E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η συγκινητική αναφορά στο Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο: «Αυτό ήταν πραγματικά μία οργισμένη κοινωνία, που το έδειχνε με ...»

«Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το παιδί αυτό ...»

Δημοσίευση 6/12/2023 | 20:46

Η συγκινητική αναφορά στο Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο: «Αυτό ήταν πραγματικά μία οργισμένη κοινωνία, που το έδειχνε με ...»

Αναφορά στη θλιβερή επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου έκανε ο Αντώνης Κανάκης. Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, στην έναρξη της σημερινής (6/12) εκπομπής, θέλησε να πει δυο λόγια για το σοκαριστικό γεγονός και όσα το ακολούθησαν πριν από ακριβώς 15 χρόνια στα Εξάρχεια αλλά και αργότερα σε όλη την Ελλάδα.

«Σήμερα είναι μία πολύ ιδιαίτερη ημέρα για όλη την Ελλάδα, δεν περιμένατε εμάς για να το ακούσετε. Είναι μία ημέρα που πριν από 15 χρόνια βιώσαμε μία από τις πιο αυθόρμητες κοινωνικές αντιδράσεις σε ένα γεγονός που μας πλήγωσε όλους πάρα πολύ», είπε ο Αντώνης Κανάκης ξεκινώντας το Ράδιο Αρβύλα.

«Ήταν κάποιες πολύ ιδιαίτερες ημέρες για την Ελλάδα. Ήταν πραγματικά οργή λαού. Προσπαθούσαν βέβαια κάποιοι και διάφορα Μέσα να το παρουσιάσουν ως ότι ήταν οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» αλλά πολλά πράγματα γίνονται από τους γνωστούς «μπαχαλάκηδες» αλλά αυτό δεν ήταν οι «μπαχαλάκηδες», τονίζει ο οικοδεσπότης της σατιρικής εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Αυτό ήταν πραγματικά μία οργισμένη κοινωνία, που το έδειχνε με χίλιους-δυο τρόπους και ήταν ιδιαίτερα σημαντικές ημέρες και για εμάς, γιατί τότε ξεκινούσε και η εκπομπή και βρεθήκαμε σε μία κατάσταση, κάνοντας μερικές από αυτές τις εκπομπές-παρενθέσεις», επισημαίνει ο Αντώνης Κανάκης για την περίοδο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

«Όλα αυτά όμως δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει ότι δυστυχώς σαν σήμερα «έφυγε» ένα παλικάρι, ο Αλέξης, και σαν σήμερα εμένα όλα τα γύρω-γύρω φεύγουν από το μυαλό μου. Το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι το παιδί αυτό που «έφυγε» και οι γονείς του, η οικογένειά του. Είναι ένα γεγονός αδιανόητο», κατέληξε στην αναφορά του ο Αντώνης Κανάκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» ‑ Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Social Χτες
Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

«Ο Καρβέλας μου είχε πει την επόμενη φορά να πάω χωρίς άρωμα και έφυγα ‑ Tον διαχειρίστηκα γλυκά»

TV Buzz Χτες
Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη η Έφη Σαρρή το μεσημέρι της Κυριακής 28/4.

Μαρίνα Σάττι: Αναχώρησε για Σουηδία η ελληνική αποστολή

Eurovision Χτες
Αποκάλυψε τι θα φορά στη σκηνή τη βραδιά της Eurovision!

Κιάνου Ριβς ‑ Γουινόνα Ράιντερ: «Αποκάλυψη βόμβα» ‑ Είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια

Tabloid Χτες
Ο άγνωστος γάμος του Κιάνου Ριβς και της Γουινόνα Ράιντερ πριν από 30 χρόνια

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά για την κόντρα με τον Ηλία Ψινάκη «Αν είχα στόχο τα ρουχαλάκια μου θα έμενα σιωπηλή»

TV Buzz Χτες
Την απάντησή της στην επiθεση από τον Ηλία Ψινάκη στο χτεσινό επεισόδιο του J2US, έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη

Ψινάκης για Μαίρη Συνατσάκη: «Εκμεταλλεύονται το metoo για να πουλήσουν δύο ρουχαλάκια»

TV Buzz Χτες
H έντονη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και τα πυρά του Ηλία Ψινάκη για την Μαίρη Συνατσάκη.