E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη: «Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα, τα έχετε κάνει κάτι»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε για την Instagrammer

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2023 | 13:29

Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη: «Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα, τα έχετε κάνει κάτι»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Τούνη στον Fipster ήταν αρκετό για να εκνευρίσει τη Σοφία Λεοντίτση. Οι δύο γυναίκες είχαν έντονη κόντρα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο «My Style Rocks», έξι χρόνια πριν.

Τότε, μια ατάκα της Ιωάννας Τούνη, η οποία έγινε αργότερα viral, είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τη Σοφία Λεοντίτση. Η γνωστή Instagrammer μάλιστα, μέσα στη συνέντευξή της αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό, αφού ρωτήθηκε για αυτό από τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση είχε κληθεί στο «My Style Rocks» να διαφημίσει μια «σφουγγαρίστρα». Βλέποντάς τη, η Ιωάννα Τούνη της είχε πει: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

Αφού είδε την ατάκα αυτή να αναπαράγεται ξανά μετά από χρόνια, η Σοφία Λεοντίτση πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη και κάτω από αυτό, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ ΟΥΤΕ αυτή τη φορά ομως ομολογώ πως έκανα λάθος, καθώς είναι η τριτη φορα που το κανει επιτηδευμένα, δημιουργώντας βίντεο με κάποιον άλλον με σκοπό να ξαναδημιουργήσει ντόρο. Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί ξανά αυτό το περιστατικό εκτός κ αν η ίδια το θεωρεί σημείο αναφοράς στη ζωή της? 🤷🏻‍♀️ Πέρυσι λοιπόν, 2 μήνες μόλις μετά το θάνατο του μπαμπά μου και έχοντας βιώσει και η ίδια μια πολύ σοβαρή απώλεια μόλις λίγους μήνες πριν από εμένα, αντί να έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να έχει αλλάξει λίγο στην κοσμοθεωρία της το τι είναι πραγματικό χιούμορ, καθώς μεγαλώνουμε και ζούμε πράγματα που λίγο πολύ όλους μας αλλάζουν προς το καλύτερο, αντ αυτού αναπαρήγαγε μέσα από δεκάδες στορις στο προφίλ της, πάλι το «πατσαβούρα» και βρέθηκα να είμαι θεατής σε κάτι που συσχετιζόταν 100% με εμένα σε μια περίοδο για εμένα που το μόνο που ήθελα ήταν λίγη θετικότητα γύρω μου.. Ερχόμαστε στο φέτος και μια μόλις εβδομάδα που ότι έχει γνωστοποιηθεί και το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ενδιαφέρουσα, δέχεται να αναπαραχθεί πάλι όλο αυτό που 6 χρόνια πριν ήταν η βρισιά της προς εμένα σε όλο το πανελλήνιο. Ενώ θα μπορούσε λοιπόν να πει "Φίλιππε αυτό καλύτερα να μην το επαναφέρουμε γιατί ήταν μια άτυχη στιγμή από μέρους μου σε μια συμπαίκτρια μου τότε, που σήμερα όμως τόσο εγώ όσο και εκείνη έχουμε μεγαλώσει, είμαστε μητέρες, έχουμε χάσει τους γονείς μας.. δεν είναι κάτι που θα θελα να διαιωνίζω γιατί ο κόσμος καλώς η κακώς θα το συσχετίσει με τη Σοφία και δεν θα ήθελα να την καλούν ονομαστικά και να παρακολουθήσει κάτι που ξεκίνησε ως βρισιά για εκείνη. Οπότε αστο αυτό καλύτερα", προτίμησε τα τετριμμένα. Για να φτάσεις όμως στο σημείο να σκεφτείς έτσι κ να πεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις καλή ψυχή, να έχεις εξελιχθεί ως άνθρωπος και να έχεις ορισμένες ευαισθησίες και αρχές. Αυτή λοιπόν η κοπέλα που μέσα σε 6 χρόνια έχει αναπαράγει τουλάχιστον 3 φορές μια κάκιστη ατάκα που χρησιμοποίησε για να προσβάλει έναν άνθρωπο, θεωρώντας ότι κάνει επιτυχημένο χιούμορ είναι η ίδια γυναίκα που ενοχλείται όποτε το κάνουν σε εκείνη τόσα χρόνια μετά για ένα βιντεάκι. Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα τα έχετε κάνει κάτι», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζώνη Καλημέρης ‑ Ελπίδα Ιακωβίδου: Το μεγάλο γλέντι μετά τον γάμο τους στο Νυμφαίο

Tabloid 20.07.2025
Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 19 Ιουλίου έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα

Μαρί Σαντάλ: «Στο σπίτι μας έχουμε έναν άτυπο κανόνα» – Η σπάνια εξομολόγηση για τη μητρότητα

Tabloid 20.07.2025
«Η παρουσία δεν έχει να κάνει με το να τα κάνεις όλα τέλεια. Έχει να κάνει με το να είσαι εκεί, με την καρδιά σου»

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει με καλοκαιρινή διάθεση στην Ανδρο

Tabloid 20.07.2025
«Στο νησί», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram

Γέννησε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή – Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

Tabloid 20.07.2025
Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και η δημόσια εξομολόγηση για τον φόβο της μητρότητας

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 20.07.2025
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

3 ζωδιακά ζευγάρια που είναι αδελφές ψυχές

Tabloid 20.07.2025
Κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων απλώς οδηγούν στην αιώνια αγάπη και χημεία

Το παράξενο «club 300» της Ανταρκτικής δεν είναι αυτό που νομίζεις

Stories 20.07.2025
Ούτε να το σκεφτούμε δεν μπορούμε

Κατερίνα Στικούδη: Η υποβρύχια πόζα ‑ Δείτε τη φωτογραφία

Social Χτες
Η τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Αίγινα και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή της εξόρμηση

Σε διαθεσιμότητα ο CEO της Astronomer μετά την αγκαλιά στη συναυλία των Coldplay που έγινε viral

Tabloid Χτες
Το βίντεο με το ζευγάρι να λικνίζεται στη μουσική και στη συνέχεια να προσπαθεί γρήγορα να κρυφτεί, έκανε τον γύρο του διαδικτύου