E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης για το Χρήστο Βαλασέλλη – «Στα καλά καθούμενα μας άφησε το παλικάρι, 49 χρονών»

«Δυστυχώς ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά φεύγουν από τη ζωή», είπε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 6/12/2023 | 10:12

Συγκινεί ο Αντώνης Κανάκης για το Χρήστο Βαλασέλλη – «Στα καλά καθούμενα μας άφησε το παλικάρι, 49 χρονών»

Τη δική του αποχαιρετιστήρια αναφορά στον Χρήστο Βαλασέλλη θέλησε να κάνει ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του σημερινού (5/12) Ράδιο Αρβύλα.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 περιέγραψε τη γνωριμία και την εξ αποστάσεως συνεργασία που είχε με τον γνωστό δημοσιογράφο και κατασκευαστή του προγράμματος Jazzler, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

«Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα, όλα τα τραγούδια που ακούτε στον Imagine, στον Fly, στο Παιδάκι, στο Βινύλιο… παντού ό,τι κι αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler», είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης «ανοίγοντας» το Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης.

«Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία κι αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

«Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler, το έκανε μόνος του, είμαστε σίγουροι ότι δε δέχθηκε καμία απολύτως βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα επιχειρηματία είναι το ελληνικό κράτος. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, μακάρι να ήταν», αφηγήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια.

«Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς, ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά «φεύγουν» από τη ζωή», είπε κλείνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο David Schwimmer αποκάλυψε το πιο απρόσμενο επάγγελμα που έκανε στα 18 του

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Πριν γίνει ο Ρος στα «Friends», παρέδωσε διαζύγιο σε παγκόσμιο σταρ

Η NASA «έλυσε» ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της Ιστορίας; Το φαινόμενο που ίσως συνέβη τη μέρα της Σταύρωσης του Ιησού

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Ένα αστρονομικό φαινόμενο πριν από 2.000 χρόνια ξαναγράφει την Ιστορία

Ο easy 97.2 οργανώνει sunset disco party στη θάλασσα ‑ πώς θα κερδίσεις πρόσκληση

Media Χτες
Το 3ο «Let`s Meet» On Board πραγματοποιείται την Τετάρτη 8 Ιουλίου με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Λατινοπούλου – Παϊτέρης: Νέα κόντρα με «γύφτους και Πακιστανούς» – «Έγινε γύφτισσα για δευτερόλεπτα και την πείραξε»

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρόκειται για χυδαία επίθεση εναντίον μου – Από την ίδια δεν ζητώ συγγνώμη»

Σόφη Πασχάλη: «Έχω βιώσει πολλά συμπτώματα μέχρι να καθαρίσει το κάθε μου συναίσθημα»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σόφη Πασχάλη μίλησε για το νέο της βιβλίο, τα retreat με τον σύντροφό της και το προσωπικό ταξίδι προς την εσωτερική ισορροπία

Ο Μίκι Ρουρκ εμφανίστηκε χωρίς δόντια στους δρόμους του Λος Αντζελες, ανησυχία με την εικόνα του

E-Daily 3.Left Χτες
Λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του ο ηθοποιός εθεάθη να περπατά φορώντας λερωμένα ρούχα, κρύβοντας το πρόσωπό του με κουκούλα

Η Πόπη Μαλλιωτάκη φωτογραφίζεται πάνω σε σκάφος και δίπλα σε έναν γάιδαρο και γράφει «Όταν λάμπεις, ενοχλείς»

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στη Μύκονο και πόζαρε σε σημεία του νησιού με λεοπάρ μπικίνι

Μανώλης Μητσιάς: «Σε έναν χρόνο το πολύ θα έχω τελειώσει – Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σπουδαίος ερμηνευτής έθεσε χρονικό ορίζοντα για το τέλος της καλλιτεχνικής του πορείας, εξηγώντας γιατί δεν θέλει να τον λυπηθεί ο κόσμος.

Παϊτέρης για Λατινοπούλου: Για δευτερόλεπτα αισθάνθηκε ότι είναι γύφτισσα και την ενόχλησε, αν ζητήσει συγγνώμη θα τη βάλουμε στη Βουλή

E-Daily 3.Left Χτες
«Να πάει σε έναν καταυλισμό να δει πώς ζουν αυτοί οι άνθρωποι, νομίζουν ότι είναι δικιά μας» σημείωσε ο Βασίλης Παϊτέρης - Μήνυση έχει καταθέσει εις βάρος του η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Ποιος συνεχίζει επαγγελματικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του Buongiorno

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε στο «Super Κατερίνα» ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον όμιλο ΑΝΤ1 για το πρωινό του Ρυθμού.

Ποια είναι η σημερινή εικόνα του Μίκι Ρουρκ που ανησυχεί τους πάντες

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 73χρονος ηθοποιός εθεάθη καταβεβλημένος στους δρόμους του Λος Αντζελες, λίγους μήνες μετά την έξωσή του από το σπίτι του λόγω χρεών ενοικίου.