E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Συνέλαβαν Ρωσίδα που έτρωγε σάντουιτς με... 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία ‑ «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει ...»

Τι απεφάνθη η 41χρονη μετά την περιπέτειά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 20:49

Βίντεο: Συνέλαβαν Ρωσίδα που έτρωγε σάντουιτς με... 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία ‑ «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει ...»

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη μακρινή Ρωσία -και, πιο συγκεκριμένα, από την εμβληματική Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Εκεί, μία 41χρονη Ρωσίδα συνελήφθη από τις Αρχές, επειδή... κάθισε στη μέση της πλατείας και άρχισε να απολαμβάνει το... λιτό κι απέριττο γεύμα της: Ένα ομολογουμένως τεράστιο σάντουιτς με κόκκινο χαβιάρι!

Η «πέτρα του σκανδάλου», Γκουλίνα Νάουμαν, μαζί με μια φίλη της, που τραβούσε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram, βρίσκονταν μπροστά από τα τείχη του Κρεμλίνου. Η Νάουμαν φορούσε ένα μακρύ γούνινο πάλτο και το αντίστοιχο καπέλο -που ταιριάζει «γάντι» με τον ρωσικό χειμώνα.

Η εκκεντρική, το δίχως άλλο, Ρωσίδα, μετέφερε ένα πλαστικό κουτί, που περιείχε 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι. Αφού... στρογγυλοκάθισε καταμεσής της πλατείας, άρχισε να απλώνει «γενναίες» στρώσεις από μπρικ -όπως αποκαλείται αλλιώς το κόκκινο χαβιάρι- πάνω σε μια μεγάλη φέτα ψωμί, απολαμβάνοντας έτσι ένα σαφώς ασυνήθιστο σάντουιτς.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, μάλλον δεν άρεσαν ή, έστω, φάνηκαν «ύποπτα», σύμφωνα με τους Moscow Times, στις ρωσικές αρχές, που την έθεσαν υπό κράτηση, προτού μάλιστα προλάβει να τελειώσει το λουκούλλειο γεύμα της. Σύμφωνα με το NEXTA, στο Twitter, η πράξη της ήταν απαγορευμένη, τόσο λόγω του μεγέθους του σάντουιτς όσο και της ποσότητας κόκκινου χαβιαριού, που χρησιμοποίησε.

Έπειτα από τρεις ώρες κράτησης και ανάκρισης, η 41χρονη Νάουμαν και η φίλη της αφέθηκαν ελεύθερες, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Η ίδια εξήγησε ότι σκόπευε να γυρίσει ένα τύπου «ρετρό» βίντεο σε εστιατόριο της ρωσικής πρωτεύουσας, αλλά, όταν διαπίστωσε ότι αυτό ήταν κλειστό, προτίμησε να απολαύσει το φαγητό της στην Κόκκινη Πλατεία. «Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο» έγραψε στο Telegram. «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να είσαι... σικ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Κόσμος 14.04.2026
Το χρονικό της σύλληψης στο Φατίχ και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Bloomberg: Το Ιράν καταθέτει νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 14.04.2026
Η Τεχεράνη εξετάζει το ενδεχόμενο βραχείας διακοπής της ναυσιπλοϊας μέσω του Ορμούζ για να αποφύγει να θέσει σε κίνδυνο τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και οδήγησε μέχρι τη Σουηδία

Κόσμος 14.04.2026
200 χιλιόμετρα οδήγησε ο ανήλικος το κλεμμένο λεωφορείο

Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι ‑ Πότε μπορείτε να αξιοποιήσετε το voucher

Οικονομία 14.04.2026
Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα - Οι δύο περίοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

Ο πόλεμος στο Ιράν απειλεί τις αερομεταφορές στην Ευρώπη – Κίνδυνος με την επάρκεια καυσίμων στα αεροσκάφη

Κόσμος 14.04.2026
Τα διυλιστήρια της ΕΕ καλύπτουν περίπου το 70% της κατανάλωσης

NYT: Η Ουάσινγκτον ζητά από την Τεχεράνη το 20ετές «πάγωμα» κάθε πυρηνικής δραστηριότητας

Κόσμος 14.04.2026
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες διαπραγματεύονται μία συμφωνία με το Ιράν που θα αγοράσει χρόνο, ξανά», τονίζεται σε δημοσίευμα των NYT

Λάρισα: Τρεις ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο για μια ζακέτα

Ελλάδα 14.04.2026
Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις νεανικής παραβατικότητας

Θεσσαλονίκη: Έκανε απόπειρα ληστείας σε καφεκοπτείο, προσπάθησε να διαφύγει και έπεσε από 2,5 μέτρα

Ελλάδα 14.04.2026
Δράστης έκανε απόπειρα διάρρηξης σε καφεκοπτείο στην Πολίχνη, αλλά έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων

Η Ιταλία ανέστειλε την ανανέωση της αμυντικής συμφωνίας με το Ισραήλ, ανακοίνωσε η Μελόνι

Κόσμος 14.04.2026
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός προχώρησε σε νέα δήλωση στήριξης προς τον Πάπα Λέοντα μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Τραμπ

Η Βρετανίδα υπουργός Οικονομικών δηλώνει οργισμένη για την στρατηγική του Τραμπ στο Ιράν

Κόσμος 14.04.2026
«Οι ΗΠΑ πήγαν σε αυτό τον πόλεμο χωρίς ένα σαφές σχέδιο εξόδου, χωρίς μια σαφή ιδέα για το τι προσπαθούσαν να επιτύχουν», δήλωσε η Ριβς σε συνέντευξή της