E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εικόνες φρίκης με νεκρό Ισραηλινό όμηρο – Απήχθη από τη Χαμάς, σκοτώθηκε από τις IDF

Ο 25χρονος φαίνεται πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα

Δημοσίευση 9/12/2023 | 18:54

Εικόνες φρίκης με νεκρό Ισραηλινό όμηρο – Απήχθη από τη Χαμάς, σκοτώθηκε από τις IDF

Ένα σοκαριστικό βίντεο, με τον Ισραηλινό όμηρο Σαχάρ Μπαρούχ, έδωσε στη δημοσιότητα η Χαμάς. Ο 25χρονος απήχθη από τους άντρες της ισλαμιστικής οργάνωσης στις 7 Οκτωβρίου, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, στο κιμπούτζ Μπεέρι, μαζί με τη γιαγιά και τον μικρότερο αδερφό του.

Ο ίδιος επέζησε τότε, ωστόσο ο αδερφός και η γιαγιά του δολοφονήθηκαν. Τώρα ούτε αυτός βρίσκεται στη ζωή, σύμφωνα με την ισλαμιστική οργάνωση.

Στην περιγραφή του βίντεο, η Χαμάς αναφέρει πως οι Ισραηλινές Δυνάμεις (IDF) πραγματοποιήσαν επιχείρηση για να τον απελευθερώσουν, όμως αυτή απέτυχε και στο τέλος ο Μπαρούχ σκοτώθηκε. Μάλιστα, παρουσιάζουν μια ανατριχιαστική εικόνα του ίδιου να είναι πεσμένος στο έδαφος, με το σώμα και το πρόσωπό του να είναι παραμορφωμένα.

Οι Ισραηλινοί, από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι εκπρόσωπος του στρατού επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής την οικογένεια και την ενημέρωσε για τη δημοσίευση του βίντεο.

«Οι καρδιές μας συμπονούν την οικογένεια του Μπαρούχ, ο οποία απήχθη βάναυσα από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς, που συνεχίζει να χρησιμοποιεί την ψυχολογική τρομοκρατία και να συμπεριφέρεται με απάνθρωπο τρόπο», ανέφερε η ανακοίνωση του στρατού, στην οποία δεν γίνεται καμία αναφορά σε «θάνατο του 25χρονου», ωστόσο επισημαίνεται πως η Χαμάς δημοσιεύει τέτοια βίντεο και στοιχεία για να τρομοκρατήσει ψυχολογικά τους Ισραηλινούς.

Δείτε το βίντεο με τις σκληρές εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός σε ηλικία 43 ετών

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
«Αυλαία», έγραψε η μητέρα του σε ανάρτησή της στο Facebook - Η απώλειά του βύθισε στην θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο

Συνελήφθη ο αγροτικός γιατρός στο Καστελόριζο ‑ Έχει παραιτηθεί, το νησί δεν θα μείνει ακάλυπτο, λέει ο Γεωργιάδης

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθαρίζει ότι η σύλληψη του ιατρού δεν έχει «καμμία σχέση ούτε με το ΕΣΥ, ούτε με το σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης»

Τραγωδία με νεκρή 82χρονη στη Ρόδο ‑ Πήγε για ψώνια στη λαϊκή και σκοτώθηκε

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Η 82χρονη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Κατερίνη: Εντοπίστηκε σορός γυναίκας μέσα στο σπίτι της

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι

Τους ενόχλησε η παρατήρηση και απάντησαν με ξύλο: Τρεις νεαροί συνελήφθησαν στο Ηράκλειο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Περαστικοί που έγιναν μάρτυρες της επίθεσης ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία - Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 20, 22 και 23 ετών

Tρόμος για τον υπερτυφώνα «Μπάβι» ‑Σε κατάσταση έκτακτης ετοιμότητας τα αμερικανικά εδάφη του Ειρηνικού

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο υπερτυφώνας κατηγορίας 5 με ριπές έως 314 χλμ/ώρα αναμένεται να πλήξει Γκουάμ και Βόρειες Μαριάνες, μόλις δύο μήνες μετά τον καταστροφικό Σινλάκου.

Σάλος στο Μπέρμιγχαμ: Χτύπησαν νεαρό και έφυγαν ‑ συνέλαβαν τον ίδιο

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το βίντεο που έγινε viral αναζωπύρωσε την πολιτική διαμάχη για «αστυνόμευση δύο ταχυτήτων» στη Βρετανία, με την αστυνομία να ζητά να μην αναδημοσιευτεί.

Τροχαίο στη Ζάκυνθο: Σύγκρουση «γουρούνας» με λεωφορείο – Νεαρός τουρίστας σε κρίσιμη κατάσταση

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Το ατύχημα έγινε στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά – Και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται στο τοπικό νοσοκομείο

Κολυδάς κατά ΕΜΥ: «Να το κλείσουμε το μαγαζί!»

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Ο Κολυδάς ασκεί κριτική στην ΕΜΥ. Ζητήστε πολιτική δράση τώρα για ενίσχυση της υπηρεσίας. Μάθετε περισσότερα!

Ο φονικότερος καύσωνας στην ιστορία της Ευρώπης: Πόσοι νεκροί καταγράφηκαν σε Γαλλία, Βέλγιο και Ολλανδία

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Πάνω από 3.700 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στις τρεις χώρες κατά τη διάρκεια του καύσωνα του Ιουνίου, με τις αρχές να προειδοποιούν ότι ο τελικός απολογισμός αναμένεται να αυξηθεί.

Αργεντινή ‑ Πράσινο Ακρωτήρι 3‑2 παρ. (1‑1 κ.δ.): Πρόκριση με... κόπο και ψυχή στο στόμα

E-Daily 2.TopNews 04.07.2026
Αυτογκόλ έκρινε την πρόκριση - Οι Αφρικανοί έγραψαν ιστορία ακόμα και στην ήττα