E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού – «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις»

Όλες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Δημοσίευση 30/11/2023 | 13:44

Υπόθεση Κιμούλη: Παραπέμπονται σε δίκη Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού – «Οι γιατροί έδωσαν ψευδείς ιατρικές πιστοποιήσεις»

Αγωγή είχε καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης πριν από λίγους μήνες εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές προς τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τον κατηγορούσαν για σωματική και λεκτική κακoποίηση στη Ζέτα Δούκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι δύο γιατροί που υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση που βίωνε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο δικηγόρος το Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε όλο το παρασκήνιο.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού. Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μίλησε στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεχτεί και εκεί μετά θα συζητήσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιώργος Λιάγκας μου κάνει επιθέσεις επειδή δεν πάω στην εκπομπή του»

Tabloid 15.03.2026
«Εντάξει, εγώ τις δέχομαι και απαντώ με πολύ ευγενικό τρόπο πάντα»

Η Λίλι Αλεν στη σκηνή με μίνι σιθρού φόρεμα και εσώρουχα

Tabloid 15.03.2026
Η τραγουδίστρια έκανε μία ακόμη εκκεντρική εμφάνιση μετά το φόρεμα με τις αποδείξεις από τα ραντεβού του Ντέιβιντ Χάρμπουρ με άλλες γυναίκες

Απείλησαν τη Νικολούλη στον αέρα της εκπομπής ‑ Η viral απάντηση: «Και είναι και κόκκινη, άντε γεια»

TV Buzz 15.03.2026
Η «πληρωμένη» απάντηση της παρουσιάτριας σε τηλεφωνική απειλή

Όταν το Χόλιγουντ πίστεψε ότι η Elizabeth Taylor... είχε πεθάνει

Celebrity Stories 15.03.2026
Η μέρα που η Κλεοπάτρα λίγο έλειψε να μείνει χωρίς βασίλισσα

Zούσαν κρυφό έρωτα στα γυρίσματα και μας τον έκρυβαν για χρόνια

Celebrity Stories 15.03.2026
Η σχέση που εξηγεί τη μαγική τους χημεία στην οθόνη

Η Σίντνεϊ Σουίνι διέψευσε τις φήμες περί μείωσης στήθους

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός παραδέχτηκε πως παλαιότερα δεν αισθανόταν άνετα με το σώμα της και αυτό άλλαξε όταν συμμετείχε στο Euphoria

Κωστόπουλος: «Βγαίνει μία κυράτσα ψεύτρα, βλαχάρα των media που λέει ότι εμείς ξέρουμε»

TV Buzz Χτες
Τι είπε για τα δημοσιεύματα για την Ελένη Μενεγάκη

Ο Ανταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του 2025: Ποιοι συμπληρώνουν τη δεκάδα στη λίστα Forbes

Tabloid Χτες
Τα κέρδη του ηθοποιού ήταν αισθητά χαμηλότερα από εκείνα του περσινού πρωταθλητή, Ντουέιν Τζόνσον

Η Δούκισσα Νομικού απάντησε στις πιο συχνές αναζητήσεις στο ίντερνετ για εκείνη: «Συγγνώμη νούμερο ένα είναι η ηλικία μου;»

Tabloid Χτες
«Δεν ξέρουν ότι είμαι 25; Έλα Χριστέ και Παναγιά», είπε με χιούμορ το μοντέλο

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και μετά τη γέννα

Social Χτες
Κάθε ατέλεια είναι απόδειξη ότι έζησα, ότι μεγάλωσα, έγραψε στην ανάρτησή της η Instagrammer