E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

H Ρουμάνα νταλικιέρισσα που τη φωνάζουν Μπάρμπι, κάνει χαμό στο TikTok

Η Τζωρτζέτα πραγματικά ξεχωρίζει με το ροζ φορτηγό της

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 23/1/2024 | 01:20

H Ρουμάνα νταλικιέρισσα που τη φωνάζουν Μπάρμπι, κάνει χαμό στο TikTok
TikTok

Η Τζωρτζέτα, μια 35χρονη οδηγός φορτηγού από τη Ρουμανία, έχει ονομαστεί Ρουμάνα Barbie επειδή όλα γύρω της είναι τυλιγμένα με ροζ χρώμα, που κυριαρχεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του φορτηγού της!

Οι γυναίκες οδηγοί φορτηγών σίγουρα δεν είναι ο κανόνας, αλλά η Τζωρτζέτα πραγματικά ξεχωρίζει με τα ροζ ρούχα, το ροζ φορτηγό και την πολύχρωμη προσωπικότητά της. Η αποκαλούμενη «Ρουμάνα Μπάρμπι» έγινε viral στη χώρα της αυτή την εβδομάδα, αφού οι φωτογραφίες της και τα ροζ φορτηγά της άρχισαν να κυκλοφορούν στα social media. Η νεαρή γυναίκα οδηγεί φορτηγό εδώ και 12 χρόνια, δουλεύοντας κυρίως στην Ισπανία, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στο σπίτι, αγόρασε το δικό της φορτηγό και άρχισε να εργάζεται για τον εαυτό της. Περνά τον περισσότερο χρόνο της στο φορτηγό, γι' αυτό ξόδεψε πολύ χρόνο και προσπάθεια μετατρέποντάς το σε έναν ζεστό χώρο που αντανακλά το πάθος της για το ροζ χρώμα.

Με καταγωγή από το Craciunelu, στην κομητεία Alba της Ρουμανίας, η Georgeta περνά τις μέρες της οδηγώντας σε όλη τη χώρα. Μπορεί να μείνει μονη πίσω από το τιμόνι για ώρες, οπότε πήρε δύο κατοικίδια γάτες – τη Norocel και την Pisy – για να τη βοηθήσουν να περάσει την ώρα της.

Έχουν γίνει τα αστέρια του καναλιού της TikTok, όπου η νταλικιέρισα δημοσιεύει κλιπ σε καθημερινή βάση. 

Αν και κάνει αυτό που γενικά θεωρείται ως ανδροκρατούμενη δουλειά, η Τζορτζέτα δεν ξεχνά ποτέ τη θηλυκή της πλευρά. Είναι περήφανη για τη θηλυκότητά της, αλλά παραδέχεται ότι τα πράγματα ήταν διαφορετικά όταν ξεκίνησε.

«Όταν πρωτοξεκίνησα να οδηγώ φορτηγα, έκοψα τα μαλλιά μου κοντά, άρχισα να αγοράζω ανδρικά ρούχα και όταν πρωτοεμφανίστηκα στη δουλειά, ένας τύπος μου φώναξε «Πάμε, φίλε!» Τότε άλλαξα στυλ. Μια γυναίκα πρέπει να θυμάται ότι είναι γυναίκα ανεξάρτητα από το επάγγελμά της, πρέπει να είναι ευπαρουσίαστη ανά πάσα στιγμή», είπε η Τζορτζέτα.

Η Τζωρτζέτα σπούδασε μάνατζμεντ στο κολέγιο, εργάστηκε σε διάφορα καταστήματα για να συντηρεί τον εαυτό της στο σχολείο, και δοκίμασε ακόμη και το χτένισμα και το μακιγιάζ, αλλά πραγματικά βρήκε το πάθος της μόνο όταν εγγράφηκε στη σχολή οδήγησης φορτηγών. Οδηγεί φορτηγά και νταλίκες για πάνω από μια δεκαετία, και παρόλο που προσπάθησε να βρει άλλες γραμμές δουλειάς μερικές φορές όσο ήταν στην Ισπανία, πάντα έβρισκε τον εαυτό της να επιστρέφει σε αυτήν.

Όταν αγόρασε το δικό της φορτηγό, κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό της να περιβάλλει τον εαυτό της με το αγαπημένο της χρώμα. Τώρα το φορτηγό της μοιάζει πραγματικά με ένα όχημα αντάξιο της πιο διάσημης κούκλας του κόσμου.

@georgeta.pisy.norocel

😻😻💜👩‍🎤🚛eu+pisy+norocel😻😻👩‍🎤💜🚛buna dimineata

♬ sunet original - Georgeta,Pisy&Norocel
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social 28.04.2024
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz 28.04.2024
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision 28.04.2024
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid 28.04.2024
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz 28.04.2024
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz 28.04.2024
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.