E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε και πέταξε την ανθοδέσμη της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Η ηθοποιός λίγες ώρες πριν είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κόκκαλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2023 | 17:34

Βίντεο: Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε και πέταξε την ανθοδέσμη της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε νωρίτερα το μεσημέρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία, παρευρέθηκε στη θεατρική παράσταση και αποφάσισε μάλιστα να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.

Δείτε το βίντεο


Ο γάμος του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους, όπως είχε δηλώσει ήδη η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

gamos_kokkalis

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

 

Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον

gamos_kokkalkis_

Tις προάλλες, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και δήλωσε για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

matsoyka_2__2
Για τον σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»και τόνισε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι ερωτευμένη και είναι μια μακρά περίοδος που αισθάνομαι ευτυχής. Είμαι σε αυτή τη σχέση σχεδόν έξι χρόνια», ενώ παραδέχτηκε κάτι που ποτέ μέχρι άλλοτε δεν την είχε απασχολήσει: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή την στιγμή να είχα παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ναταλία Δραγούμη: Δεν λέω την ηλικία μου στην κάμερα γιατί δεν κάνει καλό στη δουλειά μου

E-Daily 3.Left 13.05.2026
«Αντε, θα το πω, είμαι 37», πρόσθεσε με χιούμορ η ηθοποιός

Τραυματίστηκε ο Akylas πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Αναγκαστικά ακυρώθηκαν υποχρεώσεις του

Μακόλεϊ Κάλκιν για Κάθριν Ο` Χάρα: Είχαμε ανοιχτούς λογαριασμούς

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Δεν μου αρέσει να έχω χρέη, πρόσθεσε ο ηθοποιός αναφερόμενος στην απώλεια της κινηματογραφικής του μητέρας

Το χιουμοριστικό βίντεο με την εκπρόσωπο της Γερμανίας στη Eurovision και τον σύζυγό της

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Σάρα Ένγκελς εμφανίστηκε στη σκηνή του Α` Ημιτελικού το βράδυ της Τρίτης 12 Μαΐου παρουσιάζοντας το Firε

Η Τζίλιαν Αντερσον «μαγνήτισε» τα βλέμματα στις Κάννες ‑ Η εμφάνιση που εντυπωσίασε

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Στο 79ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών εμφανίστηκε η ηθοποιός και έκανε τους πάντες να μιλούν για εκείνη

Εμανουέλ Μακρόν: «Είσαι πολύ όμορφη» – Το sms σε γνωστή ηθοποιό που προκάλεσε το χαστούκι της Μπριζίτ

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η… σφαλιάρα που έγινε viral και έκανε τον γύρο του πλανήτη φαίνεται ότι τελικά «κρύβει» ένα παρασκήνιο που αποκαλύπτεται στο Γαλλικό Paris Match

Πέγκυ Ζήνα: Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με την Τσαλιγοπούλου–«Είχα θιχτεί και γι’ αυτό απάντησα»

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Πέγκυ Ζήνα σε πρόσφατη συνέντευξή της δε δίστασε να αναφερθεί σε παλαιότερες δυσκολίες που αντιμετώπισε στον χώρο

Στρατής Λιαρέλλης: Τέλος από τον ΑΝΤ1 μετά από 30 χρόνια – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Ο ANT1 ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαίου τη λήξη τη συνεργασίας του με τον Στρατή Λιαρέλλη, ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον όμιλο

Ετεοκλής Παύλου: «Ζήτησαν την άδεια της μητέρας μου για να μου κόψουν το πόδι»

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τετάρτη 13 Μαΐου

Οι Simpsons είχαν προβλέψει τον χανταϊό το 2012 ‑ «Η ανθρωπότητα πρέπει να αντέξει»

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Περίπου 18 Αμερικανοί θα περάσουν τις επόμενες 42 ημέρες σε καραντίνα και θα παραμείνουν σε απομόνωση, αφού ταξίδεψαν με το κρουαζιερόπλοιο M/V Hondius μετά το ξέσπασμα του χανταϊού

Κύμα χαράς έφερε ο διερμηνέας νοηματικής που έγινε viral με τον Akyla στη σκηνή του Α’ ημιτελικού της Eurovision

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Την ώρα που ο Akylas ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι «Ferto», ο διερμηνέας ξεχώρισε με τον ιδιαίτερα εκφραστικό και παραστατικό τρόπο απόδοσης του κομματιού

Survivor: Τα πρώτα λόγια του Σταύρου Φλώρου μετά τον ακρωτηριασμό

E-Daily 3.Left 13.05.2026
Η επικοινωνία με την οικογένειά του και το μήνυμα ελπίδας μετά τη μάχη με την προπέλα