E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Winter sales έως ‑50% στο Athens Metro Mall

Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως και τις 29 Φεβρουαρίου απολαμβάνουμε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Νοτίων Προαστίων!

Δημοσίευση 8/1/2024 | 16:03

Winter sales έως ‑50% στο Athens Metro Mall

Από τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου έως την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, κλείνουμε ραντεβού στο αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο των Νοτίων Προαστίων για τις πιο ‘crazy’ εκπτώσεις έως -50%.

Αναζητάτε τέλειο πλεκτό, trendy πουλόβερ ή παλτό; Μην ψάχνετε άλλο! Denimland, μουτόν ζακέτες, κόκκινο head-to-toe, fancy γούνες, στα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία για να επιλέξετε τα ιδανικά pieces από τη χειμερινή κολεξιόν που θα απογειώσουν το στιλ σας! Το ATHENS METRO MALL μετατρέπεται και φέτος στον πιο in προορισμό για winter shopping.

Winter ready στο ATHENS METRO MALL! Brrr…
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και beauty must-haves γίνονται δικά σας με εκπτώσεις που αγγίζουν έως και το -50%! Με μία βόλτα στα 95 καταστήματα ηγετικών brands του ATHENS METRO MALL, η ντουλάπα σας ανανεώνεται με τα ωραιότερα winter essentials, χαρίζοντάς σας τον τίτλο της πιο stylish χειμερινή παρουσίας!

Shopping alert!!! Μην ξεχάσετε πως την Κυριακή 14 και 21 Ιανουαρίου τα καταστήματα του ATHENS METRO MALL θα είναι ανοιχτά για χαλαρό Κυριακάτικο shopping, κινηματογράφο, café, brunch και ότι άλλο επιθυμείτε!

Τα Happy Family Weekends συνεχίζονται και το 2024!
Ο Ιανουάριος μας βρίσκει στην παιδική γωνιά των Happy Family Weekends και περιμένει μικρούς και μεγάλους για πολλά παιχνίδια στο «χιόνι»! Save the dates!

13 & 14 Ιανουαρίου – Ώρα για super χιονοκασκευές!
Με τους μικρούς μας φίλους μαζεύουμε χιονόμπαλες και παίζουμε χιονοπόλεμο. Μεταμορφωνόμαστε σε χιονονιφάδες και φτιάχνουμε μοναδικά χιονανθρωπάκια γεμιστά με βαμβάκι.

20 & 21 Ιανουαρίου – DIY γάντια για το κρύο!
Συγκεντρωνόμαστε όλοι μαζί στο workshop και δημιουργούμε τα πιο ζεστά γαντάκια από χαρτόνι, τα οποία χρωματίζουμε και σχεδιάζουμε όπως θέλουμε! Με απλά υλικά και πολλή φαντασία!

27 & 28 Ιανουαρίου – Φτιάχνουμε τα πιο ζεστά σκουφάκια!
Υποδεχόμαστε τους μικρούς μας επισκέπτες για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δημιουργία και κέφι! Περνάμε κάτω από τη χιονοσπηλιά και δημιουργούμε τα δικά μας σκουφάκια για τον χειμώνα με βαμβάκι πάνω σε χάρτινα πιατάκια.

Μην λείψει κανείς!

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

13 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου

Body+Mind 27.04.2024
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου

Tελικά κάθε πότε πρέπει να κόβουμε τα μαλλιά μας;

Body+Mind 27.04.2024
Εξαρτάται από κάποιους παράγοντες

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!