E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Farina Athens: Η νέα προσθήκη στο City Link με άρωμα Ιταλίας!

Δημοσίευση 24/12/2023 | 14:25

Farina Athens: Η νέα προσθήκη στο City Link με άρωμα Ιταλίας!

Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας προσγειώθηκε το νέο γαστρονομικό talk of the town της πόλης. Το Citylink εδώ και λίγες εβδομάδες έχει μια νέα προσθήκη με άρωμα Ιταλίας. Ο λόγος για το νέο premium, αυθεντικό Ιταλικό εστιατόριο Farina, που βρίσκεται στην πιο εμβληματική στοά της πόλης, στη Στοα Σπύρου Μήλιου!

Με το που πλησιάσεις στη Βουκουρεστίου 3, οι μυρωδιές από τις πίτσες που βγαίνουν από τον ξυλόφουρνο και οι εικόνες από τα καλοστημένα πιάτα που βγαίνουν από την ανοιχτή κουζίνα, σε κάνουν να θες να καθίσεις στον άνετο χώρο του Farina. Ένας χώρος που κυριαρχεί το φως και η καθαριότητα, που σε συνδυασμό με τις elegant διακοσμητικές πινελιές τον κάνουν ιδανικό για όλες τις ώρες!

Το μενού του Farina υπογράφει ο ταλαντούχος Executive Chef Χάρης Μπουρης, ο οποίος καθημερινά επιμελείται με την ομάδα του τα πιάτα της κάρτας του εστιατορίου.

Με σημαντική πορεία σε γνωστά εστιατόρια βραβευμένα με Αστέρια Michelin και Χρυσούς Σκούφους έχει δημιουργήσει ένα menu με εξαιρετικές πρώτες ύλες, σύγχρονες τεχνικές, παντρεμένες ευφάνταστα και αρμονικά μεταξύ τους, συνθέτοντας γευστικές εκρήξεις απόλαυσης σε κάθε μπουκιά.

Ο ίδιος προετοιμάζει όλες του τις παρασκευές από την αρχή με φρέσκα υλικά κάτι το οποίο χαρακτηρίζει τις βασικές του επαγγελματικές- μαγειρικές αρχές. Πίτσα με λεπτό φρέσκο Ιταλικό ζυμάρι, που ετοιμάζεται καθημερινά στην κουζίνα, στολισμένη επιλεγμένα υλικά! Con Mortadella e Pistacchi με λεπτοκομμένη Ιταλική μορταδέλα, φιστίκι Αιγίνης και φρέσκια burrata από βουβαλίσιο γάλα! Pizza Tartufo με φρέσκια άγρια μανιτάρια και τρούφα, pizza Margerita με σάλτσα ντοµάτας, burrata και φρεσκοκοµµένο βασιλικό και αρκετές ακόμα επιλογές!

Vitello Tonnato με λεπτες φέτες μοσχαριού, Carpaccio Polpo, παπαρδέλες ραγού, ραβιόλι με μανιταρια πορτσίνι, λεπτοκομμένη tagliata αλλά και φιλέτο μοσχάρι με υφες πατάτας αρωματισμένες με τρούφα, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα του μενού! Τα γλυκά στο Farina, φτιάχνονται και αυτά καθημερινά εδώ και είναι μικρά έργα τέχνης που ολοκληρώνουν το γεύμα με τον καλύτερο τρόπο!

Την κάβα στο Farina επιμελείται ο γνωστός sommelier Νικόλας Γιαννόπουλος με επιλεγμένες ετικέτες κρασιών από την Ιταλία αλλά και ιδιαίτερες ετικέτες από τη χώρα μας. Τα cocktails υπογράφει ο γνωστός mixologist Νίκος Σουρμπάτης και είναι και αυτά ένας ακόμα λόγος, για να βρεθείς και εσύ, στο πιο hot ιταλικό εστιατόριο της πόλης μας!

 

Βουκουρεστίου 3, εντός Στοάς Σπυρομήλιου, Citylink – Τηλέφωνο 210 32 11 315

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εξάμηνο AI course για marketers λανσάρει η Sherpa Society

Εκπαίδευση 26.04.2024
Με εισηγητή τον Vincent Sider, AI Lead Course Director στο Chartered Institute of Marketing

Προωθητική Ενέργεια για τα VIP Μέλη των Pet City

Better life 24.04.2024
Η ποιοτική διατροφή για κάθε κατοικίδιο πιο προσιτή από ποτέ!

H Athens Fashion Trade Show φέρνει τις πιο hot τάσεις της μόδας στο Metropolitan Expo

Ομορφιά - Στυλ 24.04.2024
Το επόμενο ραντεβού για τους Έλληνες και ξένους επαγγελματίες του χώρου της μόδας έχει οριστεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2024

Η Rakuten Viber Αποκτά Πιστοποίηση SOC 2 Τύπου 2

Tech 24.04.2024
Η απόκτηση της πιστοποίησης SOC 2 Τύπου 2 είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Rakuten Viber

Μεγάλος Διαγωνισμός από το ΑΝΤ1+ και το Red Bull

Better life 22.04.2024
Ζήσε από κοντά την εμπειρία της Formula 1! Δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι στο Grand Prix της Αυστρίας!