E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε και πέταξε την ανθοδέσμη της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Η ηθοποιός λίγες ώρες πριν είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κόκκαλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2023 | 17:34

Βίντεο: Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε και πέταξε την ανθοδέσμη της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε νωρίτερα το μεσημέρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία, παρευρέθηκε στη θεατρική παράσταση και αποφάσισε μάλιστα να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.

Δείτε το βίντεο


Ο γάμος του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους, όπως είχε δηλώσει ήδη η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

gamos_kokkalis

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

 

Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον

gamos_kokkalkis_

Tις προάλλες, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και δήλωσε για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

matsoyka_2__2
Για τον σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»και τόνισε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι ερωτευμένη και είναι μια μακρά περίοδος που αισθάνομαι ευτυχής. Είμαι σε αυτή τη σχέση σχεδόν έξι χρόνια», ενώ παραδέχτηκε κάτι που ποτέ μέχρι άλλοτε δεν την είχε απασχολήσει: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή την στιγμή να είχα παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άγνωστη ζωή του George Michael: Οι δωρεές εκατομμυρίων και οι πράξεις που κρατήθηκαν μυστικές

Celebrity Stories 01.04.2026
Πίσω από τη λάμψη της παγκόσμιας καριέρας, μια σιωπηλή ιστορία γενναιοδωρίας που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του

Η ξεκαρδιστική ιστορία με τη Μαρινέλλα και την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Βάλτα μέσα χριστιανή μου»

Tabloid Χτες
Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε μιλήσει με τρυφερότητα για τη φίλη της

Νόρα Βαλσάμη: Η εμφάνιση μέσω του γιου της – Η σπάνια φωτό

Tabloid Χτες
Το «αερικό» του ελληνικού σινεμά στα 78 του χρόνια. Τα εκατοντάδες σχόλια αγάπης για τη γυναίκα που υπήρξε το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς!

Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση, εγώ τον διεκδίκησα

Tabloid Χτες
Το μοντέλο αποκάλυψε πώς γνώρισε τον τραγουδιστή και πότε συνειδητοποίησε πως της άρεσε

Μπάμπης Λαζαρίδης: «Κόλαφος» η πρωτότοκη κόρη του – «Αφησε τη μάνα μου έγκυο μόνη της, με έλεγε μπάστ…δο»

Tabloid Χτες
Την πρωτότοκοη κόρη του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία Λαζαρίδη εντόπισε για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος Μαίρη Αρώνη

Κατερίνα Λάσπα: Ποια ηθοποιό από τον «Αγιο Έρωτα» παντρεύεται ο πρώην σύζυγός της

Tabloid Χτες
Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο από την Κατερίνα Λάσπα, ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ετοιμάζεται να ντυθεί ξανά γαμπρός στο πλευρό της ηθοποιού Ηρώς Πεκτέση

Κατερίνα Καινούργιου: Αποχαιρέτησε το Super Κατερίνα συγκινημένη – Τα λόγια της

Tabloid Χτες
Η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου, αποχαιρέτησε το κοινό και τους συνεργάτες της στο Super Κατερίνα με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα συγκινητικό

Στην κηδεία της Μαρινέλλας η σύζυγος του Καζαντζίδη: «Με προστάτευσε όταν πέθανε ο Στέλιος, ήταν η μάνα όλου του κόσμου»

Tabloid Χτες
H Βάσω Κατσαβού μίλησε με συγκίνηση για τη Μαρινέλλα, υπογραμμίζοντας δεν υπήρξε μόνο κορυφαία καλλιτέχνιδα, αλλά και άνθρωπος με ιδιαίτερη ευαισθησία

Η Κόνι Μεταξά θέλει να αλλάξει το τραγούδι γενεθλίων: Ποιος χ@στηκε να σκορπίζει της γνώσης το φως;

Social Χτες
Δεν έχω δει λιγότερο ενθουσιασμένο άνθρωπο από αυτόν που του τραγουδάνε το «μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά» σχολίασε