E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιορτινό bazaar στον Κύκλο

‘Ενα διήμερο αφιερωμένο σε ξεχωριστές και βιώσιμες αγορές

Δημοσίευση 5/12/2023 | 12:57

Γιορτινό bazaar στον Κύκλο
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνίες: από 9/12/2023 έως 10/12/2023
ΔΕΚ 2023
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Κύκλος: Αγίας Σοφίας 105 - Πλατεία Κουλέ Καφέ - Άνω Πόλη

Ο Κύκλος - το εργαστήριο της incommon φοράει τα γιορτινά του και ανοίγει τις πόρτες του το διήμερο Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 11.30 μέχρι τις 19.30 (Αγίας Σοφίας 105 στην ΄Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης). Μια πρόταση για ένα bazaar λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, γεμάτο δημιουργίες, ιδέες και προτάσεις για βιώσιμες αγορές.

“Είναι ένα γιορτινό κάλεσμα με στόχο να δούμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας με ένα διαφορετικό μάτι και να αλλάξουμε τον τρόπο που καταναλώνουμε κάνοντας ένα “δώρο” όχι μόνο σε εμάς ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και στο περιβάλλον… μας! Όλα αυτά στηρίζοντας εγχειρήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας που προωθούν την κυκλικότητα, τη βιωσιμότητα και την αλληλεγγύη, δύο στοιχεία της κυκλικής γειτονιάς που προσπαθούμε να εφαρμόσουμε ως μοντέλο στην Άνω Πόλη”, αναφέρει η Σόφη Σαρρή, Υπεύθυνη Αστικής Καινοτομίας της incommon.

Ο ζεστός χώρος του Κύκλου θα γεμίσει μεταξύ άλλων με eco-friendly ημερολόγια, φυσικά καλλυντικά, χειροποίητες νοστιμιές από βιολογικά προϊόντα, καλλιτεχνικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, βιβλία και ρούχα από δεύτερο χέρι, καθώς και προϊόντα ελληνικής παραγωγής από οργανικό βαμβάκι.

“Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε και φέτος όσους και όσες επιλέξουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τις γιορτινές αγορές τους. Είναι, εξάλλου, μια ωραία αφορμή να ξαναβρεθούμε με όλα τα μέλη της κοινότητας απολαμβάνοντας γευστικά μελομακα΄ρονα, τσάι με βότανα ή ζεστό κρασί”, σημειώνει η Σόφη Σαρρή.

 

Στο Γιορτινό Bazaar του Κύκλου συμμετέχουν:

Ακυβέρνητες Πολιτείες

Αντιγόνη

ΑΡΓΩ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ένταξης

Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

ΣΕ ΒΙΟΜΕ

Φυσικά Όνειρα - ΚοινΣΕπ Ένταξης ΑΜΕΑ

Cirkel

COSMUS DIY

NAOMI Workshop Thessaloniki

Oratia

Pat kiout productions

Relak by Lizetta Fotoglou

Tokuti

Wasteless Design

Yaya

 

www.incommon.gr  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

14ο Thessaloniki Pride 2026: Ποιοι εμφανίζονται στη σκηνή και πότε γίνεται η πορεία

E-Daily 3.Left Χτες
Το φεστιβάλ ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και κορυφώνεται το Σάββατο 20 Ιουνίου με την πορεία υπερηφάνειας και μεγάλη συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Οι Tripolism στο Bolivar Beach Club με τους Mayans

E-Daily 3.Left Χτες
BOLIVAR BEACH BAR18/06

Οι Einstürzende Neubauten έρχονται στη Μονή Λαζαριστών

E-Daily 3.Left Χτες
ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ17/06

12ο «Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών»

Φεστιβάλ 12.06.2026
Δύο μοναδικές χορευτικές παραστάσεις στο Θέατρο Δόρα Στράτου, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουνίου 2026

Ποιοι επιστρέφουν στη Μονή Λαζαριστών για μια σπάνια εμφάνιση τον Ιούνιο του 2026;

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Οι θρυλικοί Einstürzende Neubauten και ο Πάνος Βλάχος ανεβαίνουν στη σκηνή της Μονής Λαζαριστών στις 17 και 18 Ιουνίου 2026 αντίστοιχα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών.