E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ακης Πετρετζίκης: Έτσι τον αποχαιρετούν κάθε πρωί τα δύο παιδιά του ‑ Η πιο τρυφερή φώτο ever!

Ο Ακης Πετρετζίκης δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τα δύο του παιδιά, τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα

Δημοσίευση 7/12/2023 | 13:23

Ακης Πετρετζίκης: Έτσι τον αποχαιρετούν κάθε πρωί τα δύο παιδιά του ‑ Η πιο τρυφερή φώτο ever!

Ο σεφ φεύγει νωρίς το πρωί για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα παιδιά του δε θέλουν να φύγει… και τον βλέπουμε ξαπλωμένο στην είσοδο σπιτιού και τα παιδιά του να έχουν πέσει από πάνω του.

«Όταν ο μπαμπάς πάει να φύγει το jiu jitsu ξεκινάει… , κρατσ κρουτσ το τρένο περνά, κρατσ κρουτσ τα κόκκαλα του μπαμπά!» έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο σεφ.

Ο γνωστός σεφ ζει ουσιαστική ευτυχία στο πλευρό της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, του γιου τους Αχιλλέα και της μικρής κόρης τους. Έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή του τα τελευταία χρόνια, αφού έχει γεμίσει με παιδικά γέλια και φωνούλες.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο. Όταν έχεις σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες "ΟΚ". Είχαμε φτιάξει πρόγραμμα. Ο Αχιλλέας, τώρα, είναι ενάμισι έτους. Καταστρέφει, αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί σκάει το δεύτερο παιδί… Εκεί που έλεγες πως από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί, τουλάχιστον, έχεις χρόνο. Η μικρή θηλάζει, τρώει, κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο», έχει αναφέρει ο ίδιος για την οικογένειά του.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε με τα δυο παιδιά του:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθηνά Οικονομάκου ‑ Μπρούνο Τσερέλα: Η εκκωφαντική απουσία από τον γάμο και η ηχηρή σιωπή στα social media

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα το Σάββατο 27 Ιουνίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ονειρική τελετή στην Πάρο.

Δάκρυα συγκίνησης στην ανταλλαγή όρκων της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα

E-Daily 3.Left 28.06.2026
Σε μαγευτικό σκηνικό στην Πάρο πραγματοποιείται η γαμήλια τελετή της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα, σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής τους

Την ερωτεύτηκαν όλοι – αλλά δεν έμεινε με κανέναν: Ποιοι λύγισαν μπροστά στο βλέμμα της Brigitte Bardot;

Celebrity Stories 28.06.2026
Τόσο θρυλική όσο και η κινηματογραφική της καριέρα

Φαίη Σκορδά: Οι πρώτες καλοκαιρινές βουτιές στην Αντίπαρο με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φαίη Σκορδά μπήκε σε mood διακοπών, αμέσως μετά το οριστικό τέλος του Buongiorno, απολαμβάνοντας τις πρώτες της καλοκαιρινές στιγμές

Ιωάννα Τούνη: Εντυπωσιάζει με νέες φωτογραφίες από το Μπαλί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη συνεχίζει να απολαμβάνει τις ημέρες της στο εξωτικό Μπαλί, όπου βρίσκεται μαζί με τις στενές της φίλες για επαγγελματικούς...

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απαντά στη δήλωση της Ελληνίδου ‑ τι είπε για το «δεν θα τον άφηνα μόνο του με άντρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στο «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA για τη σχέση του με τη Ρία Ελληνίδου, τον γιο του και το τηλεοπτικό του μέλλον.

Αθηνά Οικονομάκου: Το τριήμερο γαμήλιο πάρτι στην Πάρο ‑ Το φιλί με τον Μπρούνο Τσερέλα μέσα στο νερό

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός και επιχειρηματίας απολαμβάνουν στιγμές χαράς με τους καλεσμένους τους

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τους λαγοκέφαλους και γιατί «ξεσπά» τώρα

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής έκανε έντονη ανάρτηση στο Instagram, αναφέρθηκε στον αδερφό του Σάκη και επέκρινε την έλλειψη πρόληψης στην Ελλάδα.

Τι είπε η Μάρτζυ Λαζάρου για την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την τηλεόραση

TV Buzz Χτες
Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη Φαίη Σκορδά μέσα από την κοινή τους τηλεοπτική συνύπαρξη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «καρφώνει» τη Ναταλία Γερμανού: Τι είπε για το επαγγελματικό του μέλλον

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω social media στη συνάδελφό του, αφού εκείνη έκανε αποκάλυψη για τη νέα του ραδιοφωνική στέγη χωρίς να τον ενημερώσει πρώτα.

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Ετοιμάζουμε έναν «μικρό» γάμο με 500 έως 600 καλεσμένους

E-Daily 3.Left Χτες
«Το καλοκαίρι που περάσαμε μαζί στην Κρήτη κατάλαβα ότι δεν θέλω να χάσω ποτέ αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου»