E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Ουγγαρέζος & Μαίρη Συνατσάκη απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη απάντησαν στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Δημοσίευση 28/11/2023 | 13:16

Δημήτρης Ουγγαρέζος & Μαίρη Συνατσάκη απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη
okmag.gr

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρήκαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής το πρωί της Τρίτης και τον ρώτησαν για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη.

"Καλημέρα. Ούτε ο Κασσελάκης να ήμουν. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ. Τόσες κάμερες ποτέ. Παιδιά, ξέρετε ότι δε μιλάω στον δρόμο, ούτε στα αυτοκίνητα. Συγγνώμη που περιμένατε. Παιδιά δε μιλάω το ξέρετε, είναι δυνατόν να μιλήσω τώρα;" είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Λίγο αργότερα, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στη Φαίη Φώτου και το "Το Πρωινό" έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα ακούστηκαν από τη Ζήνα Κουτσελίνη.

"Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι "κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη. Επίσης, το "I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο "η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα "Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο", είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σοφία Βεργκάρα «ανεβάζει» επικίνδυνα τη θερμοκρασία στο Instagram

Tabloid 27.06.2025
Οι τόπλες φωτογραφίες από τα παλιά...

Η τρελή ζωή των 80s του Billy Idol: Έμαθε ότι έχει παιδί… 38 χρόνια μετά

Celebrity Stories 27.06.2025
Ροκ σταρ, μυστικά και αποκαλύψεις

Μαρίνα Σάττι: Η ανάγκη μου ήταν να σπάσω τις φυλακές μέσα μου, πολλοί μπορεί να απογοητευτούν με αυτά που κάνω τελευταία

Tabloid Χτες
Για μένα είναι ένα πείραμα, ένα ρίσκο, δεν πειράζει, ας χάσω, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Κώστας Τσουρός: Η πρώτη ανάρτηση μετά το αιφνίδιο κόψιμο της εκπομπής του στο Mega

Celebrity Stories Χτες
Η δημοσίευση που έκανε μετά από αρκετές μέρες σιωπής

Βαλαβάνη – Οι δυσκολίες στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της: «Δεν μπορώ να αναπνεύσω ούτε να κοιμηθώ»

Celebrity Stories Χτες
Το βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους

Τζεφ Μπέζος ‑ Λόρεν Σάντσες: Αρχισαν να καταφτάνουν οι καλεσμένοι του γάμου τους

Tabloid Χτες
Κιμ Καρντάσιαν, Μικ Τζάγκερ και Μπιλ Γκείτς είναι κάποιοι από τους καλεσμένους στον λαμπερό γάμο του ζεύγους

Τόνια Σωτηροπούλου: «Βγάζω περισσότερα χρήματα από το instagram, αλλά ...»

Tabloid Χτες
«Θέλω να κάνω κάτι που να αισθάνομαι ότι έχω χώρο, να μου ταιριάζει και πάνω απ` όλα θα με εξελίξει», είπε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου

Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Το λέω πρώτη φορά, με ενοχλεί αυτό, δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος»

Tabloid Χτες
«Ας σεβαστούμε τα θέλω των ανθρώπων που είναι μέσα σε αυτή τη σχέση. Κι ας είμαστε καλά μετά από έναν χρόνο; Δύο; Είναι η αλήθεια μου και θα βάλω εκεί μία τελεία», είπε η Κόνι Μεταξά

Περήφανη μαμά η Δέσποινα Βανδή: Ο γιος της έκανε τατουάζ την ημερομηνία γέννησης της

Celebrity Stories Χτες
Η ανάρτηση της τραγουδίστριας με το τατουάζ του γιου της

Katy Perry και Orlando Bloom χωρίζουν μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Tabloid Χτες
Οριστικό τέλος στη σχέση τους φαίνεται πως αποφάσισαν να βάλουν η Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλουμ μετά από εννιά χρόνια σχέσης

Δημήτρης Παπανώτας «κόλαφος» για Δανάη Μπάρκα: Η επίμαχη φωτογραφία

TV Buzz Χτες
«Μη μου γράφεις για τις δυσκολίες στην πισίνα με αυτή τη φωτογραφία»