E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κουτσελίνη: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με τη Συνατσάκη ‑ «Μιλά για τις πλαστικές μου, υπάρχουν ντοκουμέντα»

«Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα, γελάω» σχολίασε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 29/11/2023 | 10:39

Κουτσελίνη: Δίνει συνέχεια στην κόντρα με τη Συνατσάκη ‑ «Μιλά για τις πλαστικές μου, υπάρχουν ντοκουμέντα»

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέτρεξε στο παρελθόν και θυμήθηκε μια τηλεοπτική στιγμή, στην οποία η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρονται σε εκείνη και το παιδί της. Η δημοσιογράφος είπε ότι στην εκπομπή που οι δυο τους παρουσίαζαν, «έβρισαν το παιδί της», κάτι το οποίο σε δηλώσεις της αργότερα αρνήθηκε η YouTuber.

Τότε, η Ζήνα Κουτσελίνη βρήκε ακόμη ένα απόσπασμα από το παρελθόν, στο οποίο οι δύο παρουσιαστές τη σχολιάζουν για τις πλαστικές επεμβάσεις.

«Συνατσάκη μιλά για τις πλαστικές μου. Σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα. Φτου κακά. Τι είπες τώρα σατανά. Γελάω με τι πλαστικές, όχι με τα κιλά. Ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της στο TikTok. 

@zina.koutselini #αλήθειεςμετηνζήνα #μιαστιγμη #politicalcorrect ♬ πρωτότυπος ήχος - Zina Koutselini

«Έβρισε το παιδί μου» - «Δεν έβρισα το παιδί κανενός»
Αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη είπε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε για το αν χάθηκε ο αυθορμητισμός της YοuTuber, απάντησε: «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους».

Θυμήθηκε ακόμη, πως: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Ακόμη, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη
Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών. Μίλησε στο «Πρωινό», λέγοντας σε ρεπόρτερ της εκπομπής ότι εξεπλάγην.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα" εκείνης της εποχής» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, μεταξύ άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Περικλής Κονδυλάτος κατά Akyla: «Ντροπή, ο ελληνικός λαός διασύρεται με τον κάθε κακομοίρη που περιφέρει την βλακεία του»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
«Σταματήστε κάπου. Όχι στην ξεφτίλα, όχι στην κακομοιριά όχι στην φτήνια»

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

E-Daily 1.Hero 17.05.2026
Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

E-Daily 3.Left 17.05.2026
«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Eurovision 2026: «Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους» ‑ Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Akylas

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Ο καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του κατά την άφιξή του στη χώρα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Τι σημαίνει το «Bangaranga» που κέρδισε τη Eurovision; Η απάντηση θα σας εκπλήξει

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Η νικήτρια λέξη της Eurovision 2026 κρύβει μια ενδιαφέρουσα ιστορία καταγωγής και συμβολισμού που λίγοι γνώριζαν

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Eurovision 2026: Ποια είναι η Dara με το Bangaranga που έφερε τη νίκη για τη Βουλγαρία

E-Daily 3.Left 17.05.2026
Με αυτή τη νίκη, η Βουλγαρία σημείωσε μία από τις σημαντικότερες επιτυχίες της στη Eurovision