E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννης Στάνκογλου: Πήγα από Αθήνα Θεσσαλονίκη και την έπιασα σε καφετέρια να με απατά

«Κοιμόμουν έξω από τα τρένα σε sleeping bag» συνέχισε - Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 28/11/2023 | 15:21

Γιάννης Στάνκογλου: Πήγα από Αθήνα Θεσσαλονίκη και την έπιασα σε καφετέρια να με απατά

Ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός, τους εφηβικούς έρωτες, το διαζύγιό του και αποκάλυψε τι συνέβη, όταν «έπιασε» σύντροφό του να τον απατά.

Ανάμεσα σε όσα είπε στο «Mega Καλημέρα», εξήγησε αρχικά: «Ένας από τους λόγους που έγινα ηθοποιός, ήταν γιατί κάθε φορά που έπαιζα ένα παιχνίδι έκανα αναμετάδοση με τη φωνή μου. Στον Περισσό που μεγάλωσα είχαμε μία αυλή. Έσκαβα, πότιζα και φύτευα. Κάπως έτσι προέκυψε η Γεωπονική. Ήθελα να γίνω κρουπιέρης, ταξιτζής και νταλικέρης, ό,τι είχε να κάνει με κόσμο. Ανέκαθεν φρόντιζα τον εαυτό μου. Πρόσεχα τι θα φορέσω, είχα μακρύ μαλλί περιποιημένο. Ήμουν πιο ροκ “αλάνι”».

Για τους εφηβικούς έρωτες στο σχολείο, αλλά και το διαζύγιό του, ανέφερε: «Έτρωγα για δυο χρόνια χυλόπιτα από μία συμμαθήτρια μου που της έκανα καψόνια. Βαρέθηκε κάποια στιγμή. Ζωγράφισα στο μπλοκ ζωγραφικής την κοπέλα που μου άρεσε κι εκείνη μου ζωγράφιζε την χυλόπιτα. Δεν μίλησα δημόσια για το διαζύγιό μου, γιατί δεν ήθελα να με κρεμάσουν στα μανταλάκια και να το βλέπουν τα παιδιά μου».

Για όσα τον χαλαρώνουν και τον ηρεμούν, δήλωσε: «Είμαι πολύ κάλος μάγειρας. Μου αρέσει σαν τρελός να μαγειρεύω. Όταν μαγειρεύω σπίτι μου είναι σαν να μαγειρεύω για τον βασιλιά. Με την ψυχοθεραπεία χαλάρωσα το μέσα μου και δέχτηκα παραπάνω τον εαυτό μου. Είμαι αρκετά προσαρμοστικός άνθρωπος και δεχόμουν πολλά περισσότερα από αυτά που έπρεπε. Τώρα έχω βάλει όρια. Με την ψυχοθεραπεία έμαθα να εκτιμώ περισσότερο τον εαυτό μου. Τα παιδιά μου, μου δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη, το focus μου είναι εκεί. Η νεότητα των παιδιών μου και το γεγονός ότι τα έχω κοντά μου, με αναζωογονεί. Όσο κουρασμένος και να είμαι, αν πάρω μία αγκαλιά τα παιδιά μου, περνάνε όλα».

Κλείνοντας, ο ίδιος θυμήθηκε: «Έχω ζητήσει να φύγω από γύρισμα, για να πάω να δω την πρώτη παράσταση της κόρης μου. Έχω μεγάλη τρέλα με τα παπούτσια. Είχα δει κάτι παπούτσια στην Βενετία που έκαναν 1.400 ευρώ και ήθελα απεγνωσμένα να τα πάρω. Έχω ταξιδέψει χιλιόμετρα για να δω μία σχέση μου. Από Αθήνα πήγα Θεσσαλονίκη και την βρήκα με άλλον σε ραντεβού. Όταν έπιασα την κοπέλα μου να με άπατα στη Θεσσαλονίκη, κοιμόμουν έξω από τα τρένα σε sleeping bag» και πρόσθεσε, έπειτα από σχετική ερώτηση:

«Αν ήταν να κάνω τον γύρο του κόσμου σε 80 ήμερες θα επέλεγα να πάρω μαζί μου τον Τάσο Νούσια. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένος και δεν θα μπορούσε να με ακολουθήσει σε ταξίδι. Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι. Κάνω το survivor κάθε καλοκαίρι εκεί που πηγαίνω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνεργασία τη με τον Χρήστο Φερεντίνο: «Ήθελε να κάνει ενημέρωση ενώ εγώ όχι»

Tabloid Χτες
Τη Σίσσυ Χρηστίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «ΕΔΩ TV» και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης

Η ηθοποιός Αμάντα Πιτ αποκάλυψε ότι διαγνώσθηκε με καρκίνο του στήθους

Tabloid Χτες
Η συγκλονιστική εξομολόγηση της συζύγου του Ντέιβιντ Μπένιοφ

«Η Φαίη Σκορδά θα παντρευτεί μετά το Πάσχα με θρησκευτικό γάμο μάλλον», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη

Tabloid Χτες
«Η πρόταση γάμου έχει γίνει από το καλοκαίρι του 2024», αποκάλυψε ακόμα η δημοσιογράφος

Χάρης Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για το Big Brother – «Έξι χρόνια μετά δεν υπάρχει όρος που να μου απαγορεύει να το πω»

Tabloid Χτες
Καλεσμένος στο Καλύτερα δεν γίνεται βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 22 Μαρτίου ο Χάρης Βαρθακούρης, με τον γνωστό τραγουδιστή να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη

Η Δήμητρα Κατσαφάδου σε μια συναρπαστική εξομολόγηση – Η αυτοκρατορία καλλυντικών και το ογκολογικό νοσοκομείο που χτίζει

Tabloid Χτες
Η επιχειρηματίας Δήμητρα – Μαρία Κατσαφάδου είναι η αποψινή καλεσμένου του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές»

Αννα Βίσση: Αυτό είναι το όνομα της νέας δισκογραφικής της εταιρείας

Media Χτες
Το όνομα της νέας δισκογραφικής εταιρείας της Αννας Βίσση αποκάλυψε το πρωί της Κυριακής 22 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» ο Κωνστνατίνος Αρτσίτας

Πολύ δύσκολες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη – «Ήσουν ο άνθρωπος που με ήξερε, χωρίς να χρειάζεται να μιλήσω»

Tabloid Χτες
Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης με τα λόγια του πατέρα του: «Είμαι τρομερά υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς του»

Tabloid Χτες
«Τους αγαπώ πολύ τους γονείς μου», σχολίασε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετά τις δηλώσεις που έκαναν για εκείνον οι γονείς του