E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε και πέταξε την ανθοδέσμη της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Η ηθοποιός λίγες ώρες πριν είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Πέτρο Κόκκαλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 2/12/2023 | 17:34

Βίντεο: Η Δήμητρα Ματσούκα παντρεύτηκε και πέταξε την ανθοδέσμη της κατά τη διάρκεια παράστασής της

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 1ης Δεκεμβρίου, παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε νωρίτερα το μεσημέρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον επιχειρηματία, παρευρέθηκε στη θεατρική παράσταση και αποφάσισε μάλιστα να πετάξει μια ανθοδέσμη στο κοινό.

Δείτε το βίντεο


Ο γάμος του Πέτρου Κόκκαλη και της Δήμητρας Ματσούκα

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη στην εκκλησία Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με λίγους καλεσμένους, όπως είχε δηλώσει ήδη η ηθοποιός.

Η Δήμητρα Ματσούκα έφτασε στην εκκλησία φορώντας ένα νυφικό σε ίσια γραμμή, με μακριά μανίκια και ανοιχτό στο κάτω μέρος, με δαντέλα στην πλάτη και μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά σε κότσο.

gamos_kokkalis

Η εκπομπή του OPEN «Πρωινό Σουσού» έδειξε κάποιες εικόνες από την άφιξη της νύφης. Στο βίντεο φαίνεται πως μετά την αγκαλιά στον Πέτρο Κόκκαλη, άρχισε να φιλάει τους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και οι ηθοποιοί της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα και στην οποία θα παίξει το βράδυ μετά το γλέντι. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι η Δούκισσα Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Χρήστος Χωμενίδης και ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

 

Τον αγαπάω όπως δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον

gamos_kokkalkis_

Tις προάλλες, η Δήμητρα Ματσούκα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», και δήλωσε για τον γάμο της: «Παντρευόμαστε για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα». Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε μαζί επτά χρόνια. Το επτά είναι ένα υπέροχο νούμερο που γενικά εμένα μου αρέσει. Στο σπίτι μου είχα πάντα ένα γλυπτό με αυτόν τον αριθμό. Λένε και το έχω δει κι εγώ στον εαυτό μου, ότι στα πέντε, έξι, επτά χρόνια, οι σχέσεις περνούν κρίση. Αυτό που λέγαμε πριν καιρό είναι ότι αν φτάσουμε στα επτά χρόνια κι είμαστε καλά, θα γίνει γάμος. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Ήταν μια κοινή απόφαση».

matsoyka_2__2
Για τον σύζυγό της, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω βαθιά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα που μιλάμε, εξακολουθεί να μου αρέσει και να με γοητεύει σταθερά. Κι αυτό είναι σημαντικό σε μια σχέση. Τον αγαπάω όπως νομίζω δεν έχω ξαναγαπήσει ποτέ κάποιον»και τόνισε: «Δεν μου έχει ξαναγεννηθεί το συναίσθημα να παντρευτώ. Αυτό μου το έβγαλε ο Πέτρος και για αυτό είμαστε εδώ σε αυτό το σημείο που είμαστε».

Για τη σχέση της με τον Πέτρο Κόκκαλη, σε παλαιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Μου αρέσει να ερωτεύομαι, νομίζω είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος στη ζωή ενός ανθρώπου. Είμαι ερωτευμένη και είναι μια μακρά περίοδος που αισθάνομαι ευτυχής. Είμαι σε αυτή τη σχέση σχεδόν έξι χρόνια», ενώ παραδέχτηκε κάτι που ποτέ μέχρι άλλοτε δεν την είχε απασχολήσει: «Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή την στιγμή να είχα παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δημοσίευσε βίντεο από το γραφείο του Γιώργου Παπαδάκη: «Ένιωσα την ανάγκη να το κάνω»

Social 20.01.2026
Κάθε φορά που περνάω σκέφτομαι τον Γιώργο Παπαδάκη, είπε ο παρουσιαστής για τον αείμνηστο δημοσιογράφο

Ριφιφί: Φινάλε με ρεκόρ τηλεθέασης το σήριαλ του Σωτήρη Τσαφούλια

Media 20.01.2026
Το ίντερνετ αποθέωσε τους ηθοποιούς της σειράς

Αναστασία: Της πέταξαν καναπέ στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε

Tabloid 20.01.2026
«Μετακομίσεις κάνουμε», είπε με χιούμορ η τραγουδίστρια

Γέννησε η Ευλαμπία Ρέβη

Tabloid 20.01.2026
Στιγμές ευτυχίας για την παρουσιάστρια

Στράτος Τζώρτζογλου: Απαντά πρώτη φορά για το διαζύγιο ‑ «Χωρίσαμε, αλλά δεν χωρίσαμε»

Tabloid 20.01.2026
Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Buongiorno

Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο – «Είμαι στα καλύτερα χέρια»

Tabloid 20.01.2026
Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, με συνέπεια να είναι εκτός εκπομπής στον Alpha

Η Rihanna «έφαγε πόρτα» από τον σωματοφύλακά της: «Τι τζέντλεμαν που είσαι!»

Tabloid 20.01.2026
Αλλοι ζήτησαν την απόλυση του σωματοφύλακα και άλλοι επέκριναν την τραγουδίστρια που περίμενε κάποιος να της κρατήσει την πόρτα

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κατηγορεί τους γονείς του για ψέματα και και παρέμβαση στον γάμο του

Tabloid 20.01.2026
Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ αποκάλυψε ότι η μητέρα του έφτασε στο σημείο να καταστρέψει τη μέρα του γάμου του χορεύοντας ανάρμοστα πάνω του

Φώτης Σπύρος: Η πρώτη εμφάνιση on camera μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο (Βίντεο)

Tabloid 20.01.2026
«Έφυγαν πολλοί άνθρωπο από δίπλα μου στην περιπέτεια της υγείας μου. Αποδείχθηκαν λίγοι...»

Η εμφάνιση της Σίντνεϊ Σουίνι στο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της σειράς Euphoria που θυμίζει OnlyFans

Tabloid 20.01.2026
«Δουλεύω όλη μέρα και η μέλλουσα σύζυγός μου είναι ξαπλωμένη στο διαδίκτυο», παραπονιέται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρντι