E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κατερίνα Στικούδη: «Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και...» ‑ Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι

Η εξομολόγηση για την μητρότητα

Δημοσίευση 24/12/2023 | 17:36

Κατερίνα Στικούδη: «Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και...» ‑ Ανακοίνωσε τα ευχάριστα στην κάμερα του Χαμογέλα και Πάλι

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η τραγουδίστρια η οποία περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την επιστροφή του J2US αλλά και για τα παιδικά της χρόνια.

«Θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη για τα παιδικά της χρόνια.

«Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια.

Σχετικά με το J2US και το πότε θα επιστρέψει στις οθόνες μας (δείτε σε ποιο κανάλι) είπε: «Σίγουρα ο κόσμος δεν περίμενε να ερμηνεύσω τα δύσκολα τραγούδια που παρουσίασα στο YFSF και στο J2US. Μου αρέσει να ιντριγκάρω τον κόσμο και να πατάω σε πεντάγραμμα που το κοινό δεν μου το έχει και πολύ. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω εάν θα είμαι στο J2US».

Όσον αφορά την μητρότητα και πως την βιώνει, εξομολογήθηκε: «Υπάρχουν φίλες μου μανούλες που μου ζητούν να πάω στο πάρκο με τα ρούχα που φορώ στις εμφανίσεις μου για να με δουν. Κάθε στιγμή απαιτεί την ανάλογη ένδυση ανάλογα με την έκφραση και τη διάθεσή μου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν ξυπνάω με τις τουαλέτες και διαμάντια».

Και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο: «Μου φέρνουν γούρι τα μωράκια και φέτος έγιναν πολύ ωραία πράγματα. Μέσα στο 2024 ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα με τον Στέλιο αλλά δεν θα τα αποκαλύψουμε ακόμα. Πάντα ήμουν κοντά στα παιδιά και πιο μικρή τα προπονούσα στο κολυμβητήριο. Τα αγαπώ πολύ. Όταν αποκτάς δικά σου παιδιά αλλάζει η κοσμοθεωρία της ζωής σου. Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνομαι κάθε μέρα πιο προσεκτική και καλύτερος άνθρωπος. Εύχομαι σε όλες τις μανούλες να είναι γερές και δυνατές».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Πάντα γυρνάει σε μένα»: Ο σύντροφος της σταρ του OnlyFans που πήγε με 1.113 άνδρες σε 12 ώρες «σπάει» τη σιωπή του

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η Λίλι Φίλιπς είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με το ακραίο challenge της και τώρα ο σύντροφός της αποκαλύπτει γιατί δεν ζηλεύει καθόλου, παρά τον θόρυβο γύρω από το όνομά της

Αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι δίπλα στον Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Το ζευγάρι παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Michael» στο Λος Αντζελες

Βίντεο από τη σύλληψη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για μεθυσμένη οδήγηση έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Σε τμήματα του βίντεο η ποπ σταρ ακούγεται να αρνείται πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Τι δουλειά έκανε πραγματικά η Anna Nicole Smith πριν γίνει διάσημη;

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Εμεινε στην ποπ κουλτούρα κυρίως για τη θυελλώδη προσωπική της ζωή

Γιατί η Mariah Carey παραιτήθηκε από την πρώτη της δουλειά σε μία μέρα

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Η καριέρα της στις... κανονικές δουλειές δεν διήρκεσε πολύ

Cameron Diaz: Πώς παραλίγο να χάσει το ρόλο που απογείωσε την καριέρα της

E-Daily 3.Left 24.05.2026
Ο ρόλος της που κόντεψε να μην συμβεί

Τατιάνα Στεφανίδου: «Αυτό πρέπει να το διαψεύσω, δυστυχώς τα fake news είναι πιο ισχυρά από την αλήθεια»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία των ψυχαγωγικών εκπομπών παραχώρησε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Βαλεντίνη Παπαδάκη για Κώστα Σόμμερ: Ήμουν έγκυος, δεν έλεγε τίποτα για γάμο

E-Daily 3.Left Χτες
Του είπα ότι το μωρό θα πάρει το επίθετό μου, με πήγε με την κοιλιά τούρλα να παντρευτούμε

Ο Τραμπ δημοσίευσε AI βίντεο που πετάει τον Στίβεν Κολμπέρ σε κάδο απορριμμάτων και χορεύει το YMCA

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Κολμπέρ επιτέλους τελείωσε από το CBS», έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Όταν θα χωνέψει τα άντερά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, θα χωνέψει και τα υπόλοιπα

E-Daily 3.Left Χτες
Το σχόλιο του ηθοποιού για τον παρουσιαστή ήρθε μετά από μία τοποθέτησή του για το Survivor