E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πουλόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στη Μύκονο»

«Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης», ομολογεί ο Γιάννης Πουλόπουλος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/1/2024 | 18:50

Πουλόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στη Μύκονο»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη Super Κατερίνα του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη εγώ δεν έχω σίγουρα ούτε μίσος, γιατί και αυτό ακούστηκε. Τώρα, αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, δηλαδή πραγματικά, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κ. Μητσοτάκης να το φέρει στη βουλή, είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

«Δεν στεναχωρήθηκα, δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου».


«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης» αποκάλυψε επίσης ο Γιάννης Πουλόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφησε το Χόλιγουντ στην κορυφή της καριέρας του για έναν λόγο που συγκίνησε τον κόσμο

E-Daily 3.Left 04.05.2026
Ο αγαπημένος σταρ της κωμωδίας εξαφανίστηκε για σχεδόν 25 χρόνια και η απόφασή του έγινε σύμβολο ζωής

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της θεατρικής του διαδρομής – «Θέλω να βρω τον εαυτό μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Τον Λάκη Λαζόπουλο υποδέχτηκε η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «Πάμε μια βόλτά;», το απόγευμα της Κυριακής 3 Μαΐου

Φειδίας Παναγιώτου – Στυλιάνα Αβερκίου: Ο παθιασμένος πρώτος χορός του γάμου και η τούμπα στον αέρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την περασμένη Πέμπτη 30 Απριλίου σε μία παραμυθένια τελετή στη Λεμεσό της Κύπρου

Ιουλία Καλλιμάνη: Αφιέρωσε στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τραγούδι του και αυτή ήταν η αντίδρασή του!

E-Daily 3.Left Χτες
Στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Ιουλία Καλλιμάνη βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου το βράδυ της Πρωτομαγιάς, με την καλλιτέχνιδα να ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με την παρουσία του

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid Χτες
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left Χτες
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!