E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού – «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις»

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Δημοσίευση 30/11/2023 | 13:44

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού – «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις»

Αγωγή είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης πριν από λίγους μήνες εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές προς τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τον κατηγορούσαν για σωματική και λεκτική κακoποίηση στη Ζέτα Δούκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι δύο γιατροί που υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση που βίωνε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο δικηγόρος το Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε όλο το παρασκήνιο.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού. Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεχτεί και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέο ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για Χατζίδου – Παύλου: «Είναι πουθενάδες»

Tabloid 11.02.2026
Ο τραγουδιστής, γι’ άλλη μια φορά, μίλησε αρνητικά για το ζευγάρι

Η Ρία Ελληνίδου στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Όταν οι άνδρες διαλέγουν…»

Tabloid 11.02.2026
Το σχόλιο της Ρίας Ελληνίδου για τα νύχια στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου

Tabloid 11.02.2026
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Η Αντζελίνα Τζολί για τα σημάδια από τη μαστεκτομή: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς ουλές»

Celebrity Stories 11.02.2026
«Είμαι ευγνώμων που είχα τη δυνατότητα να δράσω προληπτικά για την υγεία μου»

Κατερίνα Γερονικολού: Έχω μεγαλώσει κι εγώ με το παιδί του Γιάννη Τσιμιτσέλη, είμαστε οκτώ χρόνια όλοι μαζί

Tabloid 11.02.2026
Αποδεχόμαστε τους γονείς και τους φίλους του άλλου, πόσο μάλλον το παιδί του, σχολίασε η ηθοποιός

Φουρέιρα: Φορούσαμε παπούτσια από τη λαϊκή ή ό,τι μας έδινε η εκκλησία

Tabloid 11.02.2026
Πρώτη φορά στην Ελλάδα έφαγα ψωμί από φούρνο

Eurovision 2026: Απόψε ο α` ημιτελικός για την ανάδειξη του ελληνικού τραγουδιού ‑ Πώς ψηφίζουμε

Eurovision 11.02.2026
Ποιοι καλλιτέχνες διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό - Αναλυτικά, το πρόγραμμα του «Sing for Greece 2026»

«Δεν βγαίνει αλλιώς η εκπομπή» ‑ Η Τσιμτσιλή πήρε την κατάσταση στα χέρια της για το κρύο στο πλατό

Tabloid 11.02.2026
Μια μικρή… έκπληξη επιφύλασσε το πρωινό της Τετάρτης στο πλατό του Happy Day, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα φορώντας ζακέτα

Οταν ο καθηγητής Λιαντίνης εξηγούσε πώς ήταν η ωραία Ελένη: Το τρικ του Ομήρου

Social 11.02.2026
Το «υπέροχο» που είναι μια ανώτερη μορφή του «ωραίου»

Eurovision: Ο σάλος στην Κύπρο για το «Jalla», οι σκηνές που έκοψε το RIK & η αντίδραση της Antigoni

Eurovision 11.02.2026
Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει γύρω από το τραγούδι «Jalla» της Antigoni, με το οποίο η Κύπρος θα συμμετάσχει στη Eurovision 2026

H Rihanna για ψώνια στο σούπερ μάρκετ – Το απρόοπτο με το καρότσι

Tabloid 11.02.2026
Η επική αντίδραση γυναίκας που δεν την αναγνώρισε και τα γέλια της τραγουδίστριας