E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μεσολόγγι: Εντόπισε «ίχνος» σε βάλτο ο ειδικός σκύλος ‑ Αμεσα έρευνες στο σημείο

Τα ερωτήματα που «σκοτεινιάζουν» την υπόθεση

Δημοσίευση 22/1/2024 | 09:06

Μεσολόγγι: Εντόπισε «ίχνος» σε βάλτο ο ειδικός σκύλος ‑ Αμεσα έρευνες στο σημείο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου καθώς ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων «υπέδειξε» συγκεκριμένο σημείο την Κυριακή.

Αμέσως σήμανε συναγερμός ωστόσο οι Αρχές δεν μπόρεσαν να επιχειρήσουν άμεσα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, κάτι το οποίο θα γίνει σήμερα κατά πάσα πιθανότητα με drone και ειδικό δύτη.

Το σημείο που «υπέδειξε» ο σκύλος είναι ένα ρηχό σημείο της λιμνοθάλασσας και πλέον αναμένεται το αποτέλεσμα των ερευνών, όπως αναφέρει το Pelop.gr.

Το άγνωστο σενάριο που κερδίζει διαρκώς έδαφος - Ο συγκρατούμενος που έγινε... κλειδί

Προς μια... μυστήρια και απροσδόκητη τροπή οδεύει το θρίλερ της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι καθώς οι Αρχές είναι πλέον βέβαιες πως ο θάνατός του (;) δεν έχει επέλθει ως συνέπεια του χρέους που του είχε ο 50χρονος κρεοπώλης.

Αυτό εξάλλου επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Τσούκαλης, ο άνθρωπος που έχει προσλάβει η οικογένεια του 31χρονου για τον εντοπισμό του, με τον έμπειρο ερευνητή να τονίζει πως το χρέος των 17.000 ευρώ είναι απλά μια δικαιολογία που κάποιοι (ακόμη και ο ίδιος ο κατηγορούμενος) το «διέρρευσαν» για να τραβήξουν μακριά την προσοχή των Αρχών από τα πραγματικά αίτια του εγκλήματος;

Ποια είναι όμως αυτά;

Από τον ίδιο τον κρεοπώλη έχει επιβεβαιωθεί πως ο Μπάμπης Κούτσικος τον δάνειζε μεν, αλλά με τόκο δε. Μάλιστα υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις τοκογλυφίας αλλά και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Αυτό που έχει ωστόσο ενδιαφέρον είναι η μαρτυρία του συγκρατούμενου του 50χρονου στο κελί των κρατητηρίων Μεσολογγίου. Γιατί είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε ο κρεοπώλης χωρίς να απαντήσει «δεν θυμάμαι».

Σύμφωνα με το εν λόγω άνθρωπο, ο οποίος προ ημερών μίλησε και σε τηλεοπτικές εκπομπές, ο κρεοπώλης του είπε «έχω κάνει μ...κία», με τον συγκρατούμενο του 50χρονου να αναφέρει «δεν θα βγάλει όλο το Μεσολόγγι τρελό».

Οι Αρχές γνωρίζουν για όλα τα ψέματα του κρεοπώλη, καθώς ούτε για κυνήγι πήγε ο Μπάμπης, ούτε είχε κάνει χρήση χασίς όπως είπε για να μη θυμάται. Και δείχνει να προτιμά τη φυλακή από το να πει την αλήθεια. Σαν να φοβάται να μην... χρεωθεί το έγκλημα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι πεπεισμένοι πως ο 50χρονος αποφεύγει να πει τι συνέβη την 4η Ιανουαρίου καθώς ίσως φοβάται για τη ζωή του και αν δεν μιλήσει στον Εισαγγελέα ίσως να μη λυθεί ποτέ το μυστήριο της εξαφάνισης του Μπάμπη.

Το σενάριο πλέον που εξετάζεται είναι οι δυο άντρες να πήγαν σε κάποιου είδους ραντεβού με κάποιον ή κάποιους άλλους, καθώς ο Μπάμπης έφυγε με «καλά» ρούχα αλλά με την καραμπίνα στα χέρια. Σαν να ήθελε να έχει προστασία και όχι από τον κρεοπώλη, καθώς δεν έχει καμία λογική να μπήκε στο ίδιο όχημα μαζί του αφού τον... φοβόταν.

Σύμφωνα και πάλι με τον ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και σοκαριστικές τις επόμενες ημέρες.

Τα ερωτήματα που «σκοτεινιάζουν» την υπόθεση

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία υπάρχουν συγκεκριμένα ερωτήματα που η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να απαντήσει. Ποια είναι αυτά;

-Γιατί φοβάται να μιλήσει ο χασάπης;

-Πόσες φορές είχε δανείσει ο Μπάμπης τον 50χρονο;

-Πώς και γιατί διακινούνταν τόσο μεγάλα ποσά «μαύρα» ανάμεσα στους δυο άντρες;

-Γιατί ο Μπάμπης μια μέρα πριν εξαφανιστεί googλάρε για ενδείξεις θησαυρού;

-Γιατί ο Μπάμπης έφυγε με πολιτικά ρούχα από το σπίτι του για να πάει για κυνήγι;

-Ποιος ο λόγος που πήρε την καραμπίνα μαζί του αφού προφανώς δεν πήγε για κυνήγι με πολιτικά ρούχα;

-Συνάντησαν κάποιον ή κάποιους οι δυο άνδρες στην ερημιά των βάλτων;

-Γιατί ο 50χρονος έλεγε πως είχε κάνει χρήση χασίς ενώ δεν είχε κάνει;

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από την στάση του κρεοπώλη και την μέχρι τώρα έρευνα, η οποία έχει οδηγήσει τις Αρχές σε ένα άνευ προηγουμένου θρίλερ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφροδίτη Νέστορα: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο της μητέρας της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Με το μήνυμά της αυτό, η κ. Νέστορα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τους πολίτες για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και ενδιαφέροντος

Διπλώματα οδήγησης: Ξανά στο τραπέζι οι ψηφιακές εξετάσεις που έμειναν 5 χρόνια στα χαρτιά

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αλλη μία απόπειρα να εφαρμόσει τον νόμο που η ίδια ψήφισε το 2021 για την αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό των εξετάσεων υποψηφίων οδηγών κάνει η κυβέρνηση

Καταιγίδες και ενισχυμένοι άνεμοι σήμερα ‑ ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα, με μικρή πτώση θερμοκρασίας και μέγιστες έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νέα απάτη κατά του ΕΟΠΥΥ: Γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν στήσει κομπίνα με παράνομες συνταγογραφήσεις – Η ζημιά 405.000 ευρώ για το δημόσιο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 240 συσκευασίες παράνομα συνταγογραφημένων φαρμάκων

Καρυστιανού: «Περίεργο που οπαδοί της ΝΔ βγήκαν με τυπωμένα μπλουζάκια» ‑ Τι είπε για το ακίνητο και το fund

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το να βρουν τη διάθεση και τον χρόνο να τυπώσουν μπλουζάκια, δείχνει ότι επένδυσαν στην επικοινωνία»

Τι σχεδιάζει η Ρωσία εναντίον της Πολωνίας και πώς θα αντιδράσει το ΝΑΤΟ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Αμερικανοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει τη Βαρσοβία για πιθανά ρωσικά σχέδια που θα μπορούσαν να εκδηλωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μητσοτάκη ‑ Την παραίτησή του ζητά το ΠΑΣΟΚ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το βίντεο που δημοσιεύτηκε, η αναφορά του Θάνου Ντόκου στις εκλογές και η απάντηση κυβερνητικών πηγών

Ποιοι διασώθηκαν τελευταία στιγμή από το ταχύπλοο που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τέσσερα άτομα περισυλλέχθηκαν σώοι από παραπλέον ιστιοφόρο πριν το πολυτελές σκάφος βυθιστεί στα ανοιχτά των Φλεβών.

Η Γρατσία υπερασπίζεται την Καρυστιανού για το ακίνητο που αγόρασε μέσω πλειστηριασμού: «Δεν υπάρχει κάτι κρυφό»

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Η κυρία Καρυστιανού θέλει να είναι όλα στο φως, οποιοσδήποτε μπορεί να εισέλθει και να τα δει  στο κτηματολόγιο» είπε η δικηγόρος και στενή συνεργάτιδα της προέδρου Ελπίδας για τη Δημοκρατία

Συνελήφθη 21χρονος οδηγός ταξί που χρέωσε τουρίστες 175€ από το «Ελ. Βενιζέλος» μέχρι το κέντρο της Αθήνας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ποσό αυτό ήταν τετραπλάσιο από το προβλεπόμενο κόμιστρο της διαδρομής

Έτσι κλέβουν τα βενζινάδικα στην Ελλάδα

E-Daily 3.Left Χτες
Η απάτη στις αντλίες καυσίμων παραμένει μία από τις μεγαλύτερες πληγές της ελληνικής αγοράς. Μπορεί οι έλεγχοι να έχουν ενταθεί και οι κυρώσεις να έχουν γίνει αυστηρότερες, όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει εξαλειφθεί.