E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε στο MEGA Καλημέρα

Δημοσίευση 2/1/2024 | 13:14

Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη»

Η ηθοποιός έκανε την αυτοκριτική της: «Είμαι συγκεντρωτική, θεωρώ ότι τα κάνω όλα καλύτερα από τους άλλους. Κουραστικοί είναι αυτοί που τους αρέσει να αφήνουν εκκρεμότητες, όχι εγώ που δεν αφήνω καμία. Είμαι καλή συγκάτοικος, άλλα λίγο ακατάστατη».

Στην συνέχεια περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια.

«Μικρή ήμουν πάρα πολύ ήσυχη, δεν έκανα ζαβολιές. Από μικρή ήθελα να είμαι καλή για έμενα όχι για κάποιον άλλο. Δεν είχα τρελή επιτυχία στα αγόρια, όταν με ήθελε κάποιο αγοράκι, θα με έβριζε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την απώλεια του πατέρα της, η Κατερίνα Γερονικολού είπε: «Στις γιορτές νιώθω πιο έντονα την απουσία του πατέρα μου, το νόημα είναι να θυμόμαστε. Πιο πολλά χρόνια της ζωής μου ζω χωρίς τον πάτερα μου, πάρα μαζί του. Προσπαθώ να μην ξεχάσω την φωνή του μπαμπά μου. Μακάρι ο μπαμπάς μου να ήταν περήφανος για έμενα, θέλω να πιστεύω ότι με βλέπει».

geronikolou-(1).jpg
«Πιστεύω πως αν ακολουθούσα το επάγγελμα της δικηγόρου θα ήμουν καλή. Η παρουσίαση μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε εφόσον τηρεί κάποιες προϋποθέσεις. Τα προσόντα ενός παρουσιαστή έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα και την επικοινωνία. Με ρωτάνε συνέχεια αν θα πάω στην εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη, αυτή η ερώτηση γίνεται από έλλειψη φαντασίας και έμμονης», συμπλήρωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Για έναν ενδεχόμενο γάμο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη υπογράμμισε πως, «αν παντρευόμασταν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη θα μπορούσε να γίνει κουμπάρα μας η Μιμή Ντενίση. Δεν θα γίνει γάμος με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη».

Η Κατερίνα Γερονικολού θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την παράσταση «από Σμύρνη Σαλονίκη» από 12 Ιανουαρίου.

Για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ανέφερε: «Πιστεύω στο μάτι, οπότε πάω διακοπές με τον Γιάννη κάτι συμβαίνει και χάνουμε τα πράγματά μας. Ο Γιάννης είναι ξεροκέφαλος, στην αρχή δεν κάνει αυτό που του λέω. Ο Γιάννης ήθελε η ταινία να είναι άψογη και παραμυθένια, του έλεγα να μην βιάζεται».

«Η ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι” έχει ψυχή και καρδιά, γι’ αυτό αγγίζει το κοινό. Θα ήθελα να ζει ο πάππους μου και η γιαγιά μου, για να δούμε μαζί την ταινία “Κουραμπιέδες από χιόνι”, είναι κάτι που μου λείπει», σημείωσε κλείνοντας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Alessandra Ambrosio: Τοπλες στην παραλία ‑ Πιο sexy από ποτέ

Tabloid 23.12.2025
Το μοντέλο εμφανίστηκε στην παραλία μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό της

Ο Λευτέρης Πανταζής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: Μόνο η κόρη μου ήταν δίπλα μου και αυτό μου φτάνει

Tabloid 23.12.2025
Ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της περιπέτειας υγείας που πέρασε

«Μόνος στο Σπίτι»: AI βίντεο δείχνει πώς ήταν & πώς έγιναν οι ηθοποιοί 30 χρόνια μετά τις ταινίες!

Tabloid 23.12.2025
Πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε που το «Μόνος στο Σπίτι» έγινε η απόλυτη χριστουγεννιάτικη συνήθεια για μικρούς και μεγάλους

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης χώρισαν μετά από 23 χρόνια σχέσης

Tabloid 23.12.2025
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν το είχα βγάλει γιατί...»

Παρά Πέντε: Τι ώρα θα προβληθεί σήμερα το επετειακό επεισόδιο

Media 23.12.2025
Η κωμωδία που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν από 20 χρόνια επιστρέφει με ένα πολυθεματικό τηλεοπτικό αφιέρωμα

Δεν της έδωσε κανείς τη θέση του στο μετρό: Το βίντεο που δίχασε το TikTok

Social 23.12.2025
Ένα μικρό συμβάν, μια μεγάλη συζήτηση

Πέθανε η αδελφή του Τζορτζ Κλούνεϊ, Αντα Ζάιντλερ

Tabloid Χτες
«Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο» δήλωσε ο ηθοποιός

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο ποζάρει με κόκκινη γούνα και μίνι φόρεμα στα χιόνια

Social Χτες
Το μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Κολοράντο

Απολαυστικές Δήμητρα Παπαδοπούλου και Αννα Βίσση στο Instagram: «Εγώ πότε θα γίνω Βίσση;»

Tabloid Χτες
«Θες να τραγουδάω εγώ, να παίξεις εσύ, να φύγουν όλοι;»