E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο: Συνέλαβαν Ρωσίδα που έτρωγε σάντουιτς με... 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία ‑ «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει ...»

Τι απεφάνθη η 41χρονη μετά την περιπέτειά της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 20:49

Βίντεο: Συνέλαβαν Ρωσίδα που έτρωγε σάντουιτς με... 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι στην Κόκκινη Πλατεία ‑ «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει ...»

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη μακρινή Ρωσία -και, πιο συγκεκριμένα, από την εμβληματική Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Εκεί, μία 41χρονη Ρωσίδα συνελήφθη από τις Αρχές, επειδή... κάθισε στη μέση της πλατείας και άρχισε να απολαμβάνει το... λιτό κι απέριττο γεύμα της: Ένα ομολογουμένως τεράστιο σάντουιτς με κόκκινο χαβιάρι!

Η «πέτρα του σκανδάλου», Γκουλίνα Νάουμαν, μαζί με μια φίλη της, που τραβούσε βίντεο και το ανέβασε στο Instagram, βρίσκονταν μπροστά από τα τείχη του Κρεμλίνου. Η Νάουμαν φορούσε ένα μακρύ γούνινο πάλτο και το αντίστοιχο καπέλο -που ταιριάζει «γάντι» με τον ρωσικό χειμώνα.

Η εκκεντρική, το δίχως άλλο, Ρωσίδα, μετέφερε ένα πλαστικό κουτί, που περιείχε 14 κιλά κόκκινο χαβιάρι. Αφού... στρογγυλοκάθισε καταμεσής της πλατείας, άρχισε να απλώνει «γενναίες» στρώσεις από μπρικ -όπως αποκαλείται αλλιώς το κόκκινο χαβιάρι- πάνω σε μια μεγάλη φέτα ψωμί, απολαμβάνοντας έτσι ένα σαφώς ασυνήθιστο σάντουιτς.

Όλα τα παραπάνω, ωστόσο, μάλλον δεν άρεσαν ή, έστω, φάνηκαν «ύποπτα», σύμφωνα με τους Moscow Times, στις ρωσικές αρχές, που την έθεσαν υπό κράτηση, προτού μάλιστα προλάβει να τελειώσει το λουκούλλειο γεύμα της. Σύμφωνα με το NEXTA, στο Twitter, η πράξη της ήταν απαγορευμένη, τόσο λόγω του μεγέθους του σάντουιτς όσο και της ποσότητας κόκκινου χαβιαριού, που χρησιμοποίησε.

Έπειτα από τρεις ώρες κράτησης και ανάκρισης, η 41χρονη Νάουμαν και η φίλη της αφέθηκαν ελεύθερες, χωρίς να τους απαγγελθούν κατηγορίες. Η ίδια εξήγησε ότι σκόπευε να γυρίσει ένα τύπου «ρετρό» βίντεο σε εστιατόριο της ρωσικής πρωτεύουσας, αλλά, όταν διαπίστωσε ότι αυτό ήταν κλειστό, προτίμησε να απολαύσει το φαγητό της στην Κόκκινη Πλατεία. «Όπως φαίνεται, δεν μπορείς να έχεις τόσο χαβιάρι δίπλα στο Κρεμλίνο» έγραψε στο Telegram. «Η κατάσταση στη χώρα μας δεν επιτρέπει να είσαι... σικ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι influencers γύρισαν την πλάτη στο Ντουμπάι: Αδειες οι παραλίες υπό το φόβο επιθέσεων από το Ιράν

Κόσμος Χτες
Ο άλλοτε δημοφιλής και πολυτελής προορισμός μοιάει με πόλη – φάντασμα, σύμφωνα με τη Daily Mail

ΑΕΚ: Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του Conference League

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ΑΕΚ έχει 12% πιθανότητες να φτάσει στη Λειψία και να κερδίσει την κούπα - Η Κρίσταλ Πάλας το φαβορί

Η Κούβα υποστηρίζει ότι ξεκίνησε συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Κόσμος Χτες
Την πληροφορία επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος

Ανακαλύφθηκε η χαμένη Αλεξάνδρεια του Τίγρη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος στο Ιράκ

Πολιτισμός Χτες
Το τεράστιο μέγεθός της εξέπληξε τους αρχαιολόγους

Δολοφονία 20χρονου στην Καλαμαριά: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Ελλάδα Χτες
Έγινε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΑΠΘ όπου μεταφέρθηκε η σορός

Θεσσαλονίκη: Στην Ασφάλεια εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου

Ελλάδα Χτες
Ο νεαρός είχε ταυτοποιηθεί και τον αναζητούσε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Νεκρά και τα έξι μέλη πληρώματος του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Τα ονόματά τους θα παραμείνουν απόρρητα για διάστημα 24 ωρών

Ποδηλάτισσα στην Ισπανία χάνει τον έλεγχο και στέκεται στο χείλος του γκρεμού ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα 360 μοιρών που είχε τοποθετημένη στο ποδήλατό της