E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φως στο Τούνελ: Σπαράζει η μητέρα της 27χρονης ‑ «Δεν ήταν τσουβάλι η κόρη μου να την πετάξουν έτσι, είχε ψυχούλα»

«Την είχαν χτυπήσει με μπουνιά στο μάγουλο, η μύτη και τα δόντια της ήταν σπασμένα», περιγράφει σοκαρισμένη η άτυχη μητέρα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2023 | 13:46

Φως στο Τούνελ: Σπαράζει η μητέρα της 27χρονης ‑ «Δεν ήταν τσουβάλι η κόρη μου να την πετάξουν έτσι, είχε ψυχούλα»

Με την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Δέσποινας Γεωργιάδου ασχολήθηκε μεταξύ άλλων το Φως στο Τούνελ το βράδυ της Παρασκευής 15/12. Η κάμερα της εκπομπής περιηγήθηκε στο σημείο όπου το βράδυ της Τετάρτης 6/12 εντοπίστηκε το άψυχο κορμί της νεαρής μητέρας στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη.

Η μητέρα της 27χρονης, Κωνσταντίνα, μίλησε για την ανείπωτη τραγωδία που βιώνει τις τελευταίες ημέρες και με δάκρυα στα μάτια εκλιπαρεί ώστε να βρεθεί ο ένοχος της φρικαλέας πράξης.

«Ανακάλυψα ότι η πολυαγαπημένη κόρη μου βρέθηκε εδώ, μπορώ να πω, δολοφονημένη και είμαι σοκαρισμένη. Είμαι παγωμένη, τρέμω ακόμα από αυτήν την κατάσταση. Πώς ένας άγγελος, ένα τέτοιο καλό παιδί, βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση και ποιος την πέταξε εδώ», δηλώνει η κυρία Κωνσταντίνα στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ».

«Ποιοι είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου; Βρέθηκε να έχει παλέψει, από ό,τι είδα. Την είχαν χτυπήσει με μπουνιά στο μάγουλο, η μύτη και τα δόντια της ήταν σπασμένα. Άφησαν μια καλή ψυχούλα στο δρόμο, χωρίς παπούτσια», περιγράφει σε κατάσταση σοκ η τραγική μητέρα.


«Σας εκλιπαρώ γονατιστή να βρεθεί ο ένοχος. Την απειλούσαν, ήταν πολύ φοβισμένη τον τελευταίο καιρό. Σκόπευα να την πάρω μαζί μου στο εξωτερικό και τελευταία στιγμή βρέθηκε δολοφονημένη», εξομολογείται στο «Φως στο Τούνελ» η άτυχη μητέρα.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού μου. Να βρεθούν ποιοι το κάνανε αυτό το έγκλημα. Γιατί είναι έγκλημα και το ξέρω. Την απειλούσανε. Είχε δεχτεί πολλές απειλές. Τον Αύγουστο του 2022 είχε εξαφανιστεί και η εκπομπή είχε βοηθήσει να εντοπιστεί.

Είχε βρεθεί σε κακή κατάσταση και κλεμμένη τότε. Της είχαμε πει να προσέχει. Της είχα ζητήσει να φύγει από εδώ, να έρθει μαζί μου στο εξωτερικό και να της αγοράσω ένα σπιτάκι αλλά δεν την άφηνε ένας. Εμπιστεύομαι την αστυνομία και περιμένουμε από τον ιατροδικαστή να βρει τα πραγματικά αίτια της δολοφονίας, γιατί αποκλείεται να μην είναι δολοφονία», καταλήγει στην κάμερα του «Φως στο Τούνελ» η κυρία Κωνσταντίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε νέους κλάδους ‑ Ποιους εργαζόμενους αφορά

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Η νέα επέκταση της ψηφιακής κάρτας εργασίας θα καλύψει συνολικά 476.000 εργαζόμενους

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι του Notos στη Σταδίου για να μη χαθούν 300 θέσεις εργασίας

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Το πολυκατάστημα θα βάλει λουκέτο τον ερχόμενο Αύγουστο

SMS σε όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών για την πρόληψη των πνιγμών στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Εκστρατεία ενημέρωσης από το υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΔΥ και το Safe Water Sports

«Ελ. Βενιζέλος»: Επιβάτης έφερε μισό εκατ. ευρώ αδήλωτα μετρητά από το Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Το χρηματικό ποσό δεσμεύτηκε και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από τις αρμόδιες τελωνειακές υπηρεσίες

Με πάνω από 40 μαχαιpιές σκoτωσε την 39χρονη ο 41χρονος – Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Στον Εισαγγελέα Καλαμάτας μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02/06) ο 41χρονος δράστης της δολοφονίας της 39χρονης στην Καλαμάτα

Έκτακτο επίδομα παιδιού έως €900: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι ‑ Πώς και πόσα θα πάρουν

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
Μέχρι 30 Ιουνίου, πληρώνεται το έκτακτο επίδομα των 150 ευρώ για κάθε παιδί

«Μου κατέβασαν βίαια το παντελόνι»: Ανατριχιαστική καταγγελία ακτιβίστριας για βiασμό από Ισραηλινούς στρατιώτες

E-Daily 2.TopNews 02.06.2026
«Με έσπρωχναν, με χτυπούσαν, με έβριζαν, μέσα στο σκοτάδι» ανέφερε ακτιβίστρια του Global Sumud Flotilla

META: Χάκερ έκλεβαν λογαριασμούς στο Instagram μέσω ΑΙ

Κόσμος 02.06.2026
Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα και τα Sephora

Eurostat: Αλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα – Έφτασε στο 5% για τον Μάιο

Οικονομία 02.06.2026
Περαιτέρω αύξηση από τον μήνα Απρίλιο

Ηράκλειο: Ένταση στη δίκη για τον μαρτυρικό θάνατο του 3χρονου Αγγελου

Ελλάδα 02.06.2026
«Η νοημοσύνη της 27χρονης μητέρας είναι πολύ χαμηλή»