E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Τα σκληρά λόγια που άκουγε η Μαριτίνα Ντενίση

Δημοσίευση 10/12/2023 | 10:24

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για πρώτη φορά για το bullying που δέχτηκε η κόρη της

Η αγαπημένη και πολύ δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης, Μιμή Ντενίση, βρέθηκε καλεσμένη και παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Μπαμπά-δες", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ1, και τον Τάσο Ιορδανίδη, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου.

 Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Αντώνη Τρίτση (δείτε εδώ τι είπε), αλλά και στη σχέση της με την κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, το παιδί της έχει ακούσει κάποια "αιχμηρά" σχόλια, λόγω του ονόματος, που φέρει από τη μητέρα της.

Η εξομολόγηση της Μιμής Ντενίση για την κόρη της Μαριτίνα

«Η Μαριτίνα δεν ήταν ποτέ ανταγωνιστική με εμένα, πράγμα σπάνιο για κορίτσι. Η Μαριτίνα ακόμα κι όταν εγώ ήμουν χάλια, έλεγε "τι ωραία που είσαι; Έχω την πιο ωραία μαμά". Δεν είχε ποτέ ανταγωνισμό, είχε όμως αρκετό μπoύλινγκ από το περιβάλλον. Παιδιά που της λέγανε "τι ανάγκη έχεις εσύ, η μάνα σου σου ανοίγει όλες τις πόρτες" ή "Εσύ είσαι η κόρη της Ντενίση και νομίζεις ότι είσαι κάποια", χωρίς να κάνει τίποτα το παιδί. Το οποίο την έκανε μερικές φορές εριστική προς το περιβάλλον και προς εμένα, αλλά επειδή έχουμε πολύ καλή σχέση, σε εμένα λυνόταν. Δυο ώρες, δηλαδή, σιωπής από εμένα και έλυνε το θέμα.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει.

Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

Καλά μου έχει πει και "είσαι η χειρότερη", αλλά ναι μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό. Εμένα μου έλεγε, "κάθε βράδυ πας στο θέατρο και με αφήνεις μόνη μου". Πιστεύω απλώς, ότι με πολύ συζήτηση κατάφερα να την κάνω δυνατή για να το αντιμετωπίζει. Θα ήθελα να αποκτήσει μία οικογένεια σταθερή κι ευτυχισμένη. Αυτό, που δεν κατάφερα εγώ να κάνω στην προσωπική μου ζωή και να αποκτήσει της εύχομαι, τουλάχιστον 2 με 3 παιδιά. Είναι μεγάλη χαρά τα παιδιά και θα ήμουν μια πάρα πολύ καλή γιαγιά. Η καλύτερη νομίζω. Και τώρα να με φωνάξουν γιαγιά, σκασίλα μου. Ας έχει κι άλλες γιαγιάδες σαν κι εμένα κι εγώ μια χαρά. Θα ήθελα να σπουδάσει κι άλλο, γιατί είναι πολύ σπουδαίο πράγμα η μόρφωση, αν έχεις τη δυνατότητα και να αποκτήσει μία δουλειά που να της αρέσει. Δε με νοιάζει ούτε να γίνει πρώτη, ούτε να δουλεύει 100 ώρες σαν κι εμένα», αποκάλυψε για τη σχέση της με την κόρη της η αγαπημένη ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Κιάρα Φεράνι έκανε ανάρτηση στα ελληνικά: Ελλάδα σ` αγαπώ, έγραψε

Social 30.06.2026
Η Ιταλίδα influencer ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι της και δήλωσε πως ανυπομονεί να επιστρέψει

Η απουσία της Βάσως Λασκαράκη από το τριήμερο πάρτι για τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οι δύο γυναίκες υπήρξαν για χρόνια φίλες, ενώ η Λασκαράκη είναι μία από τις νονές του γιου της Οικονομάκου

Μαντόνα: Ποζάρει στα 67 της για τη Vogue Italia και εντυπωσιάζει με τη νέα της φωτογράφιση

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η «Βασίλισσα της pop» πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού

Η Κάρα Ντελεβίν επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με την Αμπερ Χερντ

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το διάσημο μοντέλο επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της με τον Τζόνι Ντεπ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και για τον Έλον Μασκ.

Η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πόζαρε με φύλλα νούφαρου στο στήθος της, δείτε φωτογραφία

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 41χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε μέσα στο νερό και ξαπλωμένη στην άμμο

Μουντιάλ 2026: Τρέλα στους δρόμους της Παραγουάης για την επική πρόκριση επί της Γερμανίας, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Ασουνσιόν, της πρωτεύουσας της Παραγουάης, για να πανηγυρίσουν μόλις τη δεύτερη φορά που η χώρα τους κερδίζουν αγώνα σε φάση νοκ άουτ Μουντιάλ

Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ για «προσωπικούς λόγους»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Οδεύει προς τον Ant1;

Η Chrissy Teigen με διάφανο πουκάμισο σε φωτογράφιση ‑ «Ελπίζω να επιζήσετε μετά από αυτό»

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Το 40χρονο μοντέλο αντέδρασε με χιούμορ στα αρνητικά σχόλια, ενώ ο σύζυγός της έσπευσε να τη στηρίξει.

Χωρισμός βόμβα στην showbiz ‑ Τέλος μετά από 13 χρόνια σχέσης

E-Daily 3.Left 30.06.2026
Η σταρ των Friends χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσης