E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πουλόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στη Μύκονο»

«Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης», ομολογεί ο Γιάννης Πουλόπουλος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 13/1/2024 | 18:50

Πουλόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στη Μύκονο»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη Super Κατερίνα του Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις και ο καθένας μπορεί να κρίνει αν το θεωρεί σωστό ή λάθος. Θλίψη εγώ δεν έχω σίγουρα ούτε μίσος, γιατί και αυτό ακούστηκε. Τώρα, αν κάνω προπαγάνδα ή όχι, δηλαδή πραγματικά, αν έχω προσφέρει έστω και ένα μικρό λιθαράκι στο να περάσει το νομοσχέδιο και ο κ. Μητσοτάκης να το φέρει στη βουλή, είμαι πολύ περήφανος και μαγκιά μου».

«Δεν στεναχωρήθηκα, δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου».


«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης» αποκάλυψε επίσης ο Γιάννης Πουλόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Zara Larsson ξανασυστήνεται στη Gen Z: Πώς ένα meme την έβγαλε από την αφάνεια

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Από τα hits στο απόλυτο προσωπικό brand

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 27.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left Χτες
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left Χτες
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left Χτες
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left Χτες
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά