει.

«Το έχουμε δηλώσει στην αστυνομία, έχουμε δώσει καταθέσεις. Ήταν Κυριακή 5 η ώρα, καθώς ανέβηκα πάνω στο σπίτι και ετοίμαζα τραπέζι. Μου λέει “μαμά να πάω να πάρω ένα σαμπουάν;” και της λέω “ναι παιδί μου, πήγαινε” και φεύγει το παιδί».

Μόλις έσβησαν τα φώτα του ασανσέρ, την θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς την οικία της, προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας.

«Σε χρόνο μηδέν έγιναν όλα. Την ώρα εκείνη λοιπόν που πάει και έρχεται το παιδί, τώρα ακριβώς ώρες δεν θυμάμαι, καθώς γυρνούσε, ακούω φωνή στην πολυκατοικία. Μετά άρχισε το παιδί να ουρλιάζει. Και ακούω το ουρλιαχτό, ένα ουρλιαχτό πολύ δυνατό, και λέω στον άντρα μου “το παιδί”» προσθέτει η γυναίκα.

«Την ώρα που είπα, “το παιδί”, το ασανσέρ ανέβαινε πάνω. Έρχεται το παιδί με φοβία και μου χτυπάει την πόρτα δυνατά και μου λέει “μαμά δεν άκουσες; Πήγαν να με βιάσουν στο ασανσέρ”. Κατεβαίνουμε όλοι κάτω, πού να τον προλάβουμε; Έγινε φτερό» συμπληρώνει. Η 14χρονη παραμένει σε κατάσταση σοκ και όπως λένε οι γονείς της, φοβάται να βγει από το σπίτι της.

Οι δύο μαθήτριες, 13 και 14 ετών αντίστοιχα, κατάφεραν να γλιτώσουν και κατήγγειλαν τις επιθέσεις στην Αστυνομία, ωστόσο, ο «δράκος των ασανσέρ» παραμένει ασύλληπτος.

Ο δράστης, τον οποίο οι ανήλικες περιγράφουν ως αλλοδαπό που μιλά σπαστά ελληνικά και είναι ηλικίας περίπου 25 ετών, «χτύπησε» για πρώτη φορά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής σε μια πολυκατοικία επί της οδού Ταρσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 14χρονης, ο «δράκος» τη σταμάτησε την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και μιλώντας αγγλικά και σπαστά ελληνικά προσπάθησε να της πιάσει κουβέντα. Στη συνέχεια, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και μόλις έσβησε το φως της καμπίνας τη θώπευσε στο στήθος.

Η 14χρονη άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο «δράκος» να της κλείσει το στόμα με το χέρι του προσπαθώντας, παράλληλα, να τη βγάλει έξω από το ασανσέρ.

Το κορίτσι κατάφερε να του ξεφύγει και έτρεξε προς το διαμέρισμά της. Αφού περιέγραψε στους γονείς της τι είχε συμβεί ο πατέρας της προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αλλά ο άγνωστος άνδρας είχε γίνει «καπνός».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OpenAI ξεκλειδώνει το «adult mode»: Πόσο απέχουμε από τις ερωτικές σχέσεις με την τεχνητή νοημοσύνη

Κόσμος 16.03.2026
Η OpenAI σχεδιάζει ένα «adult mode» στο ChatGPT, με ερωτικές συνομιλίες για ενήλικες, προκαλώντας συναγερμό σε συμβούλους ευημερίας που μιλούν για κίνδυνο «sexy suicide coach»

Telegraph ‑ Ηχητικό ντοκουμέντο: Πώς ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ γλίτωσε τον θάνατο για λίγα δευτερόλεπτα

Κόσμος 16.03.2026
Πρόκειται για μία ομιλία του Μαζαχέρ Χοσεϊνί, επικεφαλής πρωτοκόλλου για το γραφείο του Αλί Χαμενεΐ, σε ανώτερους κληρικούς και διοικητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), στις 12 Μαρτίου

Γουατεμάλα: Νεκροί εκατομμυριούχος εκδότης και η έγκυος σύζυγός του σε αεροπορικό δυστύχημα

Κόσμος 16.03.2026
Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στη Villa Hermosa στη Γουατεμάλα - Τέσσερις συνολικά οι νεκροί

Πέθανε ο ηθοποιός Ματ Κλαρκ από την ταινία Back to the Future III

Κόσμος 16.03.2026
Ο Κλαρκ είχε συμμετάσχει σε αρκετά γουέστερν, δίπλα σε θρύλους, όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Τζον Γουέιν

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και έδειρε άλλον οδηγό ‑ Σε διαθεσιμότητα ο επαγγελματίας

Ελλάδα 16.03.2026
«Ο ΟΑΣΘ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε περιστατικά βίας»

Βίντεο: Βρετανός σκιέρ τερματίζει μεθυσμένος σε αγώνα 50χλμ στη Νορβηγία σε ένδειξη... διαμαρτυρίας

Κόσμος 16.03.2026
Ο Γκάμπριελ Γκλέντχιλ έγινε viral με την ολοκλήρωση του αγώνα διάσημου αγώνα Όσλο-Χόλμενκολεν όπου κατέλαβε την 67η θέση

Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Κλεομένη: Η τυφλή οπαδική βία μου στέρησε τον κόσμο μου όλο

Ελλάδα 16.03.2026
«Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του 20χρονου

Ανοιξε η πλατφόρμα υποβολής φορολογικών δηλώσεων Ε1 ‑ Μέχρι τις 15 Ιουλίου η προθεσμία

Ελλάδα 16.03.2026
Το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του φόρου να ξεκινά από 31 Ιουλίου για την καταβολή της α΄δόσης και να εκτείνεται έως τον Φεβρουάριο του 2027

Η Μεσόγειος έχει καθυστερήσει ένα τσουνάμι ‑ 100% να συμβεί μέσα σε 30 χρόνια λένε οι επιστήμονες

Κόσμος 16.03.2026
Στην εκπαίδευση και την «ανάγνωση» των προειδοποιητικών σημαδιών ενός τσουνάμι εστιάζουν οι ειδικοί

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για το παιδί‑θαύμα της Ελλάδας

Αθλητικά Νέα 16.03.2026
Μυθικό το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Γκενκ για την απόκτηση του 18χρονου Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρός 51χρονος αστυνομικός

Ελλάδα 16.03.2026
Κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους του

Σκάφος της Frontex με έξι επιβάτες βούλιαξε στο Καστελόριζο ‑ Τέσσερις τραυματίες

Ελλάδα 16.03.2026
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εσθονικό περιπολικό προσέκρουσε σε ξέρα κατά τη διάρκεια ελιγμού και στη συνέχεια βυθίστηκε