E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη: «Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα, τα έχετε κάνει κάτι»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε για την Instagrammer

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2023 | 13:29

Σοφία Λεοντίτση για Ιωάννα Τούνη: «Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα, τα έχετε κάνει κάτι»

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Τούνη στον Fipster ήταν αρκετό για να εκνευρίσει τη Σοφία Λεοντίτση. Οι δύο γυναίκες είχαν έντονη κόντρα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο «My Style Rocks», έξι χρόνια πριν.

Τότε, μια ατάκα της Ιωάννας Τούνη, η οποία έγινε αργότερα viral, είχε ενοχλήσει ιδιαίτερα τη Σοφία Λεοντίτση. Η γνωστή Instagrammer μάλιστα, μέσα στη συνέντευξή της αναφέρθηκε ξανά στο περιστατικό, αφού ρωτήθηκε για αυτό από τον παρουσιαστή της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Λεοντίτση είχε κληθεί στο «My Style Rocks» να διαφημίσει μια «σφουγγαρίστρα». Βλέποντάς τη, η Ιωάννα Τούνη της είχε πει: «Σοφία, δίπλα στην πατσαβούρα ταιριάζεις τέλεια».

Αφού είδε την ατάκα αυτή να αναπαράγεται ξανά μετά από χρόνια, η Σοφία Λεοντίτση πήρε θέση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη και κάτω από αυτό, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο.

«Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ ΟΥΤΕ αυτή τη φορά ομως ομολογώ πως έκανα λάθος, καθώς είναι η τριτη φορα που το κανει επιτηδευμένα, δημιουργώντας βίντεο με κάποιον άλλον με σκοπό να ξαναδημιουργήσει ντόρο. Δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί ξανά αυτό το περιστατικό εκτός κ αν η ίδια το θεωρεί σημείο αναφοράς στη ζωή της? 🤷🏻‍♀️ Πέρυσι λοιπόν, 2 μήνες μόλις μετά το θάνατο του μπαμπά μου και έχοντας βιώσει και η ίδια μια πολύ σοβαρή απώλεια μόλις λίγους μήνες πριν από εμένα, αντί να έχει αναθεωρήσει κάποια πράγματα και να έχει αλλάξει λίγο στην κοσμοθεωρία της το τι είναι πραγματικό χιούμορ, καθώς μεγαλώνουμε και ζούμε πράγματα που λίγο πολύ όλους μας αλλάζουν προς το καλύτερο, αντ αυτού αναπαρήγαγε μέσα από δεκάδες στορις στο προφίλ της, πάλι το «πατσαβούρα» και βρέθηκα να είμαι θεατής σε κάτι που συσχετιζόταν 100% με εμένα σε μια περίοδο για εμένα που το μόνο που ήθελα ήταν λίγη θετικότητα γύρω μου.. Ερχόμαστε στο φέτος και μια μόλις εβδομάδα που ότι έχει γνωστοποιηθεί και το γεγονός ότι βρίσκομαι σε ενδιαφέρουσα, δέχεται να αναπαραχθεί πάλι όλο αυτό που 6 χρόνια πριν ήταν η βρισιά της προς εμένα σε όλο το πανελλήνιο. Ενώ θα μπορούσε λοιπόν να πει "Φίλιππε αυτό καλύτερα να μην το επαναφέρουμε γιατί ήταν μια άτυχη στιγμή από μέρους μου σε μια συμπαίκτρια μου τότε, που σήμερα όμως τόσο εγώ όσο και εκείνη έχουμε μεγαλώσει, είμαστε μητέρες, έχουμε χάσει τους γονείς μας.. δεν είναι κάτι που θα θελα να διαιωνίζω γιατί ο κόσμος καλώς η κακώς θα το συσχετίσει με τη Σοφία και δεν θα ήθελα να την καλούν ονομαστικά και να παρακολουθήσει κάτι που ξεκίνησε ως βρισιά για εκείνη. Οπότε αστο αυτό καλύτερα", προτίμησε τα τετριμμένα. Για να φτάσεις όμως στο σημείο να σκεφτείς έτσι κ να πεις κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις καλή ψυχή, να έχεις εξελιχθεί ως άνθρωπος και να έχεις ορισμένες ευαισθησίες και αρχές. Αυτή λοιπόν η κοπέλα που μέσα σε 6 χρόνια έχει αναπαράγει τουλάχιστον 3 φορές μια κάκιστη ατάκα που χρησιμοποίησε για να προσβάλει έναν άνθρωπο, θεωρώντας ότι κάνει επιτυχημένο χιούμορ είναι η ίδια γυναίκα που ενοχλείται όποτε το κάνουν σε εκείνη τόσα χρόνια μετά για ένα βιντεάκι. Λυπάμαι πολύ για άτομα που ενώ είναι το τίποτα τα έχετε κάνει κάτι», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.