E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τάσος Ξιαρχό: «Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους»

Η απάντηση στη Μαρία Ιωαννίδου

Δημοσίευση 6/12/2023 | 14:58

Τάσος Ξιαρχό: «Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους»

Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο χορευτής και χορογράφος απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν η Άννα Φόνσου και η Μαρία Ιωαννίδου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο. Ο χορευτής και χορογράφος απάντησε και στις πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν η Άννα Φόνσου και η Μαρία Ιωαννίδου για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Ποιο είναι το πρόβλημα να έχουν δύο ομοφυλόφιλοι ένα παιδί; Εδώ έχουν άλλες οικογένειες παιδιά που απαγορεύεται να έχουν. Εγώ μεγάλωσα με μια μαμά, δεν είχα μπαμπά, είναι το ίδιο πράγμα. Άμα ο γονέας δεν εξωτερικεύσει στο παιδί του τις ερωτικές του προτιμήσεις και σεβαστεί να τα μάθει μόνο του, είναι αποδεκτό. Αν έχεις την ανάγκη να κάνεις παιδί με τον άνθρωπό σου, να το κάνεις», είπε αρχικά ο Τάσος Ξιαρχό.


Για τις δηλώσεις της Άννας Φόνσου, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε: «Παλιά μυαλά! Ήρθε η νέα εποχή και κάποια πράγματα δε θα είναι όπως τα ξέρουμε. Πλέον ένα ομόφυλο ζευγάρι θα αγαπάει και θα δίνει στο παιδί περισσότερη ελευθερία σε σχέση με τα στερεότυπα των κλασικών οικογενειών. Πρέπει να ελέγχονται οι γονείς, όχι οι σεξουαλικές τους προτιμήσεις».

Για τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου, που είπε ότι αν δύο ομοφυλόφιλοι υιοθετήσουν ένα παιδί, τότε το παιδί θα γίνει κι αυτό ομοφυλόφιλο, απάντησε: «Εγώ δεν έγινα ομοφυλόφιλος επειδή είχα γονείς ομοφυλόφιλους, έγινα επειδή βγήκε από μέσα μου και ήμουν αυτό το πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social 15.07.2026
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στις Σεϋχέλλες: Δείτε πώς φωτογραφήθηκε μετά τον χωρισμό της

Social 15.07.2026
Η πρώην παίχτρια του My Style Rocks ταξίδεψε με έναν φίλο της και μοιράστηκε εντυπωσιακές φωτογραφίες από το αφρόλουτρό τους.