E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το δικηγόρο μου»

«Θορυβήθηκα πολύ»

Δημοσίευση 6/1/2024 | 09:48

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το δικηγόρο μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου έπεσε για ακόμη μια φορά θύμα απάτης και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους για να μην εξαπατηθεί κανένας, προσπαθώντας να τους προστατεύσει.

Μετά μάλιστα την αλλαγή στην εμφάνιση της, οι προσπάθειες των αγνώστων για να πλασάρουν τα χάπια εντάθηκαν και με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της στο Instagram, ενημέρωσε για την έκταση που έχει πάρει το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου θορυβήθηκε περισσότερο όταν μια follower της, την ρώτησε σοβαρά αν έχουν αποτέλεσμα τα χάπια καθώς τα έχει παραγγείλει.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για την απάτη εις βάρος της
«Έχει παίξει πάλι αυτή η διαφήμιση η κουλή, που δε μπορώ να βρω καμία άκρη με τον δικηγόρο μου γιατί είναι στο Μπαγκλαντές μια εταιρία που πουλάει κάποια προϊόντα και χρησιμοποιεί την εικόνα μου, δήθεν συνεντεύξεις μου. Θεωρούσα πολύ δεδομένα ότι πια ξέρετε ότι όλα αυτά είναι μπούρδες. Αν δε πούμε κάτι μεταξύ μας δεν ισχύει. Θέλω να είστε υποψιασμένοι. Μου στέλνατε την διαφήμιση και μου λέγατε κοίτα εδώ δήθεν συνεντεύξεις σου. Και επειδή δέχτηκα ένα μήνυμα θορυβήθηκα και δεν θέλω κανένας άνθρωπος να δοκιμάσει ένα προϊόν εξαιτίας μου χωρίς να έχω καμία σύνδεση με αυτό χωρίς να ξέρω και πόσο επικίνδυνο είναι», δήλωσε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτηση της.

Οι δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει με το βάρος της
«Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο είναι γιατί πολλά από τα μηνύματα που μου στείλατε είναι για μεθόδους που εγώ προσωπικά φοβάμαι πάρα πολύ, πολύ παρεμβατικές μεθόδους, για επεμβάσεις. Με ρωτούσατε αν έχω πάρει αυτές τις ενέσεις που παίρνουν οι άνθρωποι που πάσχουν από διαβήτη. Δεν έχω ακολουθήσει τίποτα τέτοιο, είναι κάτι που φοβάμαι πάρα πολύ γιατί μιλάμε για φάρμακα.

Σαφώς αν λάβετε μία τέτοια οδηγία από τον γιατρό σας ή υπάρχει κάποιος λόγος ιατρικός που πρέπει να το ακολουθήσετε αυτό, είναι δικό σας θέμα. Δεν θέλω όμως να υπονοείτε κάτι τέτοιο γιατί υπάρχουν πολλά νέα κορίτσια που μου έκαναν αυτή την ερώτηση οπότε θορυβήθηκα και θεώρησα ότι μπορεί κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο. Ας το βγάλουμε λοιπόν από το τραπέζι», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και συνέχισε σε άλλο σημείο: «Αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δίνουν μάχη με τα κιλά τους, ανήκω κι εγώ σε αυτή την κατηγορία ξεκινώντας από τις εγκυμοσύνες μου που στον Φίλιππο πήρα 40 κιλά, στον Μιχαήλ 30 και μετά σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Στο κομμάτι της διατροφής όλες τις φορές και μετά τις εγκυμοσύνες μου που κατάφερα να χάσω πολλά κιλά, ακολούθησα την ίδια μέθοδο. Είναι μία μέθοδος που έχει πρωταρχικό γνώμονα την υγεία σου. Για μένα αποδείχτηκε σωτήρια μέθοδος σε σχέση με τις δικές μου ανάγκες με έσωσε».

«Έχω παλέψει πολλά χρόνια με το βάρος, τις δίαιτες, τα κιλά και για εμένα είναι πολύ δύσκολο να μπω σε μία διατροφή, δεν έχω το ψυχικό σθένος, δεν αντέχω. Με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της ψυχοθεραπείας γιατί για εμένα τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα και περίεργα με προσωπικές δυσκολίες. Με ρωτάνε αν έχει φτιάξει η διάθεση μου επειδή έχασα βάρος, η απάντηση όμως είναι, ότι έχασα βάρος επειδή έφτιαξε η διάθεση μου.

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε και για την ψυχή μας έναν συνοδοιπόρο. Έβαλα στη ζωή μου πιο ενεργά και το κομμάτι της γυμναστικής μέσα από τον διάδρομο που έχω στο σπίτι μου. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι καθημερινά θα περπατάω κάποιες ώρες στον διάδρομο, δεν τρέχω. Με κάθε ευκαιρία θα αθληθώ και με τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid 12.04.2026
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid 12.04.2026
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid 12.04.2026
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid 12.04.2026
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social Χτες
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid Χτες
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social Χτες
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα Χτες
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid Χτες
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Προχτές
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Προχτές
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα