E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέο περιστατικό θανάσιμου βασανισμού ζώου ‑ Σκυλίτσα βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό στον Βόλο

Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της

Δημοσίευση 7/12/2023 | 17:31

Νέο περιστατικό θανάσιμου βασανισμού ζώου ‑ Σκυλίτσα βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό στον Βόλο

Θλίψη και οργή προκαλεί ακόμη ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης σε βάρος ζώου. Αυτήν τη φορά το έγκλημα σημειώθηκε στον Βόλο, στα Πευκάκια, με τον θάνατο μίας αδέσποτης σκυλίτσας από σκάγια. Βρήκε τραγικό θάνατο λίγες ημέρες πριν από τη μεταφορά της στην Αθήνα για να συναντήσει τη νέα της οικογένεια.

Την ώρα που όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην Αράχωβα και στην κακοποίηση που οδήγησε στην κατάληξη του Όλιβερ, του χάσκι που βρέθηκε άγρια κακοποιημένο και βασανισμένο, ένα παρόμοιο έγκλημα έρχεται να αναστατώσει την κοινωνία του Βόλου.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης φιλόζωη, η οποία φροντίζει αδέσποτα στα Πευκάκια μετέβη στο σημείο, προκειμένου να τα ταΐσει. Κτηνοτρόφος την ενημέρωσε τότε πως ένα από τα σκυλάκια είναι πνιγμένο. Ο τρόμος αμέσως την κυρίευσε. Έτρεξε στο χωράφι που τριγυρνούν τα μικρά αδέσποτα και το θέαμα που αντίκρισε ήταν φρικιαστικό. Η μικρή, Μπέλλα, μόλις ενός έτους, ήταν δολοφονημένη και κείτονταν στο χωράφι. Το σώμα της σκυλίτσας ήταν γεμάτο σκάγια ενώ ένα σχοινί βρέθηκε δίπλα στον λαιμό της, με την ίδια να πιστεύει ότι όποιος προχώρησε σε αυτή την εγκληματική ενέργεια έσυρε το ζώο μέχρι το χωράφι, όπου και το άφησε.

Η φιλόζωη πήρε αμέσως τον κτηνίατρό της, ο οποίος ενημέρωσε τον Κτηνιατρικό Σύλλογο που με τη σειρά του έκανε γνωστό πως επειδή πρόκειται για κακοποίηση θα πρέπει να ενημερωθεί η αστυνομία. Η ίδια ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, που έφτασαν στο σημείο και προχώρησαν σε αυτοψία, ενώ υπάλληλοι του Δήμου πήραν το πτώμα του ζώου και το μετέφεραν στον κτηνίατρο. Το σώμα της μικρής Μπέλλας ήταν γεμάτο σκάγια.

Σύμφωνα με τον συνεργαζόμενο κτηνίατρο του Δήμου Βόλου, η πρώτη εικόνα που είχε για το άτυχο ζώο είναι πως είναι πυροβολημένο με σκάγια για πουλιά. Αύριο θα γίνει η νεκροψία προκειμένου να βρεθεί η αιτία θανάτου. Το πόρισμα του κτηνιάτρου, εφόσον έγινε και η σχετική καταγγελία στην αστυνομία, θα προωθηθεί στην αστυνομία και αναλόγως τα ευρήματα θα κινηθεί διαδικασία ίσως και με την Εισαγγελία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ατομο έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού στην Ομόνοια

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Το συμβάν δημιούργησε προβλήματα στην λειτουργία της Γραμμής 1

Αγρια επεισόδια στα VIP του Αλ Νασρ‑Αλ Χιλάλ: Ξύλο με κοντάρια και εκτοξευόμενα ποτήρια, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνονται φίλοι της Αλ Νασρ που βρίσκονται σε σουίτα να δέχονται επίθεση όταν τους... περικύκλωσαν οπαδοί της Αλ Χιλάλ

Ο «Χρυσός Θόλος» του Τραμπ μπορεί να ξεπεράσει το 1 τρισ. δολάρια

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Ο Τραμπ είχε παρουσιάσει το σχέδιο κατά την έναρξη της δεύτερης θητείας του

Ξαφνικό «λουκέτο» σε σχολεία στην Αττική

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Οι γονείς είχαν ήδη ενημερωθεί από τις σχολικές μονάδες

Νέες ρυθμίσεις οφειλών σε εφορία, ΕΦΚΑ και τράπεζες: Οι ημερομηνίες κλειδιά

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
72 δόσεις, εξωδικαστικό και προστασία κατοικίας

Καιρός: Υποτροπικός αντικυκλώνας πάνω από την Ελλάδα ‑ Πότε έρχεται και τι θα φέρει

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Η πρόβλεψη των Ιταλών μετεωρολόγων για την χώρα μας το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου

Συνέλαβαν δασκάλα που έκανε σeξ με 16χρονο μαθητή ‑ ποιος την κατέδωσε

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Η οικογένεια του 16χρονου ήταν φίλη με αυτή της 25χρονης Μακενζί Νοτ, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού

Απεργία 13 Μαΐου: Ποιοι συμμετέχουν σήμερα ‑ Τι ισχύει τελικά για τα ΜΜΜ και τα σχολεία

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Τι ώρα θα γίνει η συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας

Ηλιούπολη: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 17χρονη – Στο μικροσκόπιο το γράμμα και τα κινητά των κοριτσιών

E-Daily 2.TopNews 13.05.2026
Η κατάθλιψη και το άγχος των πανελληνίων εξετάσεων φέρεται να είναι αυτά που έσπρωξαν τις κοπέλες στο κενό

Νεκρό βρέφος στην Ξάνθη: Τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα

Ελλάδα Χτες
Για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος στην Ξάνθη συνελήφθη η 33χρονη μητέρα του - Νοσηλεύεται φρουρούμενη στο τοπικό νοσοκομείο