E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023

Όλα όσα θα δούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αυτό το Δεκέμβριο!

Γράφει η MATINA KONTOY Δημοσίευση 30/11/2023 | 17:40

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023
Φωτ. αρχείου / pexels
ΑΘΗΝΑ - Πολλαπλοί χώροι
Ημερομηνίες: από 1/12/2023 έως 31/12/2023
ΔΕΚ 2023
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031


Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη έχουν φορέσει εδώ και μέρες τα γιορτινά τους για να υποδεχτούν τα φετινά Χριστούγεννα και με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αναμένεται να σκορπίσουν λίγη από τη μαγεία των εορτών σε όλους μας!

Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει με ποικίλες εκδηλώσεις

Την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 19.00, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μεταμορφώνεται σε έναν μαγευτικό χριστουγεννιάτικο προορισμό της πόλης. Μια ξεχωριστή γιορτή, με οικοδέσποινα τη Νάντια Κοντογεώργη, σηματοδοτεί την έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ και πραγματοποιείται χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το πρώτο βράδυ του Δεκέμβρη, τα αμέτρητα γιορτινά φώτα ανάβουν, χαρίζοντας τη λάμψη τους στα πλατάνια του Καναλιού και τα στολισμένα έλατα της Αγοράς. Ένα Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων δίνει λαμπερό τόνο στο βραδινό Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: τέσσερα έργα διακεκριμένων καλλιτεχνών του εξωτερικού και μια ελληνική συμμετοχή μαγνητίζουν τα βλέμματα δημιουργώντας μια χορογραφία με υλικό το φως. Ακόμη και τα Σιντριβάνια στο Κανάλι συμμετέχουν στο θέαμα με τον δικό τους φαντασμαγορικό τρόπο.

Το σκηνικό της, κατεξοχήν, χριστουγεννιάτικης βόλτας στην Αθήνα συμπληρώνει το Παγοδρόμιο στο Κανάλι, που περιμένει έμπειρους και μη πατινέρ να χορέψουν στον πάγο. Η χορωδία νέων του El Sistema Greece ανοίγει τη βραδιά με παραδοσιακά κάλαντα και άλλα γνωστά χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια, οι Mwenso and the Shakes έρχονται απευθείας από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης και ξεσηκώνουν το κοινό με ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τίτλο “Afrofuturistic Christmas Wonderland”. Μία πληθωρική μουσική περφόρμανς πασπαλισμένη με χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη και all-time classic επιτυχίες.
1/12, 19:00
Αγορά, ΚΠΙΣΝ

Το The Ellinikon Experience Park, έχοντας δεχθεί περισσότερους από δύο εκατομμύρια επισκέπτες στα δύο χρόνια λειτουργίας του, πρόκειται να φωταγωγηθεί την Κυριακή 03/12 ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε η αυλαία των φετινών εορτασμών θα ανοίξει με την εκδήλωση φωταγώγησης του Πάρκου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 18:00. Πρόκειται για μια «συμφωνία» φωτός και μουσικής που θα ταξιδέψει τους επισκέπτες. Συγκεκριμένα, στην Πλατεία Α του Πάρκου ένα φαντασμαγορικό θέαμα με προβολείς θα φωτίσει τον ουρανό του Ελληνικού, υπό την επιμέλεια του καταξιωμένου Lighting Designer Τάσου Περδικούρη.

Το θέαμα θα «ντύσει» μουσικά η γιορτινή μελωδία που έχει δημιουργήσει ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης Ερμής Γεραγίδης ειδικά για τη βραδιά, την οποία θα ερμηνεύσει ο ίδιος στο πιάνο, με τη συνοδεία της τσελίστριας Στέλλας Τέμπρελη. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που θα σημάνει την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Στην Πλατεία Α του Πάρκου στα ξύλινα σπιτάκια Santa Grottos, θα διεξάγονται εορταστικές δραστηριότητες και εργαστήρια, ενώ στον ίδιο χώρο οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν χριστουγεννιάτικες γεύσεις από τα brands: Johnie Hot Dog, Esteban, Kyknos, Hogar, Hans & Gretel και Lukumades. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν επίσης να επισκεφτούν την Πλατεία Β, και τον κήπο Ζεν μέσα σε ένα σκηνικό σχεδιασμένο με φωτιστικό installation ηλιακής ενέργειας. Τέλος, ο κήπος δίπλα από το σιντριβάνι στολίζεται με φώτα που δημιουργούν σχέδια εμπνευσμένα από το διάσημο πίνακα «The Starry Night» του κορυφαίου ζωγράφου Βίνσεντ Βαν Γκογκ.

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά 09:00 – 22:00
22/12/23 – 7/01/24: 09:00 – 23:00
24/12/23 & 31/12/23 09:00 – 22:00


Γενέθλια για τον Άγιο Βασίλη στην Αθήνα!

Από τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα -θα ανακοινωθούν αναλυτικά τις επόμενες ημέρες- ξεχωρίζει το Christmas Factory, που γιορτάζει φέτος 10 χρόνια και μαζί του ο Άγιος Βασίλης τα γενέθλιά του.

Μήπως τα βράδια ακούτε ύποπτα χαχανητά μικρών ξωτικών από μακριά; Τότε είστε έτοιμοι να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Τα ξωτικά ήδη κάνουν μυστικές συνεδριάσεις τα βράδια, η κυρά Βασίλαινα φτιάχνει καινούριες στολές, οι τάρανδοι κάθε πρωί κάνουν εναέριο τζόγκινγκ και ο Άι Βασίλης ξεσκόνισε και κάνει σέρβις στο έλκηθρό του.

To όνειρο του Άγιου Βασίλη είναι να ανανεώνει κάθε χρόνο το εργοστάσιό του και να υποδέχεται δεκάδες χιλιάδες μικρούς και μεγάλους σε έναν χώρο γεμάτο Χριστούγεννα και αυτό πραγματοποιείται εδώ και 10 χρόνια στο αγαπημένο χωριό στο Γκάζι: την πηγή των Χριστουγέννων στην καρδιά της Αθήνας.

Δέκα γειτονιές μεταμορφώνονται σε «Χριστουγεννιάτικα Χωριά»

Από τις 23 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2024, δέκα «χριστουγεννιάτικα χωριά» στήνονται σε ισάριθμες γειτονιές, ενθουσιάζοντας με τις πλούσιες δράσεις τους μικρούς και μεγάλους. Από την Αχαρνών και τη Λαμπρινή μέχρι το Παγκράτι και Ελληνορώσων, ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του «μεταμορφώνουν» μερικές από τις πιο κεντρικές γειτονιές της Αθήνας σε «χωριά» απίθανης χαράς και γιορτής, και υποδέχονται μικρά και μεγάλα παιδιά με κατασκευές, γλυκο - κεράσματα, face painting και πολλά ακόμα γιορτινά δρώμενα. Τις εκδηλώσεις πλαισιώνουν, μεταξύ άλλων, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, χριστουγεννιάτικες μασκότ, animateurs, μαριονέτες και ταχυδακτυλουργοί.

Η Αθήνα ετοιμάζεται για 15 Live συναυλίες

Η Πλατεία Συντάγματος χορεύει και φέτος στον ρυθμό των Χριστουγέννων! Για επτά ημέρες, συνολικά 15 live συναυλίες από εγχώριους καλλιτέχνες, μουσικά σχήματα και μπάντες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρικότερη μουσική σκηνή των Χριστουγέννων: το George Zervos Trio, οι Wedding Singers, οι Ηermaphrodites Child, ο Βασίλης Καζούλης με τα Κίτρινα Ποδήλατα και την Αλεξάνδρα Κόνιακ, το Dimitris Tsakas Quintet, οι Polkar, οι Gumbo Ya Ya με τις Sugahspank! και Emily Mesko, η Νεφέλη Φασούλη, το Sub Quartet, ο Πάνος Βλάχος, o Jerome Kaluta, το Mihalis Kalkanis Group, το Χριστουγεννιάτικο Γκαλά με τις φωνές της Μαρίας Κατριβέση και του Γιάννη Χουσάκου, οι Jaguar Bοmbs και οι Tonis Sfinos & The Playmates.

Μουσειακές ξεναγήσεις και εκθέσεις με ελεύθερη είσοδο

Για να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα, το νέο μουσείο της πόλης, το «Μουσείο Μαρία Κάλλας», το πρώτο παγκοσμίως αφιερωμένο στη «La Divina», ανοίγει τις πόρτες του για μια διπλή οργανωμένη ξενάγηση με ελεύθερη είσοδο (και απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση). Οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν τον κόσμο της μεγάλης ντίβας, της όπερας και του λυρικού θεάτρου, μέσα από μια διαδρομή βιωματικής εμπειρίας, εμπλουτιζόμενη από οπτικοακουστικά μέσα, κείμενα, νέες τεχνολογίες, ηχητικά και ιστορικά τεκμήρια. Παράλληλα, η πρώτη συναυλία στους χώρους του έρχεται από το Αθηναϊκό Κουιντέτο «Δημήτριος Δούνης», όπου στις δύο παραστάσεις «Christmas Visions» παρουσιάζει ένα εορταστικό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικες σουίτες από την Αναγέννηση έως και σήμερα, γραμμένες από Έλληνες και ξένους συνθέτες.

Στο Κέντρο Τεχνών θα συναντήσουμε την ατομική έκθεση του Κώστα Μπασάνου με τίτλο «Working Title» που πραγματεύεται τον αθέατο δημιουργικό χώρο της εικαστικής παραγωγής, ενώ στην Πινακοθήκη Δήμου Αθηναίων την πρώτη αναδρομική έκθεση του ζωγράφου Αλέξη Κυριτσόπουλου με τίτλο «Παράλληλα», με έργα από το 1963 έως σήμερα. Το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» παρουσιάζει την έκθεση χειροποίητων υφαντών «Τα πλουμιστά Υφαντά της Όσσας Θεσσαλονίκης», ενώ τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει μια λαογραφική γιορτινή ξενάγηση στο αρχοντικό Χατζημιχάλη, και, τέλος, το Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» διοργανώνει για τους επισκέπτες άνω των 60 μια νοσταλγική βόλτα πολιτισμού στο παρελθόν της πόλης που ξεκινά από τη μόνιμη έκθεση «Οδοιπορικό της παλιάς Αθήνας», συνεχίζει στο γεμάτο ιστορίες Θησείο και στον πεζόδρομο της Ηρακλειδών και καταλήγει στην έκθεση «Εύρηκα: Επιστήμη, Τέχνη & Τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων» του Μουσείου Ηρακλειδών.

Τις γιορτινές μέρες, το βανάκι του ΑΘΗΝΑ 9.84 θα εκπλήσσει τις γειτονιές της Αθήνας με χριστουγεννιάτικες μουσικές και παιδικές χορωδίες. Οι στάσεις του περιλαμβάνουν και το Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς, καθώς για ένα μοναδικό πρωινό θα «ντύσει» μουσικά τις εκπαιδευτικές δράσεις γύρω από την έκθεση του Γιώργου Χατζημιχάλη, ενώ στις 20-28/12, στην καρδιά των γιορτών, θα στολίζει με τις μουσικές του το Σύνταγμα. Ειδικά για τις 20 Δεκεμβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός της πόλης ενώνει τις δυνάμεις του με το «Μαζί για το Παιδί» και μας καλούν να συμμετάσχουμε στον χριστουγεννιάτικο ραδιομαραθώνιο ενίσχυσης οικογενειών και παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

«Νύχτα των Ευχών» – Ατμοσφαιρικό ρεβεγιόν Χριστουγέννων στην Πλατεία Κοτζιά

Η «Νύχτα των Ευχών» έχει γίνει πλέον το αγαπημένο έθιμο της Παραμονής των Χριστουγέννων! Στις 24 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι «φωτίζουμε» την Πλατεία Κοτζιά με τα παραδοσιακά βιοδιασπώμενα φαναράκια, τα οποία θα ταξιδέψουν ως τον ουρανό μεταφέροντας τις ευχές μας.


Καλωσορίζουμε το 2024 από την Πλατεία Συντάγματος!

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, δίνουμε ραντεβού στην Πλατεία Συντάγματος! Με οικοδεσπότες το τηλεοπτικό δίδυμο του «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αποχαιρετούμε το 2023 με ένα μοναδικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα γεμάτο live μουσική, χορό, πυροτεχνήματα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις, και υποδεχόμαστε όλοι μαζί το 2024 με αισιοδοξία και χαρά. Το line-up της πρώτης live συναυλίας του έτους θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα!

New Year’s Eve Party – Το 2024 κάνει ποδαρικό στη Βαρβάκειο Αγορά

Το μεγαλύτερο και πιο ξεχωριστό πάρτι της Πρωτοχρονιάς έρχεται και φέτος στη Βαρβάκειο! Λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου, οι Street Outdoors μας περιμένουν στην κεντρικότερη αγορά της πόλης, όπου καταξιωμένοι DJ και παραγωγοί αναλαμβάνουν να μετατρέψουν τις ευχές μας σε μουσική.

ΛΙΣΤΑ80 ΘΕΜΑΤΑ

AUDYSEY Festival (Genesis pt.1) στο ΟΑΚΑ

Εισιτήρια 30.11.2023
X-Mas Eve Marathon

Anastasia the Musical στο Θέατρο Παλλάς

Θέατρο+Χορός 24.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣαπό 23/12 έως 07/0118

Μακεδόνας ‑ Κούκα ‑ Ζουγανέλης στο Vergina Theatro

Μουσική 04.12.2023
VERGINA THEATROαπό 22/12 έως 14/0120

Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας

Θέατρο+Χορός 10.12.2023
ΕΜΠΑΣΣΥαπό 22/12 έως 31/0120

Μαντώ ‑ Μπίγαλης ‑ Πωλίνα ‑ Βόσσου ‑ The Christmas 80s & 90s Party!

Μουσική 15.12.2023
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVEαπό 22/12 έως 29/1215

Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας

Θέατρο+Χορός 15.11.2023
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 20/12 έως 07/0110

Οι «Σκιαδαρέσες» στο Σταυρό του Νότου Club

Μουσική 16.12.2023
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB18/1212

Battle of the Best 2023

Φεστιβάλ 14.11.2023
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ17/1215

Χρύσα Κατσαρίνη «Κουβέρτα» στο Christmas Theater

Θέατρο+Χορός 15.11.2023
CHRISTMAS THEATER17/1215

Pepper 96.6 Xmas Party!

Μουσική 11.12.2023
GAZARTE.16/128

RED Xmas Party: Bάλε κάτι κόκκινο και έλα Σαλόνικα στον πολυχώρο WE!

Nightλάιφ 27.11.2023
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/125

Πλατόνωφ του Αντόν Τσέχωφ

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥαπό 18/11 έως 07/01

H Μαρίνα Σπανού στο Block 33

Μουσική 21.11.2023
BLOCK 3310/1213

«Κρυμμένες» στο Αμαξοστοιχία ‑ Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Θέατρο+Χορός 07.12.2023
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦαπό 19/11 έως 28/04

The Meet Market Xmas Edition

Cityλάιφ 21.11.2023
ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΟΣΥαπό 08/12 έως 17/12

21η Έκθεση Κόμικς & Επιτραπέζιων Παιχνιδιών Comic N’ Play

Φεστιβάλ 22.11.2023
απόΘΗΚΗ Γαπό 08/12 έως 10/12

Athens Rum & Whisky Festival 2023

Cityλάιφ 03.12.2023
AMALIAS 36από 08/12 έως 09/1220

Δεσποινίς Τζούλια

Θέατρο+Χορός 27.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥαπό 06/12 έως 10/0112

Bryan Adams

Μουσική 15.11.2023
Ο.Α.Κ.Α.05/1245

«Το πηρούνι», η μαύρη κωμωδία του Χάρη Ρώμα

Θέατρο+Χορός 16.10.2023
VAULT THEATRE PLUSαπό 23/10 έως 30/0115

Λαχτάρα για κεράσια (2ος χρόνος)

Θέατρο+Χορός 16.10.2023
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦαπό 23/10 έως 30/015

«Chicago» στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Θέατρο+Χορός 12.12.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑαπό 04/12 έως 30/0112

Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας στο Θέατρο Αλίκη

Θέατρο+Χορός 06.12.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗαπό 03/12 έως 17/128

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο θέατρο Αλσος

Μουσική 30.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟαπό 03/12 έως 28/0110

Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ

Θέατρο+Χορός 27.11.2023
IDEALαπό 03/12 έως 30/1210

Δέσποινα Βανδή και Λάμψη 92,3

Μουσική 20.11.2023
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ03/1212

20ος Χάρτης των Γεύσεων

Cityλάιφ 15.11.2023
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΡΟ Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣαπό 02/12 έως 03/1210

«Εγκλήματα καρδιάς» στο Faust

Θέατρο+Χορός 30.10.2023
FAUSTαπό 02/11 έως 14/1212

Η Σχολή Μαγείας και ο Μυστικός Γρίφος

Παιδικά 22.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΦΑΡΓΚΑΝΗαπό 22/10 έως 26/12

Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Μουσική 22.11.2023
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟαπό 25/11 έως 27/0120

Οι Γιαγκίνηδες στο Block 33

Μουσική 17.11.2023
BLOCK 33από 01/12 έως 08/1210

Αγαμοι Θύται

Μουσική 17.11.2023
ANODOS LIVE STAGEαπό 11/11 έως 24/1215

Η Μπάμπουσκα της Ξένιας Καλογεροπούλου

Θέατρο+Χορός 15.11.2023
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΦΟΥΑΓΙΕαπό 19/11 έως 07/015

Οι ONIRAMA στην ταράτσα του Gazarte …με μια παρέα τραγούδια!

Μουσική 15.11.2023
GAZARTE - ROOF STAGEαπό 11/11 έως 30/1214

Η Μαρινέλλα στο NOX

Μουσική 15.11.2023
NOXαπό 29/11 έως 31/0120

Οι δούλες του Ζαν Ζενέ

Θέατρο+Χορός 15.11.2023
ΔΗΛΟΣ - ΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝαπό 30/10 έως 11/128

`Η μικρή λέξη αγάπη` του Αύγουστου Κορτώ

Θέατρο+Χορός 15.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥαπό 03/11 έως 27/0110

Μαύρη Σαμπούκα Platinum

Stand Up 15.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΗαπό 27/10 έως 07/0114

O Καρυοθραύστης

Θέατρο+Χορός 15.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗαπό 26/11 έως 07/0113

Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του

Θέατρο+Χορός 14.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝαπό 28/10 έως 07/019

Σεσουάρ για δολoφόνους

Θέατρο+Χορός 13.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΠΕΤΗαπό 27/10 έως 17/1214

Φιλουμένα Μαρτουράνο

Θέατρο+Χορός 09.11.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝαπό 18/10 έως 17/1218

Ιουλία Καραπατάκη στο Σταυρό του Νότου

Μουσική 30.10.2023
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - CLUBαπό 03/11 έως 15/1214

Ο Μισάνθρωπος του Μολιέρου

Θέατρο+Χορός 30.10.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΝαπό 21/10 έως 17/1217

Γέρμα

Θέατρο+Χορός 30.10.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑαπό 27/10 έως 17/1215

Maria Callas Museum

Εισιτήρια 30.10.2023
MARIA CALLAS MUSEUMαπό 27/10 έως 29/023

Τι θα δούμε από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο στο Principal Club Theater @ Mylos Area

Μουσική 11.10.2023
PRINCIPAL CLUB THEATER - MYLOS COMPLEXαπό 30/09 έως 09/12

«Ο τυχαίος θάvατος ενός αναρχικού» 3ος χρόνος

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗαπό 01/11 έως 17/1217

«Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας», του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΧΟΡΝαπό 22/10 έως 17/128

«Το στρίψιμο της βίδας Reloaded» στο Vault Theatre Plus

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VAULT - ΣΚΗΝΗ Βαπό 14/10 έως 14/0110

«Το τηλεφώνημα» στο θέατρο Faust

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
FAUSTαπό 23/10 έως 05/1212

Έγκλημα και Τιμωρία

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΕΙΑαπό 23/11 έως 23/1210

Οι Αθλιοι

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣαπό 21/10 έως 10/1210,50

«Μικρά Συζυγικά Εγκλήματα», στο θέατρο Ανεσις

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣαπό 20/10 έως 13/0115

Σέρλοκ Χόλμς: Το αίνιγμα του Λούνα Παρκ

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟαπό 15/10 έως 07/0110

«Τέλειοι ξένοι» ‑ 2ος χρόνος

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑαπό 12/10 έως 17/1214

«Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» ‑ 2ος χρόνος

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗαπό 13/10 έως 30/1215

«Ένα παιδί μετράει τ’άστρα»

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΒΑΣΙΛΑΚΟΥαπό 07/10 έως 17/1210

«Ο Ταρτούφος» του Μολιέρου

Θέατρο+Χορός 25.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΑΘΜΟΣαπό 23/10 έως 09/0110

Ο θάνατος του εμποράκου

Θέατρο+Χορός 12.09.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΖΙΝΑ.από 05/10 έως 17/1218

«Unfriend», του Steven Moffat

Θέατρο+Χορός 28.08.2023
ΝΕΟΣ ΑΚΑΔΗΜΟΣαπό 11/10 έως 07/0116

Η Εκατομμυριούχος

Θέατρο+Χορός 25.07.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣαπό 12/10 έως 03/1215

Τρεις ψηλές γυναίκες

Θέατρο+Χορός 25.07.2023
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑαπό 24/11 έως 11/0212

Λαχτάρα για κεράσια

Θέατρο+Χορός 25.07.2023
ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦαπό 23/10 έως 30/015

Οι 12 ένορκοι

Θέατρο+Χορός 25.07.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗαπό 30/09 έως 30/1212

«Shrek the musical» στο Θέατρο Περοκέ

Θέατρο+Χορός 10.05.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΟΚΕαπό 24/11 έως 07/0115

Η Finos Film γιορτάζει τα 80 της χρόνια στο AthensCon

Cityλάιφ 22.11.2023
ΓΗΠΕΔΟ TAEKWONDO - ΚΛΕΙΣΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟΥαπό 01/12 έως 03/12

Λυσσασμένη γάτα

Θέατρο+Χορός 25.11.2023
ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟαπό 01/12 έως 30/127

Σάκης Ρουβάς ‑ Melisses ‑ Αναστασία στο Έναστρον!

Μουσική 26.11.2023
ΕΝΑΣΤΡΟΝαπό 10/11 έως 30/1220

Bridal Expo ‑ Bridal Fashion Week 2023

Cityλάιφ 28.11.2023
ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ01/126

Ο Κωστής Μαραβέγιας στο VOX

Μουσική 01.12.2023
VOXαπό 01/12 έως 29/1215

Σκοτσέζικο ντους

Θέατρο+Χορός 05.12.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΟΒΑαπό 01/12 έως 28/0410

«Συρανό ντε Μπερζεράκ» στο Θέατρο Αλκυονίς

Θέατρο+Χορός 09.12.2023
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΥΟΝΙΣαπό 24/11 έως 31/0117
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρλεκιν: Ποιο ήταν το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα και ο μοναδικός Έλληνας συγγραφέας με ψευδώνυμο

Paper 27.04.2024
Τα Αρλεκιν μας αποχαιρετούν: H ιστορία των πιο πετυχημένων βιβλίων περιπτέρου

The Bear: Η σειρά που οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσεις

TV Σειρές 27.04.2024
Ανάγκασε εκατομμύρια τηλεθεατές να κολλήσουν μαζί της

Τέλος τα Αρλεκιν μετά από 45 χρόνια: Η συγκινητική ανακοίνωση του εκδότη

Paper Προχτές
Το τέλος εποχής για τα Αρλεκιν ανακοίνωσε ο επικεφαλής των εκδόσεων, Χάρης Νικολακάκης

O Γιάννης Καραγιάννης έχει δισκάδικο σε ταράτσα και μας υποδέχεται για τη Record Store Day

Rec Mode 21.04.2024
Record Store Day: Η γιορτή που λατρεύουν οι μουσικόφιλοι επιστρέφει και πάλι στις 20 Απριλίου

Eκείνη τον έβρισκε ανώριμο, εκείνος αχώνευτη: Κι όμως έπαιξαν σε μια ταινία που έκανε πάταγο

Σινεμά 20.04.2024
Μόλις και μετά βίας μιλούσαν μεταξύ τους όταν δεν γύριζαν σκηνές μαζί...

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την