E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το δικηγόρο μου»

«Θορυβήθηκα πολύ»

Δημοσίευση 6/1/2024 | 09:48

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το δικηγόρο μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έπεσε για ακόμη μια φορά θύμα απάτης και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για να μην εξαπατηθεί κανένας, προσπαθώντας να τους προστατεύσει.

Μετά μάλιστα την αλλαγή στην εμφάνιση της, οι προσπάθειες των αγνώστων για να πλασάρουν τα χάπια εντάθηκαν και με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, ενημέρωσε για την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θορυβήθηκε περισσότερο όταν μια follower της, την ρώτησε σοβαρά αν έχουν αποτέλεσμα τα χάπια καθώς τα έχει παραγγείλει.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απάτη εις βάρος της
«Έχει παίξει πάλι αυτή η διαφήμιση η κουλή, που δε μπορώ να βρω καμία άκρη με τον δικηγόρο μου γιατί είναι στο Μπαγκλαντές μια εταιρία που πουλάει κάποια προϊόντα και χρησιμοποιεί την εικόνα μου, δήθεν συνεντεύξεις μου. Θεωρούσα πολύ δεδομένα ότι πια ξέρετε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες. Αν δε πούμε κάτι μεταξύ μας δεν ισχύει. Θέλω να είστε υποψιασμένοι. Μου στέλνατε την διαφήμιση και μου λέγατε κοίτα εδώ δήθεν συνεντεύξεις σου. Και επειδή δέχτηκα ένα μήνυμα θορυβήθηκα και δεν θέλω κανένας άνθρωπος να δοκιμάσει ένα προϊόν εξαιτίας μου χωρίς να έχω καμία σύνδεση με αυτό χωρίς να ξέρω και πόσο επικίνδυνο είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτηση της.

Οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με το βάρος της
«Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πολλά από τα μηνύματα που μου στείλατε είναι για μεθόδους που εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, πολύ παρεμβατικές μεθόδους, για επεμβάσεις. Με ρωτούσατε αν έχω πάρει αυτές τις ενέσεις που παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη. Δεν έχω ακολουθήσει τίποτα τέτοιο, είναι κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μιλάμε για φάρμακα.

Σαφώς αν λάβετε μία τέτοια οδηγία από τον γιατρό σας ή υπάρχει κάποιος λόγος ιατρικός που πρέπει να το ακολουθήσετε αυτό, είναι δικό σας θέμα. Δεν θέλω όμως να υπονοείτε κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μου έκαναν αυτή την ερώτηση οπότε θορυβήθηκα και θεώρησα ότι μπορεί κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο. Ας το βγάλουμε λοιπόν από το τραπέζι», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους, ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά, ακολούθησα την ίδια μέθοδο. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε».

«Έχω παλέψει πολλά χρόνια με το βάρος, τις δίαιτες, τα κιλά και για εμένα είναι πολύ δύσκολο να μπω σε μία διατροφή, δεν έχω το ψυχικό σθένος, δεν αντέχω. Με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί για εμένα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και περίεργα με προσωπικές δυσκολίες. Με ρωτάνε αν έχει φτιάξει η διάθεση μου επειδή έχασα βάρος, η απάντηση όμως είναι, ότι έχασα βάρος επειδή έφτιαξε η διάθεση μου.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο. Έβαλα στη ζωή μου πιο ενεργά και το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο που έχω στο σπίτι μου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι καθημερινά θα περπατάω κάποιες ώρες στον διάδρομο, δεν τρέχω. Με κάθε ευκαιρία θα αθληθώ και με τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid 14.02.2026
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Eurovision: Αυτά είναι τα επόμενα 7 τραγούδια που πέρασαν στον ελληνικό τελικό

Media 14.02.2026
Oλοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του

Απίστευτο σκηνικό στη λεωφόρο Σχιστού: Πήγαινε με όπισθεν στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει την κίνηση

Παράξενα Χτες
Όπως εξηγούν χρήστες των social media αυτή είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται για χρόνια από τους οδηγούς που κινούνται στον συγκεκριμένο δρόμο