E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Τα σκληρά λόγια που άκουγε η Μαριτίνα Ντενίση

Δημοσίευση 10/12/2023 | 10:24

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση, βρέθηκε καλεσμένη και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και τον Τάσο Ιορδανίδη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

 Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το παιδί της έχει ακούσει κάποια "αιχμηρά" σχόλια, λόγω του ονόματος, που φέρει από τη μητέρα της.

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την κόρη της Μαριτίνα

«Η Μαριτίνα δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα, πράγμα σπάνιο για κορίτσι. Η Μαριτίνα ακόμα κι όταν εγώ ήμουν χάλια, έλεγε "τι ωραία που είσαι; Έχω την πιο ωραία μαμά". Δεν είχε ποτέ ανταγωνισμό, είχε όμως αρκετό μπoύλινγκ από το περιβάλλον. Παιδιά που της λέγανε "τι ανάγκη έχεις εσύ, η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες" ή "Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια", χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί. Το οποίο την έκανε μερικές φορές εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα, αλλά επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση, σε εμένα λυνόταν. Δυο ώρες, δηλαδή, σιωπής από εμένα και έλυνε το θέμα.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει.

Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει. Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Eminem όπως δεν τον ξέρεις: Ο ράπερ που διάλεξε την πατρότητα αντί για τα φώτα

Celebrity Stories 11.02.2026
Πίσω από τη σκληρή εικόνα και τους προκλητικούς στίχους, ο Eminem έχτισε μια ήσυχη, δεμένη οικογένεια με απόλυτη αφοσίωση

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε το «Titanic challenge» με τις αδερφές της

Social Χτες
Η χιουμοριστική ανάρτηση της τηλεπερσόνας μετά την κοινή εμφάνιση με τον οδηγό της F1 στο Super Bowl

Σοκάρει ο Φέρντιναντ: «Μερικές φορές χρειάζομαι αναπηρικό καροτσάκι»

Media Χτες
«Έπαιζα με ενέσεις και χάπια για έξι χρόνια, αυτό με επηρέασε»

Γιάννης Σμαραγδής: Μετά τον «Καποδίστρια», έρχεται ταινία με τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη

Tabloid Χτες
Μετά τον «Καποδίστρια», ο Γιάννης Σμαραγδής ετοιμάζει ένα νέο, σημαντικό κινηματογραφικό πρότζεκτ που θα συζητηθεί πολύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Καλομοίρα για τον σύζυγό της: «Ζηλεύω γιατί έχει δώσει δικαίωμα. Τρελάθηκα, τον έβρισα»

Tabloid Χτες
Το Πρωινό: Η Καλομοίρα ήταν σήμερα 10/2 καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μίλησε για όλους και για όλα

Klavdia: Το μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες περί γάμου

Tabloid Χτες
Ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο

Αννα Θεοδωρίδη: Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε με τον Light

Tabloid Χτες
Ο θρησκευτικός γάμος στην Ιταλία και η βάφτιση του γιου τους

«Melania»: Ο Πολ Τόμας Αντερσον και ο Τζόνι Γκρίνγουντ ζητούν να αφαιρεθεί μουσική τους

Tabloid Χτες
Πρόκειται για απόσπασμα του κομματιού «Barbara Rose» που έχει συνθέσει ο Γκρίνγουντ για την ταινία «Phantom Thread» σε σκηνθεσία Αντερσον

Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη: Συγκινούν οι «δίδυμες του Star» για τη διπλή μαστεκτομή

Tabloid Χτες
Οι δύο αδελφές εξομολογήθηκαν πώς πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην διπλή μαστεκτομή