E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Τα σκληρά λόγια που άκουγε η Μαριτίνα Ντενίση

Δημοσίευση 10/12/2023 | 10:24

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση, βρέθηκε καλεσμένη και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και τον Τάσο Ιορδανίδη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

 Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το παιδί της έχει ακούσει κάποια "αιχμηρά" σχόλια, λόγω του ονόματος, που φέρει από τη μητέρα της.

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την κόρη της Μαριτίνα

«Η Μαριτίνα δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα, πράγμα σπάνιο για κορίτσι. Η Μαριτίνα ακόμα κι όταν εγώ ήμουν χάλια, έλεγε "τι ωραία που είσαι; Έχω την πιο ωραία μαμά". Δεν είχε ποτέ ανταγωνισμό, είχε όμως αρκετό μπoύλινγκ από το περιβάλλον. Παιδιά που της λέγανε "τι ανάγκη έχεις εσύ, η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες" ή "Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια", χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί. Το οποίο την έκανε μερικές φορές εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα, αλλά επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση, σε εμένα λυνόταν. Δυο ώρες, δηλαδή, σιωπής από εμένα και έλυνε το θέμα.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει.

Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει. Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Χτες
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Χτες
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Χτες
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Χτες
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid Προχτές
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social Προχτές
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid Προχτές
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social Προχτές
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα Προχτές
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid Προχτές
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid 10.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid 10.04.2026
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα