E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο άνθρωπος με τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο μπορεί και ζωγραφίζει με αυτήν

Ο Nick Stoeberl τιμήθηκε με το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μακρύτερη γλώσσα

Δημοσίευση 2/1/2024 | 01:15

Ο άνθρωπος με τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο μπορεί και ζωγραφίζει με αυτήν
Nextweb Studio

Ένας άντρας που κατέχει το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη μακρύτερη γλώσσα στον κόσμο αποκάλυψε ότι ανακάλυψε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να βάλει σε λειτουργία τον ασυνήθιστο μυ του και αυτός είναι η ... ζωγραφική.

p>Σύμφωνα με το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, ο Nick Stoeberl (ΗΠΑ), ο οποίος κατέχει το ρεκόρ της μακρύτερης γλώσσας (σε αρσενικό) με διάσταση 10,1 cm (3,97 ίντσες), έκανε μια μάλλον μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση και έδειξε τις ζωγραφικές του ικανότητες.

Κατά την πρώτη του επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμμετείχε με τους Phillip Schofield και Holly Willoughby στην εκπομπή This Morning. Οι οικοδεσπότες που γελούσαν κοιτούσαν με δυσπιστία καθώς ο Nick τύλιξε τη γλώσσα του που έσπασε το ρεκόρ με μεμβράνη για να ζωγραφίσει ένα πορτρέτο τους ζωντανά στην εκπομπή.

«Νιώθω ότι δεν θα έπρεπε να σε βλέπω να το κάνεις αυτό, είναι πολύ προσωπικό», είπε αστειευόμενος ο παρουσιαστής της εκπομπής. Η γλώσσα του Nick είναι τόσο μακριά, σύμφωνα με το βιβλίο ρεκόρ, που μπορεί να γλείψει ακόμη και τον αγκώνα του, κάτι που θεωρείται αδύνατο να το πετύχει ένας άνθρωπος.

Στην εκπομπή, ο Nick Stoeberl δήλωσε ότι εργάζεται για την αμερικανική κυβέρνηση, αλλά δεν αποκάλυψε το τμήμα. Επιπλέον, αστειεύτηκε: «Μπορεί να είμαι ή όχι το αποτέλεσμα ενός κυβερνητικού πειράματος όπως ο Hulk· αν δεν προσέξω, μπορεί να γίνω πράσινος».

Ο Nick είπε ότι παρατήρησε για πρώτη φορά ότι η γλώσσα του ήταν πιο μακριά από το συνηθισμένο όταν, ως παιδί, την έβγαζε με θρασύτητα στους ανθρώπους. Σε ένα παλιό βίντεο του YouTube, ακούγεται να λέει ότι ενώ αυτή η ιδιαιτερότητα είναι φανταστική, γίνεται άβολο όταν οι άνθρωποι μου ζητούν συνεχώς να τους δείξω τη μακριά μου γλώσσα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χείμαρρος η Καινούργιου για τον Μικρούτσικο: «Είμαι σε σοκ»

TV Buzz 29.04.2024
«Ακόμα και στο σκηνικό που αφορούσε τη Φαίη Σκορδά, ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού»

Τι θα δούμε στα κανάλια την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα: Ιστορικές ταινίες και φινάλε σειράς

Πάσχα 29.04.2024
Στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας τα κανάλια τροποποιούν το πρόγραμμα τους

Στο νοσοκομείο ο Λάκης ο Λαζόπουλος

Tabloid 29.04.2024
Η κατάσταση της υγείας του

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτησή της για την κόντρα Ηλία Ψινάκη και Κατερίνα Λιόλιου

Tabloid 29.04.2024
Η ηθοποιός τάχθηκε υπέρ της τραγουδίστριας στο θέμα με τον μάνατζερ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision Χτες
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!