E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μελέτη για Συνατσάκη: «Έχουμε κάτι προσωπικό που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει»

«Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να ...», είπε η Ελεονώρα Μελέτη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 19:11

Μελέτη για Συνατσάκη: «Έχουμε κάτι προσωπικό που ξεκίνησε από την ίδια και δεν το έχουμε λύσει»

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί ξανά από χθες με τη Μαίρη Συνατσάκη, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Ζήνα Κουτσελίνη μίλησαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα».

Η Ελεονώρα Μελέτη, μάλιστα, αναφέρθηκε σε κάτι προσωπικό που έχει η ίδια με τη Μαίρη Συνατσάκη και το οποίο ακόμα δεν το έχουν λύσει μεταξύ τους.

«Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη.

Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.


Η Ελεονώρα Μελέτη είπε επίσης: «Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Tabloid 26.03.2026
Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Celebrity Stories 26.03.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid Χτες
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories Χτες
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid Χτες
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Προχτές
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Προχτές
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Προχτές
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους