E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Heidi Klum χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε ραντεβού με τον σύζυγό της

Το ασυνήθιστο ραντεβού

Δημοσίευση 30/11/2023 | 15:45

Η Heidi Klum χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε ραντεβού με τον σύζυγό της

To διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Heidi Klum και ο σύζυγός της Tom Kaulitz έκαναν μία όχι τόσο συνηθισμένη έξοδο για δείπνο.

Οι δυο τους μπήκαν στο αεροπλάνο με προορισμό την Γερμανία, τόπο καταγωγής και των δύο, και όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Klum, είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν μέσα στο τζετ, το οποίο θα την πήγαινε στο GNTM, το δημοφιλές ριάλιτι σόου Germany’s Next Top Model, στο οποίο θα συμμετάσχει ως προσκεκλημένη.

Η Klum φόρεσε μαύρα για το ταξίδι της και το πιο εντυπωσιακό κομμάτι πάνω της ήταν το δερμάτινο μαύρο τζάκετ με τα πολύ μακριά κρόσια, το οποίο μας έδειξε μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της.

To ζευγάρι είναι μαζί περίπου από το 2018. Παντρεύτηκαν σε μία κρυφή τελετή τον Φεβρουάριο του 2019 και από τότε ζουν ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την Klum, ο μουσικός σύζυγός της είναι ο σύντροφος με τον οποίο μπορεί να συζητάει τα πάντα, ενώ είναι ο «επιπλέον μπαμπάς» των παιδιών της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους