E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι» : Η ανάρτηση της κόρης του Πλεύρη για το γάμο

Οι αντιδράσεις των παιδιών του Πλεύρη για τον γάμο του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/12/2023 | 14:29

«Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι» : Η ανάρτηση της κόρης του Πλεύρη για το γάμο

Απόντες από τον γάμο του 84χρονου νομικού με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο γιος και η κόρη του. Απόσταση έχουν πάρει ο Θάνος και η Φένια Πλεύρη από την απόφαση του πατέρα τους, πρώτα να συνάψει σχέση και ύστερα να παντρευτεί την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ο Κώνσταντίνος Πλεύρης παντρεύτηκε στα 84 του χρόνια την κατά 35 περίπου χρόνια μικρότερή του και πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έγραψε σήμερα στο «Χ» (πρώην Twitter) το ρητό: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Με τη σειρά της, η αδερφή του, Φένια, αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ. Μέσω Instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.

Δείτε την ανάρτησή της
Η αντίδραση της Φένιας Πλεύρη στον γάμο του πατέρα της με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Ο γάμος που έγινε υπό άκρα μυστικότητα
Ο νομικός και η 49χρονη πλέον σύζυγός του, παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τους δέκα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη δεν παρέστησαν. Απούσα ήταν και η μητέρα της νύφης λόγω προβλημάτων υγείας. Κουμπάρος έγινε στενός φίλος του 84χρονου νομικού.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα φόρεσε το νυφικό της μητέρας της, όπως είχε πει και σε δηλώσεις της

Τον Νοέμβριο, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε πει στην εφημερίδα On Time: «Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» και πιο μετά, επιβεβαίωσε ότι θα παντρευόταν την πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» πριν την αλλαγή του χρόνου.

Όταν η Τζόρτζια Σιακαβάρα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ σχετικά με το αν έχει λάβει μονόπετρο στον αρραβώνα της με τον 84χρονο, εκείνη απάντησε: «Όχι δεν μου αρέσουν τα μονόπτερα, υπάρχουν βέρες ωραίες, λεπτές, μικρές, που απλώς έχουν ένα νόημα, για μένα» και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Θα βάλω το νυφικό της μητέρας μου».

Με σαρκαστική διάθεση, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είχε δηλώσει την ίδια μέρα: «Με προστατεύει διότι λόγω ηλικίας, μιας και είναι πολύ μεγαλύτερή μου, έχει το μητρικό φίλτρο. Ο γάμος είναι ένα απαραίτητο γεγονός για τη διαιώνιση του είδους. Ο γάμος μας είναι κάτι βέβαιο».

Στην ερώτηση για το πώς έκανε την πρόταση γάμου στη σύντροφό του, ο 84χρονος είπε στο ίδιο ύφος: «Πήγα με το άλογό μου, κατέβηκα έβγαλα το σπαθί, με λουλούδια, είχε μια σκάλα ανέβηκα επάνω».

Τους τελευταίους μήνες η σχέση τους είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τις ψυχαγωγικές εκπομπές, με το ζευγάρι να μην κρύβει τον έρωτά του και να ανταλλάσσει πολλές φορές δημόσια, φιλιά.

Σε αναφορά του για την πλέον σύζυγό του, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είχε δηλώσει «ερωτευμένος», τονίζοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ «δεν το βλέπετε; Έγινα πάλι 25 ετών».
siakavara_pleyris

Ο ίδιος είχε πει στο «Super Κατερίνα» τον Οκτώβριο: «Είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή» και δήλωσε «ανανεωμένος, έγινα 25 ετών». Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει το σχόλιό του και για τα δημοσιεύματα που τονίζουν την ηλικιακή τους διαφορά. Όπως είπε: «Δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικία γιατί είναι αλήθεια».

7917_GEORGIA_SIAKAVARA_KONSTANTINOS_PLEVRIS_9112023


«Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα που κοιτάει το συμφέρον της»
Σε άλλη αναφορά που έκανε νωρίτερα, είχε πει για τη σύντροφό του «δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναικούλα» εξηγώντας ότι για τον ίδιο «γυναικούλα» είναι «μια που κοιτάει το συμφέρον της, θέλει να κουκουλωθεί, που δεν έχει οράμα στη ζωή της αλλά ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα» και τόνισε επίσης, ότι «έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στη ζωή μου η αγάπη» χρησιμοποιώντας για τις γυναίκες μια γερμανική φράση που σημαίνει «η γυναίκα είναι η ωραίοτης της ζωής».

«Δυστυχώς δεν ανήκω σε σε αυτούς που αγαπούν μαντράχαλους» πρόσθεσε με νόημα ο ηλικιωμένος νομικός.

Ειδικά για τη Τζόρτζια Σιακαβάρα αφού είπε ότι «είναι τα πάντα για μένα» στη συνέχεια είπε για τη σχέση τους ότι «ο Κωνσταντίνος Πλεύρης είναι άντρας και η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι μια ωραία γυναίκα που είναι φυσικό να με προσελκυει και κάτι περισσότερο να με σαγηνεύει και να με συναρπάζει. Αυτή τη γυναίκα την αγαπώ και αυτό τα λέει όλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ντούα Λίπα απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Κάλουμ Τέρνερ στο Μεξικό

Tabloid 23.12.2025
Οι φωτογραφίες με τις τρυφερές στιγμές του ζευγαριού στην παραλία

Σάντρα Μπούλοκ και Κιάνου Ριβς συναντήθηκαν 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed

Tabloid 23.12.2025
Η συνάντηση 34 χρόνια μετά την κυκλοφορία του Speed.

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τα δυο ονόματα που θα δώσει στην κόρη της

Tabloid 23.12.2025
Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου

Έφη Θώδη για τον «Έκπτωτο Αγγελο» του Νίκου Οικονομόπουλου: Θα τον παρακαλέσω να μην ξαναπεί αυτό το τραγούδι

Tabloid 23.12.2025
Τα τραγούδια που έχει πει δεν είναι όλα χριστιανικά, δήλωσε η τραγουδίστρια για τον συνάδελφό της

Alessandra Ambrosio: Τοπλες στην παραλία ‑ Πιο sexy από ποτέ

Tabloid 23.12.2025
Το μοντέλο εμφανίστηκε στην παραλία μόνο με το κάτω μέρος του μαγιό της

Ο Λευτέρης Πανταζής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο: Μόνο η κόρη μου ήταν δίπλα μου και αυτό μου φτάνει

Tabloid 23.12.2025
Ο τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της περιπέτειας υγείας που πέρασε

«Μόνος στο Σπίτι»: AI βίντεο δείχνει πώς ήταν & πώς έγιναν οι ηθοποιοί 30 χρόνια μετά τις ταινίες!

Tabloid 23.12.2025
Πέρασαν πάνω από τρεις δεκαετίες από τότε που το «Μόνος στο Σπίτι» έγινε η απόλυτη χριστουγεννιάτικη συνήθεια για μικρούς και μεγάλους

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης χώρισαν μετά από 23 χρόνια σχέσης

Tabloid 23.12.2025
Γιώργος Λιάγκας: «Δεν το είχα βγάλει γιατί...»

Παρά Πέντε: Τι ώρα θα προβληθεί σήμερα το επετειακό επεισόδιο

Media 23.12.2025
Η κωμωδία που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν από 20 χρόνια επιστρέφει με ένα πολυθεματικό τηλεοπτικό αφιέρωμα

Δεν της έδωσε κανείς τη θέση του στο μετρό: Το βίντεο που δίχασε το TikTok

Social 23.12.2025
Ένα μικρό συμβάν, μια μεγάλη συζήτηση