E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »

«Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα ...» αποκαλύπτει η Καίτη Κωνσταντίνου»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 18:33

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στο Μικρό Χορν, η Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες που είχε με πολλούς αγαπημένους της συναδέλφους στο θέατρο Αποθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την παρέα του Αποθήκη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο θέατρο Τέχνης βρεθήκαμε και τελειώνοντας κάναμε κάποιες δουλειές όλοι μαζί. Η Υρώ Μανέ, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Καπετάνιος και γω ήμασταν την ίδια χρονιά στη σχολή. Μετά βρεθήκαμε κάποια από αυτά τα άτομα και κάναμε την ομάδα στο Αποθήκη».

Κάναμε παρέα τότε, βγαίναμε, βρισκόμασταν σε σπίτια και γινόταν χαμός. Όλο αυτό σε ενώνει και υπάρχει η «ραφή» αλλά από εκεί και πέρα χάνεσαι. Έχουμε χαθεί, μη νομίζετε. Αν θα βρεθούμε σε κάποιες δουλειές αλλά δεν υπάρχει πια αυτή η ομάδα που υπήρχε παλαιότερα. Πιο δραστήρια ήταν η Ηρώ Μανέ τότε, που κινούσε πιο πολύ τα νήματα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά που μπήκε εκ των υστέρων στην ομάδα. Κάναμε το πρώτο μας έργο, «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», μετά κάναμε το «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και εγώ έφυγα και συνεχίσανε τα παιδιά για πολλά χρόνια με το Σεσουάρ για δολοφόνοι».

«Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας και προτίμησα να φύγω. Ήταν διαφωνία στα επαγγελματικά μας, η οποία κρατήθηκε και μετά ψιλοαναιρέθηκε. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα σε κάποια πράγματα και έφυγα» συμπλήρωσε, επίσης, η Καίτη Κωνσταντίνου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάνος Μαλλιαρός μετά τον ακρωτηριασμό του Σταύρου Φλώρου στο Survivor: «Ήρθε η ώρα να σας πω λίγα λόγια»

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο συμπαίκτης του 23χρονου μίλησε δημόσια για το τραγικό περιστατικό που έζησαν μαζί

Γιώργος Μαζωνάκης: Η τελευταία φωτογραφία του αποκαλύπτει τραύματα στο πρόσωπο

E-Daily 3.Left 01.06.2026
«Για τόσα δάκρυα που δεν στέγνωσαν με τον χρόνο» έγραψε ο Μαζωνάκης στη selfie που ανάρτησε

Χειρουργική επέμβαση για τον Αντώνη Ρέμο: «Ευχαριστούμε για όλα, γιατρέ!» έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Ο αγαπημένος τραγουδιστής παρέμεινε νοσηλευόμενος για λίγες μέρες σε ιδιωτική κλινική

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι