E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Συνέλαβαν Ρωσίδα που έτρωγε σάντουιτς με... 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία ‑ «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει ...»

Τι απεφάνθη η 41χρονη μετά την περιπέτειά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 20:49

Βίντεο: Συνέλαβαν Ρωσίδα που έτρωγε σάντουιτς με... 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία ‑ «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει ...»

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη μακρινή Ρωσία -και, πιο συγκεκριμένα, από την εμβληματική Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Εκεί, μία 41χρονη Ρωσίδα συνελήφθη από τις Αρχές, επειδή... κάθισε στη μέση της πλατείας και άρχισε να απολαμβάνει το... λιτό κι απέριττο γεύμα της: Ένα ομολογουμένως τεράστιο σάντουιτς με κόκκινο χαβιάρι!

Η «πέτρα του σκανδάλου», Γκουλίνα Νάουμαν, μαζί με μια φίλη της, που τραβούσε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram, βρίσκονταν μπροστά από τα τείχη του Κρεμλίνου. Η Νάουμαν φορούσε ένα μακρύ γούνινο πάλτο και το αντίστοιχο καπέλο -που ταιριάζει «γάντι» με τον ρωσικό χειμώνα.

Η εκκεντρική, το δίχως άλλο, Ρωσίδα, μετέφερε ένα πλαστικό κουτί, που περιείχε 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι. Αφού... στρογγυλοκάθισε καταμεσής της πλατείας, άρχισε να απλώνει «γενναίες» στρώσεις από μπρικ -όπως αποκαλείται αλλιώς το κόκκινο χαβιάρι- πάνω σε μια μεγάλη φέτα ψωμί, απολαμβάνοντας έτσι ένα σαφώς ασυνήθιστο σάντουιτς.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, μάλλον δεν άρεσαν ή, έστω, φάνηκαν «ύποπτα», σύμφωνα με τους Moscow Times, στις ρωσικές αρχές, που την έθεσαν υπό κράτηση, προτού μάλιστα προλάβει να τελειώσει το λουκούλλειο γεύμα της. Σύμφωνα με το NEXTA, στο Twitter, η πράξη της ήταν απαγορευμένη, τόσο λόγω του μεγέθους του σάντουιτς όσο και της ποσότητας κόκκινου χαβιαριού, που χρησιμοποίησε.

Έπειτα από τρεις ώρες κράτησης και ανάκρισης, η 41χρονη Νάουμαν και η φίλη της αφέθηκαν ελεύθερες, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Η ίδια εξήγησε ότι σκόπευε να γυρίσει ένα τύπου «ρετρό» βίντεο σε εστιατόριο της ρωσικής πρωτεύουσας, αλλά, όταν διαπίστωσε ότι αυτό ήταν κλειστό, προτίμησε να απολαύσει το φαγητό της στην Κόκκινη Πλατεία. «Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο» έγραψε στο Telegram. «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να είσαι... σικ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

FIR Αθηνών: Εισαγγελική παρέμβαση για το μπλακ άουτ στα αεροδρόμια

Ελλάδα 05.01.2026
Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έγιναν παρεμβάσεις στη συγκοινωνία των αεροσκαφών και πού οφείλονται οι παρεμβολές

Ανατροπές στη φορολογία φέρνει το 2026 για ελεύθερους επαγγελματίες

Οικονομία 05.01.2026
Η φετινή χρονιά αναμένεται να φέρει «φουσκωμένα» εκκαθαριστικά για περίπου 400.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του κλαμπ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος

Ελλάδα 05.01.2026
Την πόρτα του εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν οι ιδιοκτήτες του κλαμπ στην Πάτρα όπου ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο 30χρονος.

Πρέβεζα: Ώρες αγωνίας στη ΜΕΘ για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Ελλάδα 05.01.2026
Η τοπική κοινωνία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις

Ανακαίνιση σπιτιού με επιδότηση έως 90%: Πώς θα αλλάξετε πλακάκια, μπάνιο και κουζίνα

Οικονομία 05.01.2026
Μεγάλες αλλαγές έχει το νέο πρόγραμμα ανακαίνισης σπιτιού που έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες.

FIR Αθηνών: Ο περίεργος βόμβος και τα 40 «νεκρά» λεπτά

Ελλάδα 05.01.2026
Τεχνική δυσλειτουργία ή κυβερνοεπίθεση πίσω από το «μπλακ άουτ» στο FIR Αθηνών

Τέλος οι λαικές αγορές από την Τετάρτη

Ελλάδα 05.01.2026
Οι πωλητές και οι παραγωγοί αντιδρούν στην ακρίβεια και τα φορολογικά μέτρα

Βροχή ελέγχων από την εφορία το 2026: Πάνω από 72.800 έρευνες της ΑΑΔΕ, ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο

Ελλάδα 05.01.2026
Σε πρώτο πλάνο οι υποθέσεις από το 2022 μέχρι και το 2025 - Στόχος φορολογικά έσοδα της τάξης των 2,5 δισ. ευρώ

Μετά τη Βενεζουέλα, η Κολομβία; «Καλή ιδέα» μια νέα επιχείρηση, λέει ο Τραμπ – Τι είπε για Κούβα και Γροιλανδία

Κόσμος 05.01.2026
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της Κολομβίας

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε στον περιφερειακό με 304 χιλιόμετρα και τραβούσε βίντεο για το TikTok!

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει τον οδηγό και θα προβεί στις προβλεπόμενες ενέργειες

Νέα ανακοίνωση της ΥΠΑ: Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα ‑ Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια

Ελλάδα Χτες
Η ΥΠΑ τονίζει ότι σε όλα τα στάδια της διαχείρισης του περιστατικού «διασφαλίστηκε πλήρως η ασφάλεια των πτήσεων»

Γιώργος Παπαδάκης: Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου για τον θάνατό του

Ελλάδα Χτες
Θρήνος για τον αδόκητο χαμό του γνωστού δημοσιογράφου