E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη ‑ Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ οι αρχές στη Ξάνθη έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Δημοσίευση 8/12/2023 | 11:14

Ξάνθη: Στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονη ‑ Οδηγός ΙΧ την παρέσυρε και την εγκατέλειψε

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στη Ξάνθη με παράσυρση και εγκατάλειψη μίας 19χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καβάλας και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μπορέσουν να σώσουν την 19χρονη, αφού έδωσαν πολύωρη μάχη προκειμένου να καταφέρουν να την κρατήσουν στη ζωή.

Στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η οικογένειά της.

Όπως μεταδίδει το xanthinews.gr η κοπέλα το απόγευμα της Τετάρτης έβγαλε το σκύλο της βόλτα, στην περιοχή του Παλιού Ζυγού, όταν διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, την παρέσυρε και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη.

Την νεαρή εντόπισε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος και κάλεσε τις αρμόδεις αρχές. Η κοπέλα σοβαρά διακομίστηκε εσπευσμένα στο γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού.

Σύμφωνα με το xanthinea, το όχημα που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο πιθανότατα ήταν μαύρου χρώματος, ωστόσο η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει πολύ προσεκτικά το παζλ των διαθέσιμων στοιχείων, για να φτάσει όσο πιο άμεσα γίνεται στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα οι αρχές καλούν όσους πολίτες έχουν την παραμικρή πληροφορία για το εν λόγω ατύχημα, που θα μπορούσε να οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης, να απευθυνθούν στην αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική κατάρρευση τις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».

Κατολίσθηση στον Μύρτο Κεφαλονιάς: Τι είπε ο Λέκκας για τον κίνδυνο και ποια έκτακτα μέτρα ελήφθησαν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτερες κατολισθήσεις και ανακοινώνει αυστηρά μέτρα προστασίας για τους λουόμενους.

Πλωτή καντίνα στα Κουφονήσια: Τι οδήγησε στη σύλληψη του χειριστή της

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η φορτηγίδα-αναψυκτήριο κατέπλευσε χωρίς άδεια στην παραλία Ιταλίδα και η Εισαγγελία Νάξου διέταξε άμεσα τη σύλληψη του κυβερνήτη της.

Εφιάλτης για 14χρονη στο Mall ‑ Της επιτέθηκε αλλοδαπός για να τη βιάσει

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Αλλοδαπός 25χρονος συνελήφθη αφού προσπάθησε να επιτεθεί σeξουαλικά σε ανήλικη μέσα σε εμπορικό κέντρο.

Ολική έκλειψη Ηλίου 2026: Ποιες ευρωπαϊκές χώρες θα τη δουν και τι πρέπει να ξέρετε

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Στις 12 Αυγούστου 2026 η σκιά της Σελήνης θα διασχίσει Γροιλανδία, Ισλανδία και Ισπανία, σε ένα φαινόμενο που η Ευρώπη δεν έχει ζήσει από το 1999.

Τραγικές μνήμες Κραν Μοντανά στην Ταϊλάνδη: Πώς κάηκαν ζωντανοί, εγκλωβισμένοι στις τουαλέτες οι 27

Κόσμος 13.07.2026
Τα περισσότερα από τα θύματα, στην πλειονότητά τους νέοι, βρέθηκαν μέσα στις τουαλέτες του καταστήματος, σε μία προσπάθεια να σωθούν από τις φλόγες - Οι αρχές ερευνούν αν ο χώρος είχε ξεκλείδωτες και λειτουργικές εξόδους πυρκαγιάς, ψεκαστήρες, πυροσβεστήρες, συναγερμούς και άλλα μέτρα πυρασφάλειας

Σαμ Νιλ: Πέθανε ο πρωταγωνιστής των «Jurassic Park» και «Peaky Blinders» σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο εμβληματικός ηθοποιός του «Jurassic Park» κατέληξε στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι νίκησε τον καρκίνο.

Ποια χώρα της ΕΕ έχει την υψηλότερη φορολόγηση εργασίας ‑ Η θέση «φωτιά» της Ελλάδας στην έκθεση της Κομισιόν

Οικονομία 13.07.2026
Η Ετήσια Έκθεση Φορολογίας 2026 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναδεικνύει τις διαρθρωτικές αδυναμίες του ελληνικού φορολογικού συστήματος, με πρωτιά στον δείκτη επιβάρυνσης εργασίας και ισχυρή εξάρτηση από τον ΦΠΑ.

Marfin: Συνελήφθη από τις βρετανικές Aρχές η 46χρονη που αναζητούνταν

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Είχε επικοινωνήσει με τις ελληνικές Αρχές και είχε δηλώσει πρόθεση να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις.