E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Ουγγαρέζος & Μαίρη Συνατσάκη απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη απάντησαν στις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Δημοσίευση 28/11/2023 | 13:16

Δημήτρης Ουγγαρέζος & Μαίρη Συνατσάκη απαντούν στη Ζήνα Κουτσελίνη
okmag.gr

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρήκαν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά το τέλος της ραδιοφωνικής του εκπομπής το πρωί της Τρίτης και τον ρώτησαν για τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη.

"Καλημέρα. Ούτε ο Κασσελάκης να ήμουν. Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ. Τόσες κάμερες ποτέ. Παιδιά, ξέρετε ότι δε μιλάω στον δρόμο, ούτε στα αυτοκίνητα. Συγγνώμη που περιμένατε. Παιδιά δε μιλάω το ξέρετε, είναι δυνατόν να μιλήσω τώρα;" είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Λίγο αργότερα, η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στη Φαίη Φώτου και το "Το Πρωινό" έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα ακούστηκαν από τη Ζήνα Κουτσελίνη.

"Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης τηλεοπτικής στιγμής, είναι απολύτως φανερό ότι δε βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα” εκείνης της εποχής που με ενοχλεί. Ουσιαστικά αυτό έλεγα και στο podcast. Ότι εκείνα τα χρόνια που έκανα τηλεόραση, έπρεπε να είμαστε όλοι "κάπως” για να μοιάζουμε τηλεοπτικές φιγούρες. Με βρίσκω ενοχλητική στο ύφος που διαβάζω το κείμενο και τις ερωταπαντήσεις, καθώς και με το γεγονός ότι πετάω το περιοδικό, αλλά επαναλαμβάνω πουθενά δε βρίζω το παιδί της κυρίας Κουτσελίνη. Επίσης, το "I rest my case” είναι ξεκάθαρο σχόλιο απέναντι στο "η κυρία που έχουμε στο σπίτι θα μας πλένει τα πιάτα”. Μου φάνηκε λίγο νεόπλουτο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της ποτέ, ούτε πριν, ούτε μετά από αυτό το απόσπασμα. Έτσι θα έπρεπε να γίνει όμως. Από τότε κιόλας. Ειλικρινά όμως θεωρώ πολύ σοβαρό 9 χρόνια μετά, να υπάρχει ο τίτλος για μένα "Η Συνατσάκη έβρισε το παιδί μου”, ενώ αποδεδειγμένα δεν το έχω κάνει. Αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία, χωρίς καμία απόδειξη και χωρίς κανένα λόγο", είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ποιον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο της σκυλίτσας του Αρίθας

Tabloid 14.07.2026
Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ανοιχτά την οδύνη του για την απώλεια της Αρίθας και αποκάλυψε τις ευθύνες που αποδίδει στον κτηνίατρό της.

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά κάτω από φοίνικες ‑ και τι φορούσε η νύφη

Tabloid 14.07.2026
Ο Paul Wesley και η Natalie Kuckenburg ανταλλάξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε λιτή πολιτική τελετή με λίγους καλεσμένους και τον αγαπημένο τους σκύλο.