E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Τα σκληρά λόγια που άκουγε η Μαριτίνα Ντενίση

Δημοσίευση 10/12/2023 | 10:24

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση, βρέθηκε καλεσμένη και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και τον Τάσο Ιορδανίδη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

 Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το παιδί της έχει ακούσει κάποια "αιχμηρά" σχόλια, λόγω του ονόματος, που φέρει από τη μητέρα της.

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την κόρη της Μαριτίνα

«Η Μαριτίνα δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα, πράγμα σπάνιο για κορίτσι. Η Μαριτίνα ακόμα κι όταν εγώ ήμουν χάλια, έλεγε "τι ωραία που είσαι; Έχω την πιο ωραία μαμά". Δεν είχε ποτέ ανταγωνισμό, είχε όμως αρκετό μπoύλινγκ από το περιβάλλον. Παιδιά που της λέγανε "τι ανάγκη έχεις εσύ, η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες" ή "Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια", χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί. Το οποίο την έκανε μερικές φορές εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα, αλλά επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση, σε εμένα λυνόταν. Δυο ώρες, δηλαδή, σιωπής από εμένα και έλυνε το θέμα.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει.

Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει. Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz 01.12.2025
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid 01.12.2025
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz 01.12.2025
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid 01.12.2025
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram

Μακόλεϊ Κάλκιν: Τα παιδιά μου βλέπουν το Μόνος στο Σπίτι αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι εγώ

Tabloid 01.12.2025
Περιοδεύει με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από την ταινία

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς χορεύει με λεοπάρ κορμάκι, γράφει για «πόνο» και «σκοτάδι»

Social 01.12.2025
Δείτε τις αλλαγές που έκανε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη τραγουδίστρια

Σίντνεϊ Σουίνι: Ντύθηκε σeξι δράκος για την Ημέρα των Ευχαριστιών ‑ Δείτε φωτογραφίες

Tabloid 01.12.2025
«Εβδομάδα φίλων», έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών η ηθοποιός για τις ημέρες που πέρασε στη Disneyland

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Tabloid 01.12.2025
Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Στράτος Τζώρτζογλου για Γιώργο Λιάγκα: «Στεναχωρήθηκα γιατί μου την έστησε, είναι πιο πονηρός από εμένα»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Εδώ TV» παραχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα