E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξυλοδαρμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: «Θα σε περιλάβουμε με όπλο»

Αναστάτωση προκαλούν οι δηλώσεις της μητέρας του 13χρονου μαθητή

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/1/2024 | 17:26

Ξυλοδαρμός 13χρονου στην Αγία Παρασκευή: «Θα σε περιλάβουμε με όπλο»

Αναστάτωση προκαλούν οι δηλώσεις της μητέρας του 13χρονου μαθητή, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή. Σύμφωνα με την ίδια, απείλησαν ότι θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά και «θα τον περιλάβουν με όπλο» αν μιλήσει.

«Το παιδί είναι σε τεράστιο σοκ. Πονάει έχει πονοκεφάλους, δεν θέλει να βγει από το σπίτι, ούτε κατά διάνοια. Σκέφτεται με τρόμο τη Δευτέρα που θα πάει στο σχολείο γιατί το ένα από τα τρία παιδιά είναι στην ηλικία του, στο σχολείο του, στο ίδιο σχολικό» ανέφερε αρχικά, μιλώντας στον Αντ1 η μητέρα που περίμενε το παιδί της να γυρίσει από τη βόλτα του στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και εν τέλει τον αντίκρισε ξυπόλυτο και με ραγισμένη μύτη.

«Πέρυσι είχαν πει μαζί τα κάλαντα, αλλά δεν κάνανε ιδιαίτερη παρέα, γιατί "έδεσαν" οι παρέες διαφορετικά. Στο σχολείο είχε υποστεί κάποια κεφαλοκλειδώματα, κάποια σπρωξίματα, είχε ακούσει άσχημες λέξεις. Ο δικός μου δεν μιλούσε γιατί φοβόταν ότι θα το πούνε "καρφί"» επισήμανε στις «σχέσεις» του παιδιού της με τους ανήλικους δράστες.

«Είχαν στείλει και μήνυμα και πριν από την Πρωτοχρονιά και προειδοποίησαν ότι θα μας κάνουν ζημιά στο αυτοκίνητο. Την επόμενη πέταξαν αυγά στην πολυκατοικία, είδαμε ότι ήταν τρεις, Δεν έχω ιδέα ποια ήταν η αφορμή» σημείωσε.

Ξυλοδαρμός στην Αγία Παρασκευή: «Tον έβαλαν να γονατίσει κάτω»

«Του έβγαλαν τα παπούτσια και τα πήραν. Εν συνεχεία τον έβαλαν να γονατίσει κάτω. Περνούσε ένα ζευγάρι εκείνη τη στιγμή και του είπαν "έτσι και μιλήσεις θα σε μαχαιρώσουμε με τον σουγιά". Αφού τον έβαλαν να γονατίσει ξυπόλυτο και με τις μπουνιές που έφαγε στο πρόσωπο στη μύτη του, παραδέχτηκαν τους βανδαλισμούς στο σπίτι και το αυτοκίνητό μας και γύρισε και του είπαν "ότι έτσι και μιλήσεις θα σε περιλάβουμε με όπλο".

«Πονάει, δεν μπορεί να κοιμηθεί, είναι ραγισμένη η μύτη του και από Δευτέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το σχολικό περιβάλλον» πρόσθεσε , διευκρινίζοντας παράλληλα, ότι το βίντεο έχει πάει και σε άλλα παιδιά από το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνει ο γιος της μαζί με έναν από τους δράστες και το οποίο «έχει ενημερωθεί και θα λάβει τα μέτρα του».

Όπως είπε «την ώρα που ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής έστειλαν στο παιδί το βίντεο γράφοντας αν του άρεσε αυτές που έφαγε, του έστειλαν και την επόμενη ημέρα και το βράδυ της ημέρας που κάναμε τη μήνυση επικοινώνησαν με τον σύζυγό μου, το ένα από τα παιδιά, και τον απείλησαν ότι έχουν όπλο και θα τον κανονίσουν με 50 άτομα παρέα».

Όταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ρώτησαν «γιατί», η μητέρα απάντησε «ρωτήστε μια κοπέλα που έχει βιαστεί. Δεν υπάρχει γιατί. Γιατί έτσι θέλουν».

«Να αγαπάτε και να προσέχετε τα παιδιά σας» έκλεισε την συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα. Για το περιστατικό ζητήθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι εμπλεκόμενοι αναζητήθηκαν στα όρια του αυτοφώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα περί μη καταβολής δεδουλευμένων ‑ Προαναγγέλλει μηνύσεις

Ελλάδα 17.02.2026
«Ενεργό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και απόπειρα πολιτικής εξόντωσης» – Όσα είπε για τις καταγγελίες

Συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Προκλητική παραγγελία ‑ εμπαιγμός για τις εκταφές

Ελλάδα 17.02.2026
Δικηγόρος κάνει λόγο για διάταγμα «δικτατορικού τύπου» με τελεσίγραφα και διαδικασίες άρον-άρον

«Μαζεύανε τα πτώματα και τα ρίχνανε σαν τσουβάλια» – Συγκλονίζει μάρτυρας της εκτέλεσης των 200 Ελλήνων από τους ναζί στην Καισαριανή

Ελλάδα 17.02.2026
Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή μεγάλωσαν με το τραύμα εκείνης της ημέρας. Ο πόνος μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές, ως ζωντανή υπενθύμιση μιας βαρβαρότητας που έμεινε ατιμώρητη.

Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»

Ελλάδα 17.02.2026
Θάψαμε τους σωλήνες προπανίου χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας ισχυρίζεται ένας από τους υδραυλικούς λέγοντας ότι αυτές ήταν οι εντολές του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΔΥΠΑ: Επίδομα 200 ευρώ για 12 μήνες – Σε ποιους απευθύνεται

Οικονομία 17.02.2026
Ποια είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δίκη για τα Τέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας

Ελλάδα 17.02.2026
Μια γυναίκα οδηγούσε ένα πατίνι σε δρόμο στην Κρήτη και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

Κακοκαιρία: Οδηγός εγκλωβίστηκε στο ρέμα Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη ‑ Δείτε βίντεο

Καιρός 17.02.2026
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί, για να βοηθήσουν τον οδηγό

Φρένο στις ενοχλητικές κλήσεις: 50.000 ευρώ αποζημίωση για τηλεφωνικό μάρκετινγκ

Ελλάδα 17.02.2026
Κατώτατη αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά παράβαση και σαφές μήνυμα συμμόρφωσης στην αγορά

Νέα απεργία στα θέατρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ‑ Ποιοι εξαιρούνται

Ελλάδα 17.02.2026
Κύριο αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή Συλλογκών Συμβάσεων Εργασίας

Θλίψη στο Mega: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κοσμίδης

Ελλάδα 17.02.2026
Ο 52χρονος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ προδομένος από την καρδιά του