E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Φίνου: «Οι χοντροί άνθρωποι πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους, δεν είναι όλα για όλους»

«Bλέπω και δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω, το θέαμα είναι αντιαισθητικό», δηλώνει η Καίτη Φίνου

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2023 | 11:19

Καίτη Φίνου: «Οι χοντροί άνθρωποι πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους, δεν είναι όλα για όλους»

Η Καίτη Φίνου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και την εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα παραπανίσια της κιλά, την πολιτική ορθότητα και ευρύτερα τα σχόλια προς τους ανθρώπου με επιπλέον κιλά.

Σύμφωνα με ό,τι θεωρείται politically correct, κάποιες λέξεις πλέον, όπως το «χοντρή», δεν είναι αποδεκτές.

Εγώ χρησιμοποιώ τις λέξεις όπως είναι, δε με απασχολεί το politically correct. Παχιά σημαίνει να έχω δέκα κιλά παραπάνω, άλλο να έχω τριάντα.

Αν σε αποκαλέσει κάποιος «χοντρή», δεν θα σε ενοχλήσει;

Όχι, γιατί να με ενοχλήσει; Να μου πουν ότι χόντρυνα κάποιοι που δεν γνωρίζω, εντάξει, αλλά αν με σταματήσει κάποια άγνωστη στο δρόμο και μου πει «είσαι χοντρή», θα της πω: «To ξέρω, κυρία μου, αλλά θα μπορούσατε να το πείτε αλλιώς, όπως ότι έχω παραπάνω κιλά. Αν μου πει ο δημοσιογράφος ότι χόντρυνα, δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα. Αν μου πει ένα δεκαεξάχρονο «άντε, μωρή χοντρέλω» στα social media, δεν δέχομαι την αγένεια από ανθρώπους που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει άποψη για την κοινωνία. Αυτό με ενοχλεί, τίποτε άλλο. Χοντρή, ναι, αφού είναι, τι θα με πει; Οι χοντροί άνθρωποι, επίσης, θα πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους. Όχι, δεν είναι όλα για όλους.

Δεν είναι να τα «βγάζει» μια γυναίκα 30, 40, 50 χρονών και να μάθουν και τα παιδιά τους, γιατί βλέπω δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω… το θέαμα είναι αντιαισθητικό. Όπως είναι αντιαισθητικό κι όταν είσαι κόκαλο. Το βλέπουμε όμορφο αυτό το σώμα; Γιατί να λέμε ψέματα, ότι είναι ωραία όλα αυτά, τον χειροτερεύουμε τον άλλο. Αν μου πει ένας ξένος ότι έχασα κιλά, θα αναρωτηθώ, δεν μπορώ και το δούλεμα. Θέλω όλες οι ελληνικές λέξεις να υπάρχουν. Βρήκαμε και κολλάμε τη λέξη «μπούλινγκ» παντού. Μπούλινγκ «φάγαμε» κι εμείς οι ηθοποιοί, η γενιά του ’80.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.