E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Παραμένω στις δηλώσεις μου, δεν την έχω συναντήσει ποτέ από κοντά»

""Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η ""αχίλλειος πτέρνα"" μου. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ"", τονίζει η γνωστή YouTuber.

Δημοσίευση 17/12/2023 | 13:04

Μαίρη Συνατσάκη για Ζήνα Κουτσελίνη: «Παραμένω στις δηλώσεις μου, δεν την έχω συναντήσει ποτέ από κοντά»

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή YouTuber και επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα του καταστήματος που διατηρεί με την Αθηνά Οικονομάκου και μιλά μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από την τηλεόραση, ενώ απαντά και για την πρόσφατη «παρεξήγησή» της με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Πέρασα μια περίοδο πρόσφατα που έλεγα μήπως με μια παρέα να κάναμε ξανά κάτι τηλεοπτικό. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, αν είναι να έρθει θα έρθει και τότε θα το συζητήσω», δηλώνει η Μαίρη Συνατσάκη.

«Τότε είχα ζοριστεί πολύ στο κομμάτι του αυθορμητισμού, όχι στο MAD. Προσπάθησαν αρκετοί να με βάλουν σε καλούπι. Το MasterChef ήταν ένα από αυτά τα project. Το είχε κάνει την πρώτη χρονιά η κυρία Μανωλίδου και δεν ήταν μάλλον έτοιμοι ψυχολογικά από την παραγωγή να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό μαζί μου. Μου έλεγαν πώς θα στέκομαι και τι θα φοράω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαίρη Συνατσάκη ρωτήθηκε για τη «διαμάχη» που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα στην ίδια και τη Ζήνα Κουτσελίνη, με αφορμή ένα παλαιότερο σχόλιό της που έφερε η παρουσιάστρια του Star στο προσκήνιο.

«Δε θυμάμαι καθόλου εκείνη την περίοδο να φτάνει στα αυτιά μας η στεναχώρια της Ζήνας Κουτσελίνη και η ενόχλησή της. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί της δια ζώσης, οι δηλώσεις που έχω κάνει μετά από αυτό το γεγονός είναι πολύ συγκεκριμένες και παραμένω σε αυτές».

«Η δημόσια σφαίρα δεν είναι ο τόπος για να λυθεί το ζήτημα, έχει πάρει πολύ φως. Όταν κάποιος αναφέρεται στο ήθος μου, είναι η «αχίλλειος πτέρνα» μου, προσπαθώ για αυτό. Δε θα έβριζα το παιδί κανενός, ποτέ», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Μαίρη Συνατσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz 14.02.2026
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid 14.02.2026
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον

Eurovision: Αυτά είναι τα επόμενα 7 τραγούδια που πέρασαν στον ελληνικό τελικό

Media 14.02.2026
Oλοκληρώθηκε και ο δεύτερος ημιτελικός

Το tweet που δίχασε το Hollywood: Μια φωτογραφία της Kim Kardashian και η κόντρα που δημιούργησε!

Celebrity Stories 14.02.2026
Πώς ένα tweet μετατράπηκε σε συζήτηση για τα πρότυπα των γυναικών στα media

James Van Der Beek: Η μεγάλη δωρεά του Στίβεν Σπίλμπεργκ στην οικογένεια

Tabloid Χτες
Αν και οι δύο δεν είχαν συνεργαστεί ποτέ, υπήρξε μία «σύνδεσή» τους στο Dawson`s Creek

Η Σάρον Στόουν ξέσπασε σε κλάματα στην Όπερα της Βιέννης

Social Χτες
Η ηθοποιός παρακολούθησε συγκινημένη τον 68ο χορό, χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Justin Trideau: Αγόρασε έπαυλη στο Μόντρεαλ για να «στεγάσει τον έρωτα του» με την Katy Perry

Tabloid Χτες
Η έπαυλη διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, γραφείο και μια ιδιωτική αίθουσα χορού, ενώ προστατεύεται από μεταλλικό φράχτη και πλούσια βλάστηση, με δύο εισόδους

Γιώργος Μαζωνάκης: Πώς αντέδρασε ο Στέφανος Παπαδόπουλος στην είδηση του χειρουργείου

Tabloid Χτες
Eχει προγραμματιστεί χειρουργική επέμβαση για το Σάββατο

Κώστας Μακέδος: «Στο σπίτι όλα λειτουργούν με τηλεκοντρόλ γιατί δεν μπορώ να κουνηθώ»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την παχυσαρκία καθώς πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι του