E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ομορφαίνει τα φετινά Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές

Δημοσίευση 25/11/2023 | 00:34

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ομορφαίνει τα φετινά Χριστούγεννα με μοναδικές προσφορές

Με μία ξεχωριστή προσφορά αγοράς χριστουγεννιάτικου δέντρου και τεράστια ποικιλία από στολίδια, η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για όλους μοναδικά!

«Όταν ακούς ΑΒ περιμένεις πάντα κάτι καλό» και ενόψει των φετινών Χριστουγέννων η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει μέσα από τα καταστήματά της μία μοναδική προσφορά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Το φετινό μας χριστουγεννιάτικο δέντρο θα είναι από την ΑΒ και δίνει δώρο 2 επιταγές αξίας έξι ευρώ η καθεμία μέσα από την κάρτα ΑΒ Plus. Ειδικότερα, πρόκειται για ένα έλατο 210 εκατοστών, το οποίο έχει 789 κλαδιά, μεταλλική βάση και διατίθεται στην τιμή των 49,95€.

Η προσφορά για την αγορά του χριστουγεννιάτικου δέντρου από την ΑΒ Βασιλόπουλος θα ισχύει σε όλα τα καταστήματα ΑΒ και θα συνοδεύεται από μια μεγάλη ποικιλία χριστουγεννιάτικων στολιδιών. Ανάμεσα στα χριστουγεννιάτικα στολίδια, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα και στο e-shop, μπορεί κανείς να βρει μπάλες για το δέντρο, φωτάκια, ξύλινα επιτραπέζια διακοσμητικά, κούπες, αρκουδάκια, κουβέρτες και καλτσοπαντόφλες, καθώς και χριστουγεννιάτικα σκεύη κουζίνας.

Οι εκπλήξεις, όμως, δε σταματούν εδώ! Και επειδή Χριστούγεννα και γιορτινό τραπέζι πάνε μαζί, το Χριστουγεννιάτικο τεύχος AB Food Stories είναι και φέτος εδώ και φέρνει μαζί του λαχταριστές, γιορτινές συνταγές! Σε αυτό το τεύχος, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν πολίτικες γιορτινές γεύσεις και νόστιμες συνταγές με γαλοπούλα από τα βραβευμένα κρεοπωλεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς και λαχταριστά πιάτα, πρωτότυπους μεζέδες με εκλεκτά προϊόντα του τόπου μας, που φέρνουν την ελληνική παράδοση στο τραπέζι μας και εκλεκτά ελληνικά κρασιά για τα καλέσματα των ημερών. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει η ετοιμασία βήμα-βήμα της φετινής Βασιλόπιτας, αλλά και άλλων χριστουγεννιάτικων γλυκών.

Γυρίζοντας το περιοδικό ανάποδα, οι αναγνώστες θα δουν πεντανόστιμα plant-based χριστουγεννιάτικα πιάτα από τη Madame Ginger και την παρέα της και θα πάρουν ιδέες για λαχταριστό και υγιεινό brunch, με εκλεκτά προϊόντα από το τμήμα ARMONIA της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σημειώνεται πως, όπως κάθε φορά, με κάθε αγορά του AB Food Stories, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεισφέρει στην κάλυψη των αναγκών του Iνστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚO, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία) που βοηθούν χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και μεγάλης ποικιλίας, σε προσιτή αξία για όλους κάθε μέρα, βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται, με μοναδικές προσφορές, κατάλληλες για κάθε εποχή. Γι’ αυτό και φροντίζει ώστε και τα φετινά Χριστούγεννα να είναι μοναδικά: «Για να είναι αυτές οι γιορτές, καλές γιορτές για όλους!».

 

ΑΒ Βασιλόπουλος. Εδώ, το καλό είναι για όλους.

Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό τον σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ. Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ανέρχεται περίπου στα 600 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποι μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι

Σπίτι 27.04.2024
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!

Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου

Body+Mind 27.04.2024
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου

Tελικά κάθε πότε πρέπει να κόβουμε τα μαλλιά μας;

Body+Mind 27.04.2024
Εξαρτάται από κάποιους παράγοντες

Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση

Body+Mind 27.04.2024
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;

Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει η JLO

Body+Mind Χτες
Ξεκίνα σήμερα!

Οι πιο προστατευτικές ράτσες σκύλων

Pets Χτες
Κάνουν τα πάντα για το αφεντικό τους

Ta vegan εστιατόρια στην Αθήνα που αξίζει να δοκιμάσεις

Eat + Drink Χτες
Όλα είναι πεντανόστιμα!

3 fashion trends που θα δεις πολύ στους δρόμους τώρα

Style Χτες
Δοκίμασέ τα κι εσύ και θα δεις πως θα γίνουν αγαπημένα σου

8+1 ιδέες για καλό Πάσχα στη Θεσσαλονίκη

Πάσχα Χτες
Ξεχωριστές εμπειρίες, βόλτες και ξεναγήσεις

Πώς να ξεφορτωθείς τα πράγματα που δε θες και να ανανεώσεις το χώρο σου

Σπίτι Προχτές
Το decluttering έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός αρμονικού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος που υποστηρίζει την ευεξία σας.

5 fashion trends που θα δούμε παντού τώρα που ο ήλιος επέστρεψε για τα καλά

Style Προχτές
Κάποια ίσως σε τρομάξουν, αλλά θα τα αγαπήσεις!