E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »

«Κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα ...» αποκαλύπτει η Καίτη Κωνσταντίνου»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 18:33

Καίτη Κωνσταντίνου: «Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας, δεν ήθελα να ... »

Με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στο Μικρό Χορν, η Καίτη Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και τις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες που είχε με πολλούς αγαπημένους της συναδέλφους στο θέατρο Αποθήκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με την παρέα του Αποθήκη ήμασταν μαζί στη σχολή, στο θέατρο Τέχνης βρεθήκαμε και τελειώνοντας κάναμε κάποιες δουλειές όλοι μαζί. Η Υρώ Μανέ, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρία Γεωργιάδου, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Καπετάνιος και γω ήμασταν την ίδια χρονιά στη σχολή. Μετά βρεθήκαμε κάποια από αυτά τα άτομα και κάναμε την ομάδα στο Αποθήκη».

Κάναμε παρέα τότε, βγαίναμε, βρισκόμασταν σε σπίτια και γινόταν χαμός. Όλο αυτό σε ενώνει και υπάρχει η «ραφή» αλλά από εκεί και πέρα χάνεσαι. Έχουμε χαθεί, μη νομίζετε. Αν θα βρεθούμε σε κάποιες δουλειές αλλά δεν υπάρχει πια αυτή η ομάδα που υπήρχε παλαιότερα. Πιο δραστήρια ήταν η Ηρώ Μανέ τότε, που κινούσε πιο πολύ τα νήματα και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μετά που μπήκε εκ των υστέρων στην ομάδα. Κάναμε το πρώτο μας έργο, «Ο Άη Βασίλης είναι σκέτη λέρα», μετά κάναμε το «Αναμείνατε στο ακουστικό σας» και εγώ έφυγα και συνεχίσανε τα παιδιά για πολλά χρόνια με το Σεσουάρ για δολοφόνοι».

«Έφυγα γιατί διαφωνήσαμε μεταξύ μας και προτίμησα να φύγω. Ήταν διαφωνία στα επαγγελματικά μας, η οποία κρατήθηκε και μετά ψιλοαναιρέθηκε. Δεν ήθελα να συνεχίσω άλλο κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες, διαφώνησα σε κάποια πράγματα και έφυγα» συμπλήρωσε, επίσης, η Καίτη Κωνσταντίνου στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Παπουτσάκη: Δε μου αρέσει πάρα πολύ να παρακολουθούν τη δουλειά μου τα παιδιά μου

Tabloid 23.02.2026
«Ο γιος μου είδε τον Γιάννη Μπέζοόταν κάναμε μια συναυλία και μου λέει ""υπάρχει στα αλήθεια;""»

Η εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια: «Κλείστηκα για καιρό στο σπίτι, άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού»

Tabloid 23.02.2026
«Δεν είναι εύκολος χώρος το θέατρο, ούτε πιστεύω ότι σε όλες τις περιστάσεις που έχω παίξει ήμουν καλή»

Καθαρά Δευτέρα: Ο πωλητής χαρταετών που κλείνει 20 χρόνια στο πόστο του στο Παγκράτι

Tabloid 23.02.2026
O «άνθρωπος των χαρταετών», έχει στήσει το δικό του στρατηγείο προσφέροντας χρώμα στον ουρανό της Αθήνας εδώ και δύο δεκαετίες

Το συγκινητικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ για τα 18α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της: «Σας αγαπώ»

Celebrity Stories 23.02.2026
«Πόσο τυχερός ήταν ο κόσμος πριν από 18 χρόνια όταν ο Θεός αποφάσισε να σας στείλει εδώ με όλα σας τα ταλέντα, το πνεύμα και την καρδιά σας», έγραψε η τραγουδίστρια

Έστειλε 150.000 ευρώ στα σκουπίδια: Η απίστευτη γκάφα που κατέληξε σε επιχείρηση‑θρίλερ σε χωματερή

Παράξενα 23.02.2026
Ένας 57χρονος πέταξε κατά λάθος 20 ράβδους χρυσού σε δημόσιο κάδο – Αγώνας δρόμου με τις Αρχές για να εντοπιστούν μέσα σε τόνους απορριμμάτων

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.02.2026
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Αθηνά Οικονομάκου: Ο Τσερέλα ζωγραφίζει με την κόρη της, Σιέννα ενώ εκείνη τους φωτογραφίζει

Tabloid Χτες
Η εικόνα αποπνέει ζεστασιά και οικογενειακή θαλπωρή, με τη μικρή να φαίνεται ενθουσιασμένη και συγκεντρωμένη στο έργο της

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Καλύτερα να μην χώριζα, να ήμασταν και οι δυο κοντά στο παιδί»

Tabloid Χτες
«Νιώθω ότι την αδίκησα», επισήμανε ο τραγουδιστής για την κόρη του