E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βόλος: Φάτνες με αληθινά ζώα ‑ «Γίνονται έκθεμα για την ψυχαγωγία!» – «Κοπρίτες, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα» λέει ο Μπέος

«Το κατά πόσο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ευζωία των ζώων μπορεί να το κρίνει μόνο ο εισαγγελέας»

Δημοσίευση 30/11/2023 | 17:38

Βόλος: Φάτνες με αληθινά ζώα ‑ «Γίνονται έκθεμα για την ψυχαγωγία!» – «Κοπρίτες, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα» λέει ο Μπέος

Για τις φάτνες με αληθινά ζώα που στήθηκαν ξανά στον Βόλο, και που πέρυσι είχαν προκαλέσει εισαγγελική παρέμβαση, μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνιάτρων Παύλος Σταμόπουλος, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

«Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες, τα ζώα σιτίζονται και ποτίζονται κανονικά, τα παιδάκια χαίρονται και ψυχαγωγούνται. Το θέμα όμως που προκύπτει είναι το νομικό κομμάτι γιατί υπάρχει νόμος που διασφαλίζει τα δικαιώματα των ζώων και το δεύτερο θέμα είναι το ηθικό κομμάτι. Το κατά πόσο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ευζωία των ζώων μπορεί να το κρίνει μόνο ο εισαγγελέας» τόνισε.

«Κάτι γίνεται, όμως, εδώ και 9 χρόνια για να γίνεται θέμα» ανέφερε ο κτηνίατρος και διάβασε τον νόμο που ορίζει τι σημαίνει ευζωία για ένα ζώο και όπως τόνισε «η πλατεία μιας πόλης δεν είναι το φυσικό περιβάλλον αυτών των ζώων».

«Κοπρίτες, κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα» ήταν η απάντηση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος δήλωσε με θράσος: «Βάφτισα τη φάτνη στάνη, δεν μπορεί να μας πειράξει κανένας». Τα παραπάνω είπε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, συζητήθηκαν οι αντιδράσεις στην εκμετάλλευση των ζωντανών ζώων που έχουν τοποθετηθεί σε δύο φάτνες στον Άγιο Νικόλαο και στο πάρκο του Αγίου Βασίλη.

Ωστόσο, ο δήμαρχος Βόλου, έφτασε στο σημείο μάλιστα να ισχυριστεί ότι τα ζώα είναι στον φυσικό τους χώρο, δηλαδή σε στάνη. «Παραχώρησα τον χώρο σε έναν βοσκό, τον βάφτισα στάνη γι΄αυτό και κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Κοπρίτες. Για τρέλα μιλάμε. Ρε, φέρτε έναν ψυχίατρο γρήγορα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κιμ Καρντάσιαν: Διακοπές με τα παιδιά της και τον Λιούις Χάμιλτον στο Τόκιο

Tabloid Χτες
Η παρουσία του οδηγού της Formula 1 επιβεβαιώνει τις αναφορές που θέλουν τους δύο να έχουν αναπτύξει στενότερη σχέση

Το νέο βίντεο της Τούνη με τα «επιτεύγματά» της προκαλεί αντιδράσεις ‑ «Έτσι νιώθω που έχω καταφέρει όλα αυτά στα 32 μου»

Tabloid Χτες
«Η μισή Ελλάδα με μισεί γιατί δεν έχει καταφέρει όσα εγώ στα 32 μου», αναφέρει στη δημοσίευση