E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη έβριζε κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

«Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2023 | 12:01

Ζήνα Κουτσελίνη: «Η Μαίρη Συνατσάκη έβριζε κάποτε το παιδί μου στην εκπομπή»

Για το περιστατικό που είχε συμβεί πριν από χρόνια στον αέρα του Spata Live, όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη είχαν αναφερθεί στην κόρη της, απάντησε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είπε στη συνέχεια: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε επίσης: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Κλείνοντας, η Ζήνα Κουτσελίνη απάντησε: «Από τη διευθυντική μου θέση ίσως επέλεγα τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση γιατί κάποιος την “πνίγει”. Και δεν θα ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία να την “πνίξω” κι εγώ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Leonardo DiCaprio, η Lindsay Lohan και η Paris Hilton ήταν μάρτυρες ενός Hollywood δράματος

Celebrity Stories 24.09.2025
Βίντεο, κραυγές και celebrity θεατές σε ένα από τα πιο τρελά επεισόδια της δεκαετίας 2000

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

Celebrity Stories 24.09.2025
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Αννα Κορακάκη: Αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε τον σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η τρυφερή ανάρτηση και η επέτειος γάμου

Γιώργος Μαζωνάκης: Το νέο βίντεο στο TikTok ‑ «Αλλο μοναξιά και άλλο μοναχικότητα»

Social Χτες
Στο κλιπ που δημοσίευσε τραγουδά το κομμάτι «Ανήκω σ` εμένα»

Η Ντούα Λίπα απέλυσε τον μάνατζέρ της γιατί τον θεωρεί υποστηρικτή του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα

Tabloid Χτες
Ο Ντέιβιντ Λέβι είχε ζητήσει την απομάκρυνση του φιλοπαλαιστινιακού συγκροτήματος Kneecap από το Γκλάστονμπερι

Απίστευτο ξέσπασμα Μικρούτσικου κατά Πορτοσάλτε: «Είναι αλήτης»

TV Buzz Χτες
Αποχώρησε έξαλλος από το πλατό, φωνάζοντας

Πρίγκιπας Χάρι: Ποιος ο ρόλος του στην οικογένεια μετά την επανένωση με τον βασιλιά Κάρολο

Tabloid Χτες
Ο 40χρονος συναντήθηκε με τον πατέρα του για πρώτη φορά μετά από 18 μήνες, στην κατοικία του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο

Η Ντούα Λίπα απέλυσε τον μάνατζέρ της γιατί τον θεωρεί υποστηρικτή του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα

Tabloid Χτες
Ο Ντέιβιντ Λέβι είχε ζητήσει την απομάκρυνση του φιλοπαλαιστινιακού συγκροτήματος Kneecap από το Γκλάστονμπερι

Ανδρέας Μικρούτσικος: Τράκαρε η σύντροφός του, Ελένη

Tabloid Χτες
Το πολυτάραχο τριήμερο που πέρασε