E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θύμα κλοπής ο Λευτέρης Πανταζής

«Μου απάντησαν αμέσως, μου είπαν ότι ...» είπε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 25/11/2023 | 18:15

Θύμα κλοπής ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής έπεσε θύμα κλοπής. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Γεια σου», κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Θεσσαλονίκη, έχασε ένα νεσεσέρ.

Ωστόσο, αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που έχασε αντίκειμενά του, ταξιδεύοντας με την εν λόγω εταιρεία.

«Ταξιδεύω κάθε Πέμπτη με μία γνωστή εταιρεία, γιατί τραγουδάω στη Θεσσαλονίκη, και είναι η δεύτερη κρούση που τους κάνω. Η πρώτη ήταν πριν από 3 μήνες, όταν έχασα ένα μικρό πορτοφόλι με κάρτες μέσα. Ευτυχώς, ήταν ληγμένες αυτές οι κάρτες. Εγώ δίνω τον σάκο μου στις αποσκευές, γιατί έχω μέσα σπρέι και τα λοιπά. Έχω συνήθως ένα κοστούμι μαζί μου και μία τσάντα με πράγματα που χρειάζομαι. Το κοστούμι το παίρνω μαζί μου, την τσάντα τη δίνω κλειδωμένη στις αποσκευές», περιέγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Επειδή είναι η δεύτερη κρούση, θεώρησα σωστό να στείλω mail στην εταιρεία. Είχα ένα τσαντάκι Prada μαύρο, ένα μικρό νεσεσέρ, που έχω πράγματα μέσα, το οποίο το άδειασα μέσα στον σάκο μου και κράτησα μόνο το τσαντάκι».

Όπως εξήγησε αργότερα, ο ίδιος έστειλε ένα mail στην εταιρεία, αναφέροντας τι έχει συμβεί. «Πήγα στο ξενοδοχείο, πήγα στο δωμάτιο, άνοιξα την τσάντα και έλειπε το νεσεσέρ. Έκανα εκεί την καταγγελία, γιατί δεν προλάβαινα να πάω το βράδυ στο αεροδρόμιο, γιατί τραγουδούσα. Μου απάντησαν αμέσως, μου είπαν ότι σε 10 μέρες περίπου θα έχουμε απάντηση του τι έχει συμβεί», λέει.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι πολύ περίεργο, γιατί μου άδειασε όλα τα πράγματα και πήρε μόνο το τσαντάκι. Θέλω πρώτα να ακούσω τι έχει να μου πει η εταιρεία και μετά θα δω τι θα κάνω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει τις διακοπές της στη Λήμνο: Η hot πόζα με μαύρο bikini, πάνω σε μία σανίδα

Social 21.07.2025
Η ανέμελη φωτογραφία της λαμπερής παρουσιάστριας στο Instagram

Αργύρης Αγγέλου: «Την κατέβασα όταν κατάλαβα ότι στεναχώρησε κάποιους»

Tabloid 21.07.2025
Σάλος για τη φωτογραφία μετά την κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή

Η σeξι σέλφι της Ιρίνα Σάικ: Στο Παρίσι με μαύρα εσώρουχα

Social 21.07.2025
Το μοντέλο προσφέρει στους πάνω από 23 εκατομμύρια ακολούθους της μια πιο προσωπική ματιά από το ταξίδι της

Χαμός με την προκλητική εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στην Τενερίφη

Social 21.07.2025
Το αποκαλυπτικό κορμάκι-στρινγκ με τα τολμηρά κοψίματα

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγός της έκαναν αναπαράσταση τη σκηνή με το παράνομο ζευγάρι στη συναυλία των Coldplay

Tabloid 21.07.2025
Viral έχει γίνει το βίντεο, που αποτυπώνει την εξωσυζυγική σχέση ανάμεσα σε έναν κορυφαίο διευθύνοντα σύμβουλο και συνεργάτιδά του

Η Μαρία Κορινθίου πιο ερωτευμένη από ποτέ – «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε», έγραψε

Tabloid 21.07.2025
Η Μαρία Κορινθίου εξέφρασε ανοιχτά τον θαυμασμό της προς τον νέο της σύντροφο

Κέιτ Μίντλετον ‑ Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Για διακοπές με τα παιδιά τους στην Κεφαλονιά

Tabloid 21.07.2025
Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου βρέθηκε πριν λίγες ημέρες με την οικογένειά του στην Ελλάδα

Ντέιβιντ Μπέκαμ: Το αποτυχημένο κούρεμα που έγινε viral

Celebrity Stories 21.07.2025
Η αντίδραση της Βικτόρια

Έλενα Κρεμλίδου «Εσύ που με χούφτωσες πριν λίγο και είπες συγγνώμη λάθος, εύχομαι να ήταν το τελευταίο λάθος σου σε γυναίκα»

Celebrity Stories 21.07.2025
Η influencer κατήγγειλε μέσω του λογαριασμού της στο instagram απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ βρισκόταν σε beach bar στη Χαλκιδική