E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς ο Nick Cannon απέκτησε 10 παιδιά με 5 διαφορετικές γυναίκες μέσα σε 5 χρόνια

Και 9 παιδιά μέσα σε ακριβώς 2 χρόνια

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 5/12/2023 | 01:39

Πώς ο Nick Cannon απέκτησε 10 παιδιά με 5 διαφορετικές γυναίκες μέσα σε 5 χρόνια
@anabrandt/Instagram

Τον Nick Cannon ίσως να τον γνωρίζετε. Υπήρξε ένας μέτριος κωμικός, ένας μέτριος ηθοποιός και ένας πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής. Το πιο πιθανό είναι να τον ξέρετε επειδή ήταν για οκτώ χρόνια ο σύζυγός της Mariah Carrey, από το 2008 μέχρι το 2016.

Το 2011, απέκτησε με τη διάσημη τραγουδίστρια δυο δίδυμα κορίτσια. Από ότι αποδείχθηκε, ήταν μόλις τα πρώτα δυο παιδιά του, αφού μετά τον χωρισμό του το έβαλε πείσμα να ξεπεράσει τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία «Ο Δυναστείας», αποκτώντας άλλα 10 παιδιά, με άλλες 5 γυναίκες μέσα σε μόλις 5 χρόνια. Και μάλιστα αυτές οι γυναίκες υπήρχαν παράλληλα στη ζωή του.

Αρχικά, το 2017 απέκτησε έναν γιο με το μοντέλο Brittany Bell. Με την ίδια γυναίκα απέκτησε και μια κόρη τον Δεκέμβριο του 2020. Μετά μέσα στην πανδημία, όπως είχε δηλώσει στους «Los Angeles Times», κάποιες από τις γυναίκες με τις οποίες είχε ανοιχτή σχέση του εξέφρασαν την επιθυμία ότι θέλουν να γίνουν μητέρες. Και φυσικά αυτός να είναι ο πατέρας. «Πολλές από αυτές είναι στην ίδια ηλικιακή ομάδα. Και ήθελα απλώς να τους δώσω αυτό που επιθυμούσαν. Έλεγα συνέχεια: "Μπορώ να το χειριστώ”», είχε πει.

Και έβαλε μπρος. Τον Ιούνιο του 2021, απέκτησε δίδυμα αγόρια με την DJ Abby De La Rosa. Εννέα μόλις ημέρες αργότερα γεννήθηκε ο γιος του Zen Scott, τον οποίο απέκτησε το μοντέλο Alyssa Scott. Δυστυχώς, ήταν το μόνο παιδί που δεν τα κατάφερε, με τον μικρό Zen να πεθαίνει 5 μήνες αργότερα από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Τον Ιούνιο του 2022, απέκτησε μια κόρη με τη μεγαλομεσίτρια Bre Tiesi, ενώ τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου άλλο ένα κορίτσι μαζί με το μοντέλο LaNisha Cole. Εννέα ημέρες μετά, απέκτησε και το τρίτο του παιδί με το μοντέλο Brittany Bell.

Δεν πέρασαν ούτε δυο μήνες και απέκτησε και το τρίτο του παιδί με την Abby De La Rosa. Οι γεννήσεις τον παιδιών του σταμάτησαν έναν μήνα αργότερα, όταν απέκτησε ένα υγιέστατο αυτή τη φορά κοριτσάκι με την Alyssa Scott.

Ο Nick Cannon λοιπόν έχει αποκτήσει 12 παιδιά, από τα οποία ζουν τα 11. Και αυτά με έξι διαφορετικές γυναίκες. Τα 10 από αυτά μέσα σε 5 χρόνια και τα 9 από αυτά μέσα σε ακριβώς 2 χρόνια.

Όταν τον ρωτήσεις πως χαρακτηρίζει τη σχέση του με όλες αυτές τις γυναίκες απαντά ως «συναινετική μη μονογαμία». «Το να προσποιούμαι ότι είμαι σε μονογαμική σχέση, αυτό θα ήταν παραπλανητικό. Γιατί, όπως ξέρουμε, η μονογαμία ορίζει ένα πράγμα και οι άνθρωποι θέλουν να κατατάξουν αυτό που κάνω ως πολυγαμία. Ωστόσο, το να με ορίζεις, είναι σαν να με περιορίζεις».

Πρόσφατα, δήλωσε ότι μόνο τα γενέθλια των παιδιών του που τα πάει στην Disneyland, κοστίζουν 200.000 δολάρια τον χρόνο και γενικά τα έξοδα του γι' αυτά είναι περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο. Βέβαια, από τις εκπομπές και τις επιχειρήσεις του κερδίζει σχεδόν 100 εκατομμύρια τον χρόνο, οπότε μπορεί να διαθέσει αυτό το ποσό.

Σε ερώτηση που του έγινε γιατί έκανε τόσα παιδιά απάντησε: «Θα μπορούσα να είχα σταματήσει, ή ακόμα και να μην είχα παιδιά. Αλλά χαιρόμουν την ιδέα και δεν ήμουν ποτέ εναντίον της. Μου αρέσει να είμαι πατέρας. Λατρεύω τη ζωή που μου δίνουν».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ερωτικές ιστορίες διασήμων της δεκαετίας του 80 που σίγουρα δεν θυμάσαι

Tabloid 27.04.2024
Η δεκαετία του `80 ήταν γεμάτη με διασημότητες των οποίων οι ρομαντικές ιστορίες έγιναν τόσο θρυλικές όσο και η καριέρα τους.

Από «κορίτσι της διπλανής πόρτας» έγινε σταρ στο Instagram με τατουάζ στο 95% του σώματος

Παράξενα Χτες
Πολλοί ακόλουθοι στα social media κάνουν στη Μπέθανι Μουρ πρόταση γάμου - Η μεταμόρφωσή της διήρκεσε 10 χρόνια και κόστισε 35 χιλιάδες ευρώ

Viral αποφοίτηση: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε... την Αννα Βίσση

Παράξενα Χτες
Απόφοιτη Πανεπιστημίου ορκίστηκε ευχαριστώντας την… Αννα Βίσση

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz

Tabloid Χτες
Η ανακοίνωση του ζευγαριού

Γιώργος Λιάγκας για Παπανώτα: «Θα σας πω τώρα κάτι που θα σας σοκάρει...»

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον τρόπο που έμαθε ο Παπανώτας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η «on air» συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου από την Ιωάννα Μαλέσκου

TV Buzz Χτες
Αναφέρθηκαν on air στην παρεξήγηση που είχε συμβεί μεταξύ τους στο παρελθόν

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Social Χτες
H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

TV Buzz Χτες
Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει