E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Φάτνες με αληθινά ζώα ‑ «Γίνονται έκθεμα για την ψυχαγωγία!» – «Κοπρίτες, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα» λέει ο Μπέος

«Το κατά πόσο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ευζωία των ζώων μπορεί να το κρίνει μόνο ο εισαγγελέας»

Δημοσίευση 30/11/2023 | 17:38

Βόλος: Φάτνες με αληθινά ζώα ‑ «Γίνονται έκθεμα για την ψυχαγωγία!» – «Κοπρίτες, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα» λέει ο Μπέος

Για τις φάτνες με αληθινά ζώα που στήθηκαν ξανά στον Βόλο, και που πέρυσι είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση, μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Παύλος Σταμόπουλος, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες, τα ζώα σιτίζονται και ποτίζονται κανονικά, τα παιδάκια χαίρονται και ψυχαγωγούνται. Το θέμα όμως που προκύπτει είναι το νομικό κομμάτι γιατί υπάρχει νόμος που διασφαλίζει τα δικαιώματα των ζώων και το δεύτερο θέμα είναι το ηθικό κομμάτι. Το κατά πόσο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ευζωία των ζώων μπορεί να το κρίνει μόνο ο εισαγγελέας» τόνισε.

«Κάτι γίνεται, όμως, εδώ και 9 χρόνια για να γίνεται θέμα» ανέφερε ο κτηνίατρος και διάβασε τον νόμο που ορίζει τι σημαίνει ευζωία για ένα ζώο και όπως τόνισε «η πλατεία μιας πόλης δεν είναι το φυσικό περιβάλλον αυτών των ζώων».

«Κοπρίτες, κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα» ήταν η απάντηση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος δήλωσε με θράσος: «Βάφτισα τη φάτνη στάνη, δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας». Τα παραπάνω είπε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, συζητήθηκαν οι αντιδράσεις στην εκμετάλλευση των ζωντανών ζώων που έχουν τοποθετηθεί σε δύο φάτνες στον Άγιο Νικόλαο και στο πάρκο του Αγίου Βασίλη.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου, έφτασε στο σημείο μάλιστα να ισχυριστεί ότι τα ζώα είναι στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή σε στάνη. «Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό, τον βάφτισα στάνη γι΄αυτό και κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί η αδυνατισμένη εμφάνιση της Ariana Grande έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη συζήτηση

E-Daily 3.Left 17.06.2026
H κοινωνία περνά μια περίοδο όπου η ακραία αδυναμία επιστρέφει ως πρότυπο ομορφιάς

Το πρώτο δωμάτιο που ψάχνουν οι κλέφτες μόλις μπουν σε ένα σπίτι

E-Daily 3.Left 17.06.2026
Οι κλέφτες δεν κινούνται τυχαία: γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται τα πολύτιμα αντικείμενα και έχουν ελάχιστο χρόνο για να τα βρουν.

Οι πόζες της Κατερίνας Παπουτσάκη με το μαγιό της σε πισίνα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε διαφορετικά στιγμιότυπα πριν κάνει τη βουτιά της

Μία μαγική στιγμή στο Μετρό του Συντάγματος – Μικρό κορίτσι χόρευε ενώ μία γυναίκα έπαιζε πιάνο – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσίευση συγκέντρωσε χιλιάδες προβολές και δεκάδες θετικά σχόλια

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού ‑ Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός νοσηλεύεται στο «Αττικόν», έπειτα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο σπίτι της

Λένα Δροσάκη: «Σε αυτό το κομμάτι, είμαι σε μια φάση απελπισίας, διότι έχουμε ξεχάσει να αγαπάμε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Λένα Δροσάκη στην εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά. Μέσα σε όλα, η γνωστή

Ο Νεϊμάρ ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει και 5ο παιδί

E-Daily 3.Left Χτες
Αυτό θα είναι το τρίτο παιδί με τη σύζυγό του, Μπρούνα Μπιανκάρντι

«Θύελλα» αντιδράσεων κατά του Μπρούκλιν Μπέκαμ: «Σταμάτα να εκμεταλλεύεσαι τους γονείς σου»

E-Daily 3.Left Χτες
Το ειρωνικό σχόλιο του Μπρούκλιν για την ρήξη με τους γονείς του και οι αρνητικές αντιδράσεις των χρηστών στα social media

Βισκαδουράκης: «Είχαν εξώφυλλο ότι φέρνω τον γιο μου στη ζωή και εμείς μόλις τον είχαμε χάσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση έκανε ο Θανάσης Βισκαδουράκης το πρωί της Τρίτης 16 Ιουνίου, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

Ο Κώστας Φραγκολιάς για τη Μαίρη Βυτινάρος: «Υπήρξαν μηνύματα, αλλά με άφησε στο διαβάστηκε»

E-Daily 3.Left Χτες
Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινό του ΑΝΤ1 έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στο