E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού – «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις»

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Δημοσίευση 30/11/2023 | 13:44

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού – «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις»

Αγωγή είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης πριν από λίγους μήνες εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές προς τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τον κατηγορούσαν για σωματική και λεκτική κακoποίηση στη Ζέτα Δούκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι δύο γιατροί που υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση που βίωνε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο δικηγόρος το Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε όλο το παρασκήνιο.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού. Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεχτεί και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

YFSF: Social media και κοινό υποκλίθηκαν στη Μαριλού Κατσαφάδου ‑ Το πιο κεφάτο act της βραδιάς

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η ερμηνεία της ξεσήκωσε το πλατό, ενώ στα social media τα σχόλια ήταν αποθεωτικά.

Απίθανο! Μεταμορφώθηκε σε Edith Piaf και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

E-Daily 3.Left 08.06.2026
«Δεν το περίμενα» – Η αντίδραση της Αφροδίτης Χατζημηνά μετά τη νίκη

Μοντέλο κατηγορεί εταιρεία μόδας ότι χρησιμοποίησε την εικόνα της για AI φωτογραφίες χωρίς άδεια

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Νέα διαμάχη με την Τεχνητή Νοημοσύνη στη μόδα: «Μετέτρεψαν τις φωτογραφίες μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου»

Περίεργα επαγγέλματα που όμως πληρώνονται πολύ καλά

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Όχι, δεν είναι ο χειριστής αυτόματης τέντας!

Γιατί τα φανάρια στην Ιαπωνία είναι μπλε και όχι πράσινα

E-Daily 3.Left 08.06.2026
Η διαφορά βρίσκεται στη γλωσσα

Λάκης Γαβαλάς για GNTM: «Τύραννος η Ζενεβιέβ, πυγολαμπίδα η Ηλιάνα»

E-Daily 3.Left Χτες
«Έχουμε και τον Αγγελο που μας ποτίζει – είμαστε ένας κήπος», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής

Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Γεννήθηκε ο γιος τους – Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του

Ζέτα Δούκα: Εντυπωσιάζει στα 52 της με φωτογραφία χωρίς φίλτρα – «Αυτό είναι το σώμα μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε αναλυφιλτράριστη φωτογραφία με μαγιό και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα αυταποδοχής

«Τέρας με πρησμένο πρόσωπο» έγραψαν στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη ‑ η απάντησή της έγινε viral

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer δεν άφησε αναπάντητο το προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο TikTok

Νίκος Τερζής: «Ρουβάς, Μαζωνάκης, Παπαρίζου – τους γνώρισα όταν ήταν στο μηδέν»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε τη φιλοσοφία του πίσω από τις μεγάλες συνεργασίες της καριέρας του

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έχω το ρεκόρ αρνήσεων στην ελληνική τηλεόραση»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε για πολλές προτάσεις που απέρριψε

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

Tabloid Χτες
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική